Το Ζώδιο του μήνα: Λέων


 

Στοιχείο: Φωτιά
Κυβερνήτης πλανήτης: Ήλιος
Χαρακτηριστικά: Δημιουργία, Υπερηφάνεια, Γενναιοδωρία

Στις 22 Ιουλίου ο κυβερνήτης του ζωδίου σου εισέρχεται στην κυρίαρχη θέση του, το Λέοντα, όπου και θα παραμείνει έως τις 23 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει πως στο μήνα που ακολουθεί, η καθημερινότητα χαρακτηρίζεται απ’ όλα όσα συμβολίζει τόσο ο πλανήτης, όσο και το ζώδιο. Η χαρά, η δημιουργικότητα, η γενναιότητα, η αυτοπεποίθηση και η ανεξαρτησία αντικαθιστούν τη νωθρότητα, την ευαισθησία και την εσωστρέφεια των περασμένων ημερών που έφερε ο ‘Ήλιος στον Καρκίνο.

ΓΕΝΙΚΑ
Το έτος που ξεκινάει για τους εκπροσώπους του ζωδίου συμπίπτει με την ανάδρομη πορεία τεσσάρων πλανητών (Άρης, Κρόνος, Ποσειδώνας, Πλούτωνας). Αυτό σημαίνει πως κατά τη διάρκεια του χρόνου που ακολουθεί και μέχρι την επόμενη ηλιακή επιστροφή στο ζώδιό σου το 2019, το παρελθόν θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Άνθρωποι και καταστάσεις έρχονται ξανά στο προσκήνιο, είτε προς αναζήτηση λύσεων, είτε για να ολοκληρώσεις κάτι που άφησες στη μέση.

Επιπλέον, η Αφροδίτη, η οποία γυρίζει ανάδρομη στις 5 Οκτωβρίου του 2018 από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2018, θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν σε σπίτι και εργασία, γεγονός που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζεις εσύ αυτούς τους δύο τομείς. Μία ακόμα αναδρομή που θα σε επηρεάσει, είναι εκείνη του Ουρανού, η οποία θα ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 5 με 6 Ιανουαρίου 2019. Έχουμε ήδη μιλήσει για το πώς θα επηρεάσει ο Ουρανός τους Λέοντες από τη θέση του Ταύρου, ωστόσο από τις 7 Νοεμβρίου 2018 ο Ουρανός περνάει ξανά στον Κριό, ευνοώντας για ένα μικρό διάστημα τους Λέοντες, κυρίως του τρίτου 10ημέρου. Από τις 7 Μαρτίου που επανέρχεται στον Ταύρο, θα χρειαστεί να αποδεχτείς και να συμβαδίσεις με αλλαγές στον εργασιακό τομέα.

Από τώρα μέχρι και το Νοέμβριο είναι μία περίοδος κατά την οποία θα βρίσκεις κατά καιρούς εμπόδια, ενώ θα υπάρχει εκνευρισμός και ένταση στην καθημερινότητά σου. Αυτό οφείλεται στον Άρη, ο οποίος θα βρίσκεται στον αντικριστό σου Υδροχόο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, και από εκεί θα βάζει σε δοκιμασία τόσο τις προσωπικές σου αντοχές, όσο και τις αντοχές των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Παρ’ όλα αυτά, από τα μέσα Νοέμβρη και μετά, έχεις να περιμένεις δύο θαυμάσια γεγονότα: ο Άρης αποχωρεί από τον Υδροχόο, κάτι που θα περιορίσει σημαντικά την ένταση που βίωνες από το καλοκαίρι και επιπλέον, εισέρχεται ο Δίας στο φιλικό σου Τοξότη. Εκεί θα παραμείνει περίπου για ένα χρόνο, γεγονός που θα σου φέρει μεγάλη εύνοια, τύχη, διασκεδάσεις κ.ο.κ. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το Νοέμβριο συντελούνται εκείνες οι αλλαγές που θα βελτιώσουν και θα ανανεώσουν τα πάντα.

Σημαντικό ρόλο για τους Λέοντες θα παίξουν και οι τρεις εκλείψεις αυτού του έτους. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου 2018 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και θα επηρεάσει κυρίως τους Λέοντες του πρώτου 10ημέρου, οι οποίοι θα κληθείτε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία και την ψυχραιμία σας με τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε καθημερινά σε επαφή. Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου 2018 στο Λέοντα και θα επηρεάσει τους Λέοντες του δεύτερου 10ημέρου, φέρνοντας δυσκολίες και στην καριέρα και στον εργασιακό χώρο. Φροντίστε να μην αντιδράσετε σε πιθανά κακόβουλα σχόλια, ώστε να βγείτε αλώβητοι από αυτήν τη διαδικασία. Η τρίτη, και τελευταία, έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2019 στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, και θα επηρεάσει κυρίως Λέοντες του πρώτου 10ημέρου, δίνοντάς σας μια θετική ακτινοβολία που τροφοδοτείται από το Δία και θα αφορά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ανεξαρτήτως τομέα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Α Δ Ε Σ Μ Ε Υ Τ Ο Ι: Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει έντονη κινητικότητα και το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του θα είναι το παρελθόν. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως άτομα που ανήκουν σε αυτό, επιστρέφουν για να ξεκινήσουν ή να ολοκληρώσουν κάτι που ενδεχομένως είχε μείνει στη μέση. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι πρόσωπο του παρελθόντος σου, αυτό που θα δημιουργηθεί και θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια του έτους, πρόκειται να είναι αρκετά ιδανικό και με γερές βάσεις. Από τις 13 έως τις 22 Αυγούστου 2018 και από τις 6 έως 13 Σεπτεμβρίου 2018, είναι δύο εξαιρετικά διαστήματα για τη δημιουργία νέων σχέσεων ή για τη γνωριμία με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ό, τι προκύψει μέσα σε αυτά τα διαστήματα, αναμένεται να έχει μακροχρόνια διάρκεια.

Δ Ε Σ Μ Ε Υ Μ Ε Ν Ο Ι: Υπάρχει όλη η καλή θέληση, τόσο από την πλευρά σου, όσο και από την πλευρά του/της συντρόφου σου να δουλέψετε πάνω στη σχέση σας, ωστόσο η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο σου, των σχέσεων, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σε καλεί να είσαι εγκρατής αν θες να σώσεις τη σχέση σου. Ιδιαίτερη προσοχή οφείλεις να δείξεις από τις 31 Ιουλίου 2018 έως τις 4 Αυγούστου 2018 και από τις 15 έως 19 Σεπτεμβρίου 2018. Ωστόσο, καλό είναι να διατηρήσεις την επαγρύπνηση έως τις 15 Νοεμβρίου 2018, οπότε και αποχωρεί ο Άρης από τον οίκο των σχέσεών σου. Από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, βέβαια, θα έχεις πολύτιμο σύμμαχο το Δία, που θα σε βοηθήσει να εξυγιάνεις τα κακώς κείμενα του Άρη και να πας τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με το ξεκίνημα του ηλιακού έτους θα συναντήσεις αρκετές εναλλαγές στον οικονομικό σου τομέα, οι οποίες μπορεί να ξεκινούν από την απόλυτη χαρά και να καταλήγουν στην απογοήτευση αλλά και τούμπαλιν. Ο Αύγουστος θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με οικονομικά ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν και πρέπει επιτακτικά να λύσεις, καθώς ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος μήνας και για να αντεπεξέλθεις, οφείλεις να έχεις κλείσει όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Κατά τη διάρκεια του έτους θα σε απασχολήσουν αρκετές φορές οικονομικά θέματα από το παρελθόν

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ
Από τις 31 Ιουλίου 2018 έως τις 4 Αυγούστου 2018, από τις 15 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2018 και από τις 11 έως τις 13 Ιουλίου 2019 είναι τρία διαστήματα τα οποία, εάν δε διατηρήσεις την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σου, μπορεί να αποβούν μοιραία για την ίδια την εργασία σου. Με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να διελαύνουν από τους οίκους της εργασίας και της καριέρας σου, οι αλλαγές που δέχεσαι αυτό το διάστημα είναι σημαντικές, γι’ αυτό καλό θα ήταν να επωφεληθείς από τις θετικές στιγμές που θα σου προσφέρουν αυτοί οι πλανήτες, προκειμένου να μετουσιώσεις τις αλλαγές και τις ανατροπές σε προσωπικό σου όφελος. Από τις 13 Αυγούστου 2018 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2018, ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και είναι ένας εξαιρετικός μήνας κατά τον οποίο θα μπορέσεις να αυξήσεις το κύρος και την ισχύ σου μέσα στο χώρο εργασίας σου και αν δουλέψεις μεθοδικά και συστηματικά, μπορεί να έχεις εξαιρετικά και μακροχρόνια οφέλη για την άνοδο της καριέρας σου. Δύο ακόμα εκπληκτικές στιγμές που μπορούν να σε ευνοήσουν σημαντικά, ιδιαίτερα οικονομικά, είναι το διάστημα από 22 Ιανουαρίου 2019 έως 10 Φεβρουαρίου 2019 και από τις 19 έως τις 29 Ιουνίου 2019. Προμηνύεται αυτή η χρονιά να είναι ιδιαίτερα επικερδής, με την επιρροή των μεγάλων όψεων, οι οποίες μπορούν να σου προσφέρουν σταθερότητα και εξουσία.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u