Το ζώδιο του μήνα: Ιχθύς

Το ζώδιο του μήνα: Ιχθύς


Οι ευαίσθητοι και ευάλωτοι Ιχθύες χαρακτηρίζονται από πληθώρα στοιχείων τα οποία μερικές φορές δε γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι. Είναι κοινή, σχετικά, αντίληψη ότι οι Ιχθύες δε θυμώνουν αλλά αυτά τα λένε άνθρωποι που συνήθως δεν γνωρίζουν καλά κάποιον/α Ιχθύ, αφού θυμώνουν και μάλιστα πολύ, απλώς όταν το κάνουν είτε εξαφανίζονται, είτε φροντίζουν να δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, βράζοντας, ωστόσο, κάτω από τη φαινομενικά ήρεμη επιφάνεια. Έχουν έντονα ανεπτυγμένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, γι’ αυτό σχεδόν πάντα αποφεύγουν να κάνουν κατά μέτωπο επίθεση και επιλέγουν πιο…πλάγιους τρόπους να εκδηλώσουν το θυμό τους.

Από την άλλη, όταν αγαπούν, μπορούν να φτάσουν σε τεράστια βάθη, ως υδάτινο ζώδιο που είναι, για το ταίρι τους, αφού νιώθουν να ολοκληρώνονται όχι μόνο σωματικά αλλά κυρίως σε πνευματικό επίπεδο μέσα από την αγάπη. Οι εξιδανικεύσεις δεν τους είναι καθόλου άγνωστες βέβαια και για το λόγο αυτό, συχνά απογοητεύονται, ιδιαίτερα όταν οι πνευματικές τους ανάγκες δεν καλύπτονται. Μπορεί να ζηλέψουν περισσότερο την τρυφερότητα που δεν έχουν παρά ένα “ύποπτο” κοπλιμέντο που μπορεί να κάνει το ταίρι τους σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν πληρότητα καθώς ενισχύεται η δημιουργική τους φύση, ενώ όταν αισθάνονται ανικανοποίητοι, συνήθως βυθίζονται στη θλίψη τους.

Χρόνια πολλά φίλε/η Ιχθύ! Αυτό το γενέθλιο έτος αποκτάς την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση προκειμένου να προχωρήσεις σε κάποιες σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της ζωής σου αυτό το διάστημα. Τα έντονα συναισθήματα που θα βιώνεις όμως θα επηρεάζουν ουσιαστικά την εξέλιξη των τομέων της ζωής σου. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται να είναι ένα συναρπαστικό και ανατρεπτικό έτος. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι να περιμένεις.

Η ρομαντική σου φύση συχνά θα σε κάνει να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο, όμως η αλήθεια είναι πως οι εξελίξεις που υπάρχουν στον αισθηματικό σου τομέα και την κοινωνική σου ζωή είναι προοδευτικές και απόλυτα θετικές. Όσο περισσότερο εστιάζεις και προσηλώνεσαι στους στόχους σου, τόσο θα αυξάνεται η αισιοδοξία σου, καθώς μέρα με τη μέρα θα διαπιστώνεις πως όλα είναι εφικτά, αρκεί να παλέψεις για να τα κατακτήσεις. Το σημαντικό είναι πως σε χαρακτηρίζει μία ηρεμία, η οποία θα αποδειχθεί σωτήρια για την αισθηματική σου ζωή αυτό το χρόνο. Είναι πιθανό να χρειαστεί να απομακρύνεις από τη ζωή σου ανθρώπους μέσα στο έτος, όμως πρόκειται για αποφάσεις που είναι απολύτως συνειδητές. Δε φαίνεσαι πρόθυμος/η αυτό το διάστημα να αναλωθείς σε τοξικές για εσένα καταστάσεις και αυτό το θέτεις ξεκάθαρα στους ανθρώπους που είτε ήδη υπάρχουν στη ζωή σου, είτε εισέρχονται τώρα. Χάρη στις πολλές και ισχυρές εκλείψεις που γίνονται φέτος αυξάνεις σημαντικά τις εσωτερικές σου δυνάμεις, γεγονός που σε κάνει ισχυρότερο/η και ελέγχεις καλύτερα τα συναισθήματά σου, αντί να σε ελέγχουν όπως το περασμένο διάστημα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η Ιχθύς, τότε αυτό το γενέθλιο έτος σου θα διαπιστώσεις πως τα αισθήματα γίνονται εντονότερα φέτος. Αυτό σημαίνει πως αν έχεις μία υγιή και ευτυχισμένη σχέση, πρόκειται να γίνει ακόμα καλύτερη και γιατί όχι να ανέβει επίπεδο. Αντίθετα, αν η σχέση σου δεν είναι η καλύτερη δυνατή θα διαπιστώσεις πως σε αυτό το γενέθλιο έτος σου πως ίσως έχει έρθει η ώρα να λάβεις σημαντικές και οριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου. Το 2019 κάνεις κάτι που σπανίως συμβαίνει, παίρνεις τα ηνία και οδηγείς. Είσαι ο/η κυρίαρχος του παιχνιδιού, γι’ αυτό και γνωρίζεις εκ των προτέρων προς τα πού κατευθύνεται η σχέση σου. Δε θέλεις εκπλήξεις φέτος, όπως επίσης δε θες να είσαι ένας/μία απλός/η ακόλουθος, έτσι αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες που έχουν έναν και μοναδικό στόχο: την ευτυχία σου!

Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις μία αποστολή την οποία και έχεις σκοπό να υλοποιήσεις. Θες να ζήσεις έντονα και ουσιαστικά, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα πιάσεις τον εαυτό σου, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του γενέθλιου έτους, να αποτινάσσει το χαρακτηριστικό σου ρομαντισμό. Διαπιστώνεις πως σε αρκετές φάσεις της ζωής σου σ’ έχει κρατήσει πίσω και καταλήγεις να ζήσεις παθητικά τις διάφορες στιγμές σου. Αυτή η νέα για σένα συνθήκη θα σου επιτρέψει να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που σε κρατούσαν στάσιμο/η και ασχολείσαι πολύ και ουσιαστικά με την προσωπική σου αναβάθμιση. Θες να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και θα τα καταφέρεις. Είσαι ισχυρότερος/η από ποτέ και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις και τους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου. Ο ρομαντισμός είναι απών αυτό το χρόνο, όποτε δε βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να “παίξουν” μαζί σου, αντιθέτως εσύ κάνεις παιχνίδι το οποίο και ελέγχεις απόλυτα!

Στην προσωπική σου ζωή έχεις τον απόλυτο έλεγχο και το απολαμβάνεις, όμως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση των επαγγελματικών σου. Οι πολλαπλές ανάδρομες πορείες του Ερμή στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) θα φέρει σημαντικές αναταραχές στη δουλειά, καθώς θα δυσκολεύεσαι να αναπτύξεις του ρυθμούς που θες. Επιπλέον, θα δεις αρκετές φορές την επικοινωνία με τους γύρω σου να χάνεται και αυτό είναι αρκετό για να προκαλέσει παρεξηγήσεις και εντάσεις. Είναι πολύ σημαντικό το Μάρτιο, τον Ιούλιο και το Νοέμβριο να φροντίζεις περισσότερο τα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας σου, καθώς είναι επιρρεπή σε βλάβες. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εξαιτίας αυτών, αρκετές φορές μέσα στο γενέθλιο έτος σου να δώσεις την εντύπωση του ανεύθυνου εργαζόμενου εξαιτίας καθυστερήσεων, είτε στις μετακινήσεις σου προς τη δουλειά, είτε στις επικοινωνίες με τη δουλειά.

Στον επαγγελματικό τομέα θα νιώθεις πιο ασφαλής όταν εργάζεσαι σε ομαδικά project ή σε προστατευόμενους χώρους, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο κι αν εσύ προσπαθείς, κανένας δεν είναι πραγματικός/ή σου φίλος/η. Μοιράζεστε τους ίδιους στόχους και έχετε κοινές φιλοδοξίες και αυτό από μόνο του σας καθιστά ανταγωνιστές. Αν θες να επιβιώσεις, αλλά και να καταξιωθείς είναι απαραίτητο να ξεχάσεις τον αλτρουισμό που διέπει στις συνεργασίες σου. Ο δρόμος για την καταξίωση είναι μακρύς και απαιτεί από εσένα να παίξεις αρκετές φορές μέσα στο χρόνο το “χαρτί” της διπλωματίας. Το ίδιο φυσικά θα κληθείς να κάνεις κι όταν ξεσπάσει “φουρτούνα” στο χώρο εργασίας. Πρέπει να διατηρείς μία “παθητική” στάση και να προστατεύεις τον εαυτό σου και το έργο σου, καθώς όλοι αξιολογείστε, ακόμα κι όταν πιστεύετε πως η προσοχή των ανωτέρων σας είναι στραμμένη αλλού. Μπορείς να επωφεληθείς σημαντικά μέσα στο 2019 σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου!

Στον οικονομικό τομέα αυτό το χρόνο αισθάνεσαι μεγαλύτερη από ποτέ την ανάγκη να κάνεις αποταμίευση. Τα περασμένα χρόνια πήρες κάποια μαθήματα, τα οποία σε δίδαξαν πως πρέπει πάντα να προνοείς για το μέλλον σου ακόμα κι όταν δεν έχεις την πολυτέλεια να το πράξεις. Άλλωστε διανύεις ένα σπουδαίο έτος για τα οικονομικά σου, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αυξήσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου, μέσω πάντα της σκληρής δουλειάς. Μπορεί στον επαγγελματικό τομέα να αντιμετωπίζεις ορισμένες δυσκολίες, όμως να είσαι σίγουρος/η πως ακόμα κι έτσι το έργο σου πάντα θα πληρώνεται καλά. Μέχρι το τέλος του 2019 οι αριθμοί στον τραπεζικό σου λογαριασμό θα είναι ικανοποιητικοί και έτσι δε αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις κάποιο ταξίδι προκειμένου να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για την εξαιρετική δουλειά που έκανες όλο το περασμένο διάστημα. Είναι ένα αρκετά παραγωγικό έτος και αν το αξιοποιήσεις στο μέγιστο δυνατό θα μπορείς να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων και κατά το επόμενο γενέθλιο έτος σου!

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Η αυτοπεποίθησή σου αυτό το μήνα είναι πιο ανεβασμένη απ’ ό, τι συνήθως. Έτσι θα κυλήσει για σένα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και χάρη σε αυτή τη σιγουριά θα επαναξιολογήσεις ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου, οι οποίες σε κρατούσαν στάσιμο/η. Δε θα διστάσεις μάλιστα να απομακρύνεις από τη ζωή σου οτιδήποτε αρνητικό και τοξικό για την πρόοδό σου. 

21 Μαρτίου: Είναι το κατάλληλο διάστημα να εστιάσεις στην ερωτική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Ένα φιλικό πρόσωπο που έχει την τάση να εξαρτάται από τους άλλους, ενδέχεται να ζητήσει την προσοχή σου. Δώσε μετρημένη προσοχή και μην παραμελείς τον εαυτό σου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Η προσήλωσή σου στην αισθηματική σου ζωή σε κάνει να παραμελείς όλους τους άλλους τομείς, ίσως περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Πρέπει να βρεις τρόπους να διατηρείς υγιείς τους τομείς της ζωής σου, χωρίς να καταπιέζεσαι και έχοντας ως προτεραιότητα την ευτυχία σου.

5 Απριλίου: Αυτή η μέρα πρόκειται να φέρει ορισμένα όχι ασήμαντα προβλήματα στην επικοινωνία της κοινωνικής σου ζωής. Βεβαιώσου πως έχεις ελέγξει όλα τα τηλεφωνήματα και τα μέσα επικοινωνίας σου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΜΑΪΟΣ 2019

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα τα συναισθήματά σου είναι πιο έντονα και πιο παρορμητικά από ποτέ. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν συνολικά τη ζωή σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που φοβούνται τις αλλαγές θα κάνεις πιο μεθοδικές κινήσεις, όμως και πάλι θα επιδιώξεις να αλλάξεις κάποια πράγματα.

15 Μαΐου: Αξιοποίησε την αποφασιστικότητα που σε χαρακτηρίζει, προκειμένου να αλλάξεις προς όφελός σου την ερωτική σου ζωή. Ζύγισε καλά τις επιλογές σου, αξιολόγησε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σωστά για να μη μετανιώνεις αργότερα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Η οικογένειά σου ή κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο χρειάζεται αυτό το μήνα τη στήριξή σου. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις χρόνο, προκειμένου να είσαι παρών/ούσα. Μπορεί να εκπλαγείς κι εσύ ο/η ίδιος/α από το πόσο θετική επιρροή αποτελείς για τον κύκλο σου!

21 Ιουνίου: Είναι η αλλαγή της εποχής. Αυτή τη μέρα η εσωτερική σου δύναμη βρίσκεται στο ζενίθ της, η διαίσθησή σου είναι ακριβέστατη και τα όνειρά σου προφητικά. Μην αγνοείς το ένστικτό σου. Ερμήνευσέ το και άκουσέ το! 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σου ζητά επιτακτικά ένα νέο ξεκίνημα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η κάτι νέο παρουσιάζεται στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση, η ανάγκη σου για υγιή συντροφικότητα είναι τώρα ισχυρή, όμως τείνεις να εγκλωβίζεις μέσα σου αυτήν την επιθυμία από τη συνήθειά σου να προστατεύεσαι.

8 Ιουλίου: Η ανανέωση της ερωτικής σου ζωής είναι πολύ πιθανή αυτή τη μέρα. Εφόσον είσαι πρόθυμος/η να κάνεις ένα restart, μη φοβηθείς την κοινωνικότητα που προκύπτει τώρα. 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με την επικοινωνία σου αυτό το μήνα. Το ευχάριστο είναι πως ακόμα κι όταν η επαφή σου θα χάνεται εντελώς με τους ανθρώπους γύρω σου, εσύ θα έχεις την υπομονή και την ευρηματικότητα να να αποκαταστήσεις την επικοινωνία σου ή έστω μέρος της. Είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια του μήνα να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχό σου, καθώς αρκετές φορές θα νιώσεις πως χάνεις την υπομονή σου με αυτά που συμβαίνουν.

3 Αυγούστου: Να είσαι προετοιμασμένος/η για τις αναποδιές που πρόκειται να προκύψουν στην καθημερινότητά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις τις συναισθηματικές “εκρήξεις” εξαιτίας των δυσκολιών που θα σου παρουσιάζονται. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε άνθιση και αυτό σε ωθεί να ασχοληθείς ακόμα περισσότερο μαζί τους αυτό το μήνα. Κάποιες επενδύσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν σε αποζημιώνουν τώρα με το παραπάνω! Έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στον οικονομικό σου σχεδιασμό, ο οποίος μπορεί να σου αποφέρει ακόμα περισσότερα κέρδη αυτό το μήνα.

29 Σεπτεμβρίου: Είναι μία ιδανική μέρα για να εστιάσεις στην εργασία και τα οικονομικά σου. Τώρα μπορείς να βελτιώσεις τη θέση σου στη δουλειά, αλλά να βελτιώσεις σημαντικά και τα οικονομικά σου, αξιολογώντας από την αρχή τον οικονομικό σου προγραμματισμό. 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Οι συνεργασίες σου στη δουλειά διανύουν μία δύσκολη περίοδο ασυνεννοησίας. Αυτό σε φθείρει σε σημείο εξάντλησης, όμως είναι μία πραγματικότητα που οφείλεις να διαχειριστείς. Προσπάθησε να διατηρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τον επαγγελματισμό σου, καθώς λόγω και των αναταραχών υπάρχει συνεχείς παρακολούθηση από ανωτέρους.

17 Οκτωβρίου: Είναι το διάστημα κατά το οποίο η ένταση στη δουλειά κορυφώνεται. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για ορισμένες πολύ έντονες καταστάσεις και να θυμάσαι πως ιδιαίτερα αυτό το διάστημα δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι τους γύρω σου. 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Ο ανάδρομος Ερμής του Νοεμβρίου σε κάνει να αδυνατείς να σκεφτείς με σαφήνεια και αυτό σε εξαντλεί τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά. Είναι ένα καλό διάστημα να κάνεις ένα διάλειμμα από τη δουλειά, εφόσον φυσικά μπορείς.

24 Νοεμβρίου: Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να κάνεις το διάλειμμά σου. Η ξεκούραση μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τη δουλειά σου, καθώς επιστρέφεις με γεμάτες μπαταρίες και καθαρότερο μυαλό. 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Το κλίμα των ημερών φαίνεται πως δε λειτουργεί για εσένα. Είσαι προσηλωμένος/η στη δουλειά σου και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να καταπέσει, επειδή δεν γιορτάζεις τα Χριστούγεννα όπως έχεις συνηθίσει, γιατί θα βγεις περισσότερο κερδισμένος/η απ’ όσο φαντάζεσαι και θα έχεις την ευκαιρία να γιορτάσεις όπως ονειρεύεσαι την Πρωτοχρονιά.

26 Δεκεμβρίου: Αυτήν την ημέρα παρατηρείς αλλαγές σε τομείς της ζωή σου που από καιρό ονειρευόσουν. Ξεκινάει για σένα μία περίοδος κατά την οποία όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα σε τομείς που είχες παραμελήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019. 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Με την έναρξη του 2020 αισθάνεσαι περισσότερο ο εαυτός σου και αυτό σου δίνει το κίνητρο να δραστηριοποιηθείς με μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητά σου. Θέτεις στόχους και είσαι αποφασισμένος/η να τους πετύχεις και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου.

1 Ιανουαρίου: Η αποφασιστικότητα με την οποία παίρνεις αποφάσεις είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που επιδιώκεις να αλλάξεις και φαίνεται πως τα καταφέρνεις. Μπορείς να πετύχεις πολλά σημαντικά πράγματα, αρκεί να μην είσαι πολύ φιλόδοξος/η. 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Η κοινωνική σου ατζέντα είναι πλήρης αυτό το μήνα και φαίνεται πως περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους συνεχώς αυτό το διάστημα. Σε περίπτωση που γίνεις μάρτυρας κάποιας διένεξης κοντινών σου προσώπων, απόφυγε να πάρεις θέση για να μην παρεξηγηθείς.

25 Φεβρουαρίου: Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στο ζενίθ της. Είναι μία καταπληκτική μέρα για φέρεις ακόμα πιο κοντά σου το φιλικό σου περιβάλλον!

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ…  ΔΙΔΥΜΟΙ Η σημαντικότατη και διόλου αμελητέα εύνοια που δέχεστε όσ ...

Το Ζώδιο του μήνα: Δίδυμοι

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλη/ε Δίδυμε! Διανύεις μία περίοδο κατά την οποία λαμβάνεις σημαντικ ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Μαϊος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ένας ιδιαίτερος μήνας, που έρχεται γεμάτος από δύσκολα αστρολογικά γεγονότα, που σ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάϊο του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ… ΛΕΩΝ Η σημαντικότατη και διόλου αμελητέα εύνοια που δέχεστε όσον αφ ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Πώς συμπεριφέρεται ο Ταύρος…  …όταν ερωτεύεται; Ένας/μία ερωτευμένος/η Ταύρο ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Απρίλιος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ένας μήνας, που θα φέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες του πολλές και σημαντικές ανα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u