Το παιδί Τοξότης


Ένας μικρός εξερευνητής, από τη στιγμή που μπουσουλάει. Διψάει να γνωρίσει νέα εδάφη και προσαρμόζεται γρήγορα σε κάθε καινούρια κατάσταση.

Ένα τέτοιο παιδί μπορεί να αποφασίσει να το σκάσει από το σπίτι του, όχι γιατί είναι δυσαρεστημένο, αλλά μόνο για την εμπειρία της αλλαγής. Παρά το γεγονός αυτό, θα παρακάμψετε εύκολα αυτή του την τάση φυγής, στέλνοντάς τα κατασκήνωση με άλλα παιδιά. Εύκολα θα δεχτεί να πάει να μείνει με ηλικιωμένους συγγενείς, μακριά –η αλλαγή περιβάλλοντος το αποζημιώνει για την έλλειψη άνεσης που ίσως έχει.

Τα παιδιά Τοξότες, ειλικρινή από τη φύση τους, γρήγορα θα αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους: και θα είναι δύσκολο να τα τιμωρήσετε, μιας και, συνήθως ό, τι κάνουν, το κάνουν καλοπροαίρετα. Είναι τόσο ενεργητικά παιδιά, που πρέπει να υπάρχουν για αυτά πολλοί τρόποι εκτόνωσης της δυναμικότητάς τους.

Η αλήθεια είναι ότι στο σχολείο, τα παιδιά Τοξότες τα πάνε πολύ καλύτερα στα σπορ και στις κοινωνικές πλευρές της σχολικής ζωής και δεν τους απασχολούν οι λεπτομέρειες στα μαθήματα. Όμως τα πάνε καλά στις εξετάσεις γιατί είναι έξυπνα και μαθαίνουν εύκολα.

Συνήθως τα πάνε καλά με τους συμμαθητές τους, γιατί είναι ευγενικοί και καλοπροαίρετοι. Εμπιστευτείτε τον για να βάλει στη θέση του κάθε «παλικαρά» του σχολείου –θα το κάνει, και όχι τόσο ασκώντας σωματική βία εναντίον του, όσο ρεζιλεύοντάς τον και γεμίζοντας χαρά τα άλλα παιδιά.

Θα πρέπει να προσέξετε να μην το συνηθίσετε σε πολλά λεφτά. Επίσης, φροντίστε να μην κάνουν κάτι τέτοιο οι φίλοι ή οι συγγενείς σας. Οι Τοξότες είναι τυχεροί σε οικονομικά θέματα: με ένα τρόπο ή με άλλα, τα χρήματα έρχονται προς αυτούς.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να μάθετε το παιδί σας, είναι να είναι τακτικό και μεθοδικό, αλλιώς το δωμάτιό του θα είναι πάντα σαν να έχει μόλις χτυπηθεί από βόμβα.

Οι μικροί Τοξότες φεύγουν από την οικογενειακή θαλπωρή πολύ νωρίς –μόλις μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους οικονομικά, θα φύγουν. Θα δυσκολευτείτε να παρακολουθήσετε τα βήματά τους για πολύ, μιας και δεν μένουν στάσιμοι για πολύ καιρό (όπως και οι Δίδυμοι).

Κατά πάσα πιθανότητα, με την πρώτη ευκαιρία θα φύουν για το εξωτερικό –όπου και τα πάνε καλύτερα από ότι στην πατρίδα τους. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέλλον ενός μικρού Τοξότη: ποτέ δεν θα αποτύχει ένας τέτοιος άνθρωπος. Τα κατορθώματά του μπορεί μερικές φορές να είναι εξωφρενικά, αλλά θα μπορείτε, σίγουρα, να καυχιέστε περήφανοι για αυτά.

Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε στην ανατροφή ενός παιδιού Τοξότη, είναι να μην είστε υπερβολικά αυστηροί μαζί του: οι Τοξότες δεν μπορούν να υποφέρουν άδικες καταπιέσεις. Όπως είναι καλόβολα, ευγενικά παιδιά, θα ανταποκριθούν πλήρως στις ευγενικές υποδείξεις σας.

Αν επαναστατήσουν, καμία τιμωρία δεν θα έχει αποτέλεσμα. Το αντίθετο, μάλιστα: θα τα κάνει αντιδραστικά. Τα παιδιά αυτά έχουν έντονο αίσθημα τιμής και, αν το επικαλεστείτε, δεν θα κάνουν τίποτε που να το σπιλώσει.

Αν σας υποσχεθεί κάτι ένας Τοξότης, να είστε σίγουροι ότι θα μείνει πιστός στο λόγο του –μπορεί οι άνθρωποι του ζωδίου αυτού να είναι γενικά ασυνεπείς, αλλά παρόλα αυτά, ό, τι υπόσχονται, το τηρούν.

Το χαρακτηριστικό αυτό και η φιλοδοξία τους να κάνουν τέλεια το καθετί με το οποίο ασχολούνται, θα βοηθήσουν να λυθούν τα προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν κατά τα χρόνια διαμόρφωσης της προσωπικότητάς τους.

Συνήθως είναι απρόσεκτοι και υπερβολικά γενναιόδωροι με τα πράγματά τους: κινδυνεύουν να τα χάσουν ή να τα δώσουν σε άλλα παιδιά. Πρέπει λοιπόν, να προσέξετε να μην τα επηρεάσουν άπληστοι φίλοι τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!