Το ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως


Χρόνια πολλά φίλε/η Αιγόκερε! Το νέο ηλιακό σου έτος σού επιφυλάσσει ορισμένες εκπλήξεις, αλλά και αλλαγές. Οι αλλαγές που δέχεται ο αισθηματικός σου τομέας μπορούν να σε ξαφνιάσουν, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Το άγχος σου σχετικά με κάποιο επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να σε καταβάλλει σημαντικά. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις αυτό το γενέθλιο έτος σου; 

Η ερωτική σου ζωή φαίνεται πως φέτος θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, με τις καλές τις όχι και τόσο καλές στιγμές της. Το σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθείς. Υπάρχει μία τάση για αποσταθεροποίηση της αισθηματικής σου ζωής, κυρίως κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019, καθώς η προσκόλλησή σου σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα θα σε κάνει να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή. Το κλείσιμο του έτους είναι σαφώς καλύτερο, καθώς θα καταλάβεις πως καλή είναι η δουλειά, αλλά δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να έχεις γύρω σου και κοντά σου τους ανθρώπους που αγαπάς και σ’ αγαπούν.

Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι έχετε την τάση φέτος και ιδιαίτερα κατά το πρώτο τρίμηνο να εκθέτετε τη σχέση σας σε κινδύνους. Μία ελκυστική νέα γνωριμία μπορεί να σε βάλει στον πειρασμό να καταπατήσεις όλες τις αρχές και τις αξίες σου, μόνο και μόνο για να βιώσεις κάτι ναι μεν έντονο, αλλά βραχύβιο και επιφανειακό. Η σεξουαλική σου ενέργεια βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να αντισταθείς στις επιθυμίες που σου γεννώνται. Πρέπει, όμως, να θυμάσαι πως η συνθήκη δεν ταιριάζει στην τίμια φύση σου και αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις πως θα ήταν λάθος να αφεθείς. Το ερώτημα, όμως, είναι αν αξίζει τον κόπο να θυσιάσεις τη σταθερά σου και τον άνθρωπο που σε αγαπάει και σε ανέχεται για μία στιγμιαία ικανοποίηση. Η απάντηση είναι όχι. Δεν αξίζει τον κόπο, ούτε το χρόνο και την ενέργεια. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 και αφού πιθανόν προχωρήσεις σε κάτι…παράνομο, είναι πιθανό να παραμελήσεις το/τη σύντροφό σου για χάρη της δουλειάς. Αυτή σου η αδιαφορία, ενδέχεται να δημιουργήσει δράματα στην ερωτική σου ζωή, φέρνοντας ταυτόχρονα πολλά παράπονα από το ταίρι σου. Το ευτύχημα είναι πως παρ’ όλο που θα τα κάνεις λίγο… “σαλάτα”, θα έχεις στο πλευρό σου τους φίλους, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να σου σταθούν και να σε βοηθήσουν.

Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι έλκεστε, ιδιαίτερα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, από ανθρώπους που είναι ακατάλληλοι για εσάς και απερίσκεπτα τείνετε να εμπλακείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις που δε θα διστάσουν να σας πληγώσουν. Η αλήθεια είναι πως οποιαδήποτε δημιουργία σχέσης από την αρχή κιόλας του γενέθλιου έτους σου έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα είναι πολύ πιθανό αυτή η λήξη να μην είναι φιλική. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι κατάλληλοι για εσένα και θα έκαναν τα πάντα για σε κάνουν ευτυχισμένο/η, όμως φαίνεται πως η λογική προσέγγιση που συνήθιζες να έχεις, ακόμα και για τα αισθηματικά ζητήματα, σε έχει εγκαταλείψει. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2019 φαίνεται πως ανακτάς τη λογική σου και αφού χάσεις την υπομονή σου με το άτομο που επέλεξες μόνος/η σου για να σε ταλαιπωρήσει αυτό το χρόνο, ψάχνεις επιτέλους για κάτι καλύτερο στη ζωή σου, για ένα άτομο διαθέσιμο μόνο για σένα!

Το ξεκίνημα του ηλιακού σου έτους θα είναι θετικό για τον επαγγελματικό σου τομέα και κάπως έτσι θα συνεχίσει να είναι μέχρι περίπου τα μέσα του 2019. Από ‘κει και πέρα είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις σημαντικές δυσκολίες, οι οποίες μπορούν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την οπτική σου για ορισμένα πράγματα. Μία μεγάλη οικονομική ζημιά ή ακόμα και η απώλεια εργασίας είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια για τη φετινή πορεία της καταξίωσής σου. Το θετικό είναι πως το ένστικτο δουλεύει εξαιρετικά αυτό το διάστημα, κάτι που θα σου επιτρέψει να προβλέψεις την καταιγίδα πριν ξεσπάσει.

Ο επαγγελματικός τομέας μπορεί να σου επιφυλάσσει αυτή τη δυσκολία, η οποία είναι σκληρή για σένα, όμως όσο δύσκολο κι αν είναι, πρέπει να προσπαθήσεις να δεις και τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Από καιρό τώρα υπήρχε μία κρυφή σκέψη να αλλάξεις κάτι στη δουλειά, είτε αφορά στον εργοδότη σου, είτε ακόμα και να κάνεις κάτι δικό σου, όμως η γειωμένη φύση σου ερμήνευε αυτή τη σκέψη σαν κάτι παράτολμο, έως και ανήκουστο, και απωθούσες την ιδέα. Τώρα, όμως, έχεις την ευκαιρία να δοκιμαστείς σε κάτι νέο που για μεγάλο διάστημα σε δελέαζε, αλλά έκλεινες τα μάτι και τα αυτιά σου. Είσαι πιο τυχερός/ή απ’ ό, τι πιστεύεις και οι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σου και σε νοιάζονται θα σε βοηθήσουν να το συνειδητοποιήσεις. Μια κακή στιγμή δε φέρνει το τέλος, αλλά ανοίγει το δρόμο σε αμέτρητες ευκαιρίες και προοπτικές που μπορούν να είναι καλύτερες και πιο συναρπαστικές απ’ όσο τολμούσες να φανταστείς.

Στον οικονομικό τομέα η κατάσταση είναι διαφορετική και σίγουρα πολύ καλύτερη απ’ ό, τι στον επαγγελματικό. Ακόμα κι αν διέρχεσαι από επαγγελματική κρίση ή χάσεις τη δουλειά σου ή είσαι άνεργος, δε θα στερηθείς την οικονομική ασφάλεια. Είτε ανήκεις στους προνοητικούς του ζωδίου κι έχεις αποταμιεύσει, είτε όχι, η οικονομική σου κατάσταση δεν ακολουθεί σε καμία περίπτωση την επαγγελματική σου σταθερότητα ή/και αποκατάσταση. Ανήκεις στα πιο σκληροτράχηλα, πεισματάρικα και εργατικά ζώδια ολόκληρου του κύκλου και ταυτόχρονα είσαι μέλος του μικρού club εκείνων που μπορούν να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους. Μην το βάζεις, λοιπόν, κάτω, γιατί δε θα διαρκέσει πολύ αυτή η κρίση.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Οι πειρασμοί αυτό το μήνα μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σου. Προστάτευσε τον εαυτό σου από την αμηχανία και μία ενδεχόμενη καταστροφή.

4 Ιανουαρίου: Είναι η πλέον ακατάλληλη μέρα για να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τη σχέση σου. Ακόμα και η σκέψη σου είναι πιθανό να αποκαλυφθεί.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Το άγχος της δουλειάς μειώνεται σημαντικά αυτό το μήνα, όμως η σεξουαλική σου ενέργεια αυξάνεται κατακόρυφα. Οι ελεύθεροι θα έχετε μερικές αξιόλογες ευκαιρίες να εκτονώσετε αυτήν την ένταση. Οι δεσμευμένοι δυσκολεύεστε να αντισταθείτε σε έναν πειρασμό, ο οποίος μπορεί να περιπλέξει πολύ τα πράγματα.

14 Φεβρουαρίου: Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου είναι και η καταλληλότερη για την εκτόνωση της σεξουαλικότητάς σου. Απόλαυσε το!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Οικογενειακά ζητήματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αυτό το μήνα. Τα οικεία σου πρόσωπα σε χρειάζονται. Είσαι ο διαμεσολαβητής που διατηρεί τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια και αυτό το διάστημα καλείσαι να αναλάβεις δράση.

1 Μαρτίου: Είναι μία υπέροχη μέρα για να περάσεις μαζί με την οικογένειά σου. Νεαρά σε ηλικία άτομα παρευρίσκονται αδιαμαρτύρητα σε κάποια οικογενειακή συγκέντρωση, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο αρμονική και ευχάριστη!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Υπάρχει ένταση στη δουλειά αυτό το μήνα, η οποία σε προβληματίζει. Πραγματοποιούνται αλλαγές που σε κάνουν να νιώθεις αδικημένος/η και σε προετοιμάζουν για μία κρίση, αργότερα μέσα στο έτος.

18 Απριλίου: Η πίεση που δέχεσαι μέσα στο χώρο της εργασίας σου, χτυπάει κόκκινο αυτή τη μέρα. Πήγαινε προετοιμασμένος/η στη δουλειά και οπλισμένος/η με πολύ υπομονή.

ΜΑΪΟΣ 2019

Η ρουτίνα σε έχει κάνει να πλήττεις. Είναι, λοιπόν, ένα εξαιρετικό διάστημα για να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να ταξιδέψεις. Ακόμα κι αν είναι για λίγο πρέπει να το κάνεις, διότι χρειάζεσαι πραγματικά αυτήν την αλλαγή παραστάσεων.

30 Μαΐου: Οι μετακινήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα κοντά σε αυτήν την ημερομηνία. Πάρε τα αγαπημένα σου πρόσωπα και δραπέτευσε. Κι όταν επιστρέψεις, θα καταλάβεις πόσο σημαντικό ήταν για σένα αυτό το ταξίδι.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Κάτι συμβαίνει μέσα στο σπίτι το οποίο ενδεχομένως σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου. Εξαναγκαστική αλλαγή στέγης, δαπανηρές επισκευές είναι μερικά από αυτά που μπορούν να προκύψουν. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να το αποφύγεις, οπότε φρόντισε να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.

21 Ιουνίου: Κάνε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και ζήσε έντονα τη στιγμή. Πάρε μαζί σου ένα φιλικό πρόσωπο και ξεκινήστε μία περιπέτεια. Δε θα το μετανιώσεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Η ερωτική σου ζωή δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμά σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η καθημερινότητά σου να αποκτά μία περιπλοκότητα, η οποία σε δυσκολεύει. Οι σχέσεις δεν είναι εύκολες και εσύ δεν κάνεις καμία προσπάθεια για να βελτιώσεις την κατάσταση.

31 Ιουλίου: Αυτήν τη ημέρα η διάθεσή σου είναι πιο πεσμένη από ποτέ. Οι φίλοι και οι οικογένεια μπορούν να σε βοηθήσουν να ανακάμψεις.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Το άγχος που σου δημιουργεί ο επαγγελματικός τομέας αρχίζει τώρα να συσσωρεύεται και να σε πιέζει. Μην επιτρέψεις σε αυτήν την κατάσταση να σε βαλτώσει. Προώθησε δυναμικά το έργο σου και εμφανίσου αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις όσα σου ανήκουν, χωρίς όμως να εκφραστείς επιθετικά.

27 Αυγούστου: Είναι το δυσκολότερο διάστημα για σένα σχετικά με τη δουλειά. Τα νέα που έρχονται δεν είναι ευχάριστα, όμως αντί να αναλώνεσαι σε εκρήξεις και εξηγήσεις, φρόντισε να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να προχωρήσεις μπροστά.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η έλλειψη ποιοτικής ηρεμίας σε έχει αποδυναμώσει σημαντικά. Είναι καιρός να αρχίσεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου, προκειμένου να έχεις αναπληρώσει τη χαμένη ενέργεια όταν θα είναι απαραίτητο να βγεις έξω και να κατακτήσεις τα όνειρα σου.

20 Σεπτεμβρίου: Νιώθεις πιο εξαντλημένος/η από ποτέ. Φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, γιατί πριν το καταλάβεις θα είσαι πάλι στους δρόμους και θα τρέχεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Το ενδιαφέρον σου για την ερωτική σου ζωή είναι μειωμένο αυτό το μήνα. Οι δεσμευμένοι, όμως θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τη σχέση σας, αρκεί να το θέλετε. Οι αδέσμευτοι δεν είστε σε mood να εμπλακείτε σε κάτι νέο, οπότε δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

9 Οκτωβρίου: Έχεις απομακρύνει το ρομαντισμό από τη ζωή σου και ίσως αυτή να είναι μία έξυπνη κίνηση αυτό το διάστημα. Οι φίλοι είναι εκεί για σένα και σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και πλήρης.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Επιτέλους ένας μήνας που που δε σου χαλάει τα χατίρια. Το άγχος σου περιορίζεται σημαντικά και όλα γίνονται όπως τα θες εσύ. Τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα πραγματοποιούνται τα όνειρά σου και δεδομένου ότι έχεις απίστευτα υψηλά αποθέματα ενέργειας αυτό το διάστημα, είσαι σε θέση να κατακτήσεις ακόμη περισσότερα.

27 Νοεμβρίου: Η πιο ενεργητική μέρα του μήνα. Έχεις πολύ καλή διάθεση και κάνεις σχέδια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, απαλλαγμένος/η από το άγχος.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Παρ’ όλο που αντιμετώπισες δυσκολίες το 2019, τώρα διανύεις μία περίοδο ευχάριστη. Μάλιστα, μπορείς να περιμένεις κάποιο ιδιαίτερο δώρο ή μία πολύ μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη.

15 Δεκεμβρίου: Ο ενθουσιασμός των ημερών σε κάνει να βγάζεις των καλύτερό σου εαυτό. Θα ασχοληθείς πολύ με τον εορτασμό των Χριστουγέννων, καθώς τώρα είσαι και ψυχολογικά σε θέση να συμμετέχεις. Οργανώνεις την περίοδο των διακοπών και μεταδίδεις την καλή σου διάθεση και τη χαρά στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου!

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού, εισέρχεται με τις πιο θετικές και ισχυρές αστρ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μέχρι και τις 06/08 η Αφροδίτη θα ευνοήσει Δίδυμους-Τοξότες-Υδροχόους Κριούς-Ζυγούς- ...

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Λιοντάρια μου χρόνια σας πολλά και σας εύχομαι σε αυτή τη νέα γενεθλιακή σας χρονι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

 Αφροδίτη από τους Διδύμους, πλανήτης του έρωτα, ή και του έρωτα, ορθοδρόμησε από τ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Ιούλιο θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή σε εντάσεις ,διαφωνίες και μετακινήσ ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να είν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u