Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!


Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 40’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα κάνει το άτομο ιδιαίτερα εσωστρεφή ενώ τον αναγκάζει να προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές μέσα του τις οποίες αν δεν μπορεί να υλοποιήσει είναι πιθανό να λειτουργήσει αυτοκαταστροφικά.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα ενισχυθεί  η εσωστρέφεια μας με αποτέλεσμα να κλεινόμαστε στον εαυτό μας, πράγμα που μας κάνει δύσκολο στο  να ζητήσουμε εξωτερική  βοήθεια, παράλληλα μας βοηθάει να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, να προχωρήσουμε σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις μας, να δώσουμε οριστικό τέλος και να ξεκινήσουμε από την αρχή σχέσεις και συνεργασίες.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την ακατανίκητη  επιθυμία σας να πάρετε στα χέρια σας τον  έλεγχο των προσωπικών σας σχέσεων και των συνεργασιών σας  θα ενισχύσει  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, ενώ δεν θα διστάσετε να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε όσες δεν έχουν να σας δώσουν κάτι παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με  τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ριζικά  τον τρόπο λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον  Πλούτωνα θα σας ωθήσει να  διοχετεύσετε όλο σας το πάθος και την ενέργεια σας σε μια ερωτική σχέση η οποία θα σας μεταμορφώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω σας τις παρωχημένες αντιλήψεις και να βάλετε σε νέες βάσεις τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Πλούτωνα θα ενισχύσει την επιθυμία σας να έχετε τον έλεγχο τόσο της δουλειάς σας όσο και της δουλειάς των συναδέλφων σας, αδιαφορώντας για το αν αυτό τους δυσανασχετεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ενισχύσει την κτητικότατα σας  με αποτέλεσμα να γίνετε ιδιαίτερα πιεστικοί στους αγαπημένους σας. Φυσικά, δεν θα διστάσετε να επιτεθείτε σε όποιον θεωρήσετε ότι απειλεί τα κεκτημένα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα, απαιτεί από εσάς να δείτε τις αλήθειες σας και να αναγεννηθείτε, όσο επίπονη και απαιτητική και αν είναι αυτή η διαδικασία για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας και να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να προχωρήσετε στην δημιουργία φιλικών και προσωπικών σχέσεων με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα θα σας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας και αλληλεξάρτησης, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον  Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Πλούτωνα, θα σας αναγκάσει να έρθετε αντιμέτωποι με τους εσωτερικούς σας φόβους και να τους ξεπεράσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u