Το Ζώδιο του μήνα : Παρθένος


Ο αισθηματικός τομέας δέχτηκε αρκετά πλήγματα το περασμένο έτος, κάτι που ανατρέπεται με το νέο ηλιακό σου έτος. Συνηθίζεις να ενθουσιάζεσαι αρκετά σε ό, τι αφορά στα αισθηματικά σου, όμως φέτος λειτουργείς διαφορετικά. Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να παρασύρεται, τουλάχιστον όχι όσο το περασμένο διάστημα, γιατί όλον αυτόν τον καιρό έμαθες πως ό, τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα και χρυσός. Παρ’ όλα αυτά, επιτρέπεις στην αγάπη να μπει στη ζωή σου, αλλά αυτή τη φορά με τους δικούς σου όρους. Έτσι, ψάχνεις να βρεις μόνο ό, τι σε καλύπτει και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Αν τυχόν εμπλακείς σε μία κατάσταση, η οποία σου προκαλεί αβεβαιότητα, φαίνεται πως δεν είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος/η να περάσεις και πάλι από “Συμπληγάδες”. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνεις τα πάντα, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου, είτε αυτές είναι αισθηματικές, είτε φιλικές ή ακόμα και οικογενειακές. Αυτό σημαίνει πως στο χρόνο που ακολουθεί θα κρατήσεις στη ζωή σου μόνο τις πιο ισχυρές και εποικοδομητικές από αυτές, ενώ οι υπόλοιπες θα κάνουν τον κύκλο τους.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό μία περίοδο “ξηρασίας”, η οποία πρόκειται να συνεχιστεί για όσο δεν ξεκαθαρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Το έτος που πέρασε έψαξες πολύ, όμως το έκανες με τους λάθος ανθρώπους ή με λανθασμένα κίνητρα. Αλλάζοντας αυτή τη νοοτροπία, μπορείς να βρεις αυτό το χρόνο εκείνο που το “κάτι” που μπορεί να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η. Η περίοδος 2018-2019 είναι αρκετά ελπιδοφόρα για την αισθηματική σου ζωή, αρκεί να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είχες σίγουρα ένα πιο ήρεμο έτος, γεγονός που σε έκανε πιο σταθερό/ή και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Το έτος που έρχεται δεν κρύβει εκπλήξεις, όποτε φαίνεται πως θα είναι ανάλογο με το περασμένο. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και όλο τα κοινά σχέδια που έχεις κάνει με το ταίρι σου, προκειμένου να πάει η σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, καθώς σου δίνει χώρο και χρόνο να επεξεργαστείς άλλους τομείς που ενδεχομένως σε ταλαιπώρησαν το χρόνο που πέρασε, φυσικά με την στήριξη του/της συντρόφου σου.

Στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα πρόκειται να γίνουν πολλές και σημαντικές αλλαγές φέτος για εσένα. Εάν υπάρχει “πόλεμος” εν εξελίξει, βεβαιώσου ότι βρίσκεσαι στη σωστή πλευρά. Είναι πιθανό το τελευταίο τρίμηνο του 2018 να βρεθείς σε ηθικά διλήμματα για την καταξίωση σου, όμως θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η πως έχεις κινηθεί σωστά από ηθικής άποψης, ακόμα κι αν αυτό σε φέρνει αντιμέτωπο/η με μία ενδεχόμενη ήττα. Πρέπει να θυμάσαι πως δεν κερδίζουν πάντα οι “κακοί”, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχει συνεχής επιτήρηση στο χώρο της εργασίας σου που σου παρέχει τη στήριξη και την “ασπίδα” προστασίας που χρειάζεσαι για να βγεις αλώβητος/η από αυτήν τη διαδικασία.

Στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν αλλαγές που ενδέχεται να σου προκαλέσουν ανησυχία, χωρίς όμως να συντρέχει λόγος. Αν τις αντιμετωπίσεις ως ευκαιρίες, μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου μέσα στον εργασιακό χώρο. Από την άλλη δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για αλλαγή της σταδιοδρομίας σου, οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικερδείς για εκείνους που είναι πιο τολμηροί. Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικό αυτό το έτος για να χτίσεις τις βάσεις σου και να θέσεις νέους στόχους, ακόμα κι αν αυτοί φαντάζουν απίθανοι. Ιδιαίτερα ευνοϊκό αναμένεται το έτος για εκείνους που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, το νόμο και την εκπαίδευση.

Στον οικονομικό τομέα φέτος σε απασχολεί περισσότερο ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, παρά η κάλυψη των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων. Για την πλειοψηφία των ανθρώπων, αυτή είναι μία βαρετή διαδικασία, όχι όμως για σένα, καθώς οι οικονομικοί σχεδιασμοί είναι μία μορφή εκτόνωσης που σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Το έτος που ακολουθεί είναι ένα καλά οργανωμένο έτος από οικονομικής άποψης, γεγονός που σου επιτρέπει να ξεφύγεις λίγο από τον προϋπολογισμό σου και να ανανεώσεις ριζικά τόσο τον εαυτό σου, όσο και το σπίτι σου. Βρίσκεις τρόπους να αξιοποιήσεις το πλεόνασμά σου, χωρίς να βάζεις σε κίνδυνο τις τρέχουσες εκκρεμότητές σου.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ 2018

Μία παρατεταμένη δυσάρεστη κατάσταση στη δουλειά σε κάνει να αγανακτείς, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις προσωρινά για σένα τις απόψεις σου. Τα λεγόμενά σου μπορεί να παραποιηθούν, αν δεν είσαι προσεκτικός/ή. Οι δυσκολίες στην καριέρα περιορίζονται γύρω στις 3 Σεπτεμβρίου, όμως οι καταστάσεις που θα προκληθούν είναι σημαντικές για να διατηρήσουν την κακή διάθεση στο χώρο εργασίας μέχρι περίπου τα τέλη του μήνα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Ο/Η σύντροφός σου ενδέχεται να σε εκνευρίσει κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Δεν είναι σημαντικό, όμως είναι πολύ πιθανό να το μετατρέψετε μόνοι σας σε μείζον ζήτημα. Μία απλή διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε μία συνεχή διαμάχη για την ισορροπία και τη δικαιοσύνη στη σχέση, χωρίς να υπάρχει φως στο τούνελ. Κράτα χαμηλούς τόνους και απόφυγε να δημιουργήσεις θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Γύρω στις 7 Οκτωβρίου η αρνητικότητα ενισχύεται και αν την τροφοδοτήσεις, μπορεί να αποδειχτεί και ζημιογόνα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Σε κατακλύζει η μοναξιά και η θλίψη, οι οποίες όμως φαίνεται να προκαλούνται από εσένα και όχι το αντίστροφο. Βυθίζεσαι στη ρουτίνα, γιατί η φύση σου σου υποδεικνύει πως αυτό είναι το σωστό, όμως κάτι τέτοιο δε σε κάνει ευτυχισμένο/η. Είναι ένας μήνας κατά τον οποίο εκτιμάς ακόμα περισσότερο τη φύση και την αξία της φιλίας. Κοντά στις 18 Νοεμβρίου θα νιώσεις την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με φίλους που ενδεχομένως έχεις χαθεί ή εναλλακτικά να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Ως είθισται, κατά την περίοδο των γιορτών ερχόμαστε πιο κοντά με την οικογένεια και αρκετές φορές αυτό είναι αρκετό για να προκληθούν γκρίνιες. Έτσι κι εσύ την περίοδο των Χριστουγέννων, ίσως χρειαστεί να κάνεις το διαιτητή στην οικογένεια για να κατευνάσεις τα πνεύματα. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι κάτι σημαντικό, καθώς αυτές τις μέρες υπάρχει αισιοδοξία, ελπίδα και καλή θέληση.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Αναγκάζεσαι αυτό το μήνα να κάνεις πιο συγκροτημένη οργάνωση του προσωπικού σου χώρου και των υποθέσεών σου γενικότερα. Η αρχή του έτους σε βρίσκει παραδόξως ανοργάνωτο/η, με αποτέλεσμα να βαλτώσεις στην καθημερινότητά σου. Αυτό δε αποτελεί πρόβλημα για σένα, δεδομένου ότι είσαι ειδήμων στην τάξη. Προς το τέλος του μήνα, η ενεργητικότητά σου είναι στο κόκκινο. Εργάζεσαι στοχευμένα και με μαχητικότητα για να έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα καταβάλλοντας ελάχιστη προσπάθεια.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Ο Φλεβάρης σε προτρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου, καθώς βρίσκεσαι σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο, το οποίο κρίνει την εξέλιξή σου στη δουλειά. Δε χρειάζεται να δουλεύεις ακατάπαυστα, αρκεί όταν το κάνεις να γίνεται στην εντέλεια. Γύρω στις 4 Φεβρουαρίου είσαι στο ζενίθ της αποδοτικότητάς σου, γεγονός που σου επιτρέπεις να πραγματοποιήσεις στόχους που δεν τολμούσες να φανταστείς πως μπορείς.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα παρατεταμένο διάλειμμα και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα που σε κουράζει και σωματικά και πνευματικά. Το ταίρι σου ή/και οι φίλοι σου συνεισφέρουν στην ξεκούρασή σου. Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και επανέρχεσαι με περισσότερες αντοχές στην καθημερινότητά σου πιο ευτυχισμένος/η και πιο αποδοτικός/ή. Κοντά στις 12 Μαρτίου είναι πιθανό να αποφασίσεις να κάνεις κάποιο ταξίδι, έστω και κοντινό. Η ευδαιμονία που θα σου δημιουργήσει η αλλαγή παραστάσεων, θα σου μείνει αξέχαστη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Η αισθηματική ζωή βρίσκεται σε άνθιση είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση, η ανάγκη για τη δημιουργία σχέσης ή βελτίωση της υπάρχουσας, προκύπτει από την ύπαρξη ενός προσώπου στη ζωή σου, που φαίνεται να αξίζει πραγματικά. Οι ημερομηνίες γύρω στις 28 Απριλίου είναι ιδανικές για ρομαντικές εξόδους. Πάρε τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και βγείτε!

ΜΑΪΟΣ 2019

Η ανανεωτική διάθεση στην οποία βρίσκεσαι σε οδηγεί σε μεγάλες αλλαγές. Ίσως οι αυτές να αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση, ίσως στον προσωπικό σου χώρο. Μπορεί ακόμα να θελήσεις να κάνεις εσωτερικές αλλαγές, δοκιμάζοντας πράγματα που βελτιώνουν το πνεύμα σου. Όπως και να έχει, γύρω στις 2 Μαΐου σχεδόν όλες οι δραστηριότητές σου βελτιώνουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιο ξαφνικό κέρδος συμπληρωματικά στον προϋπολογισμό σου.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Μία στρεσογόνος κατάσταση παρουσιάζεται στη δουλειά και είναι απαραίτητο να είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις προκειμένου να μη σε “καταπιεί”. Τη στιγμή που το αντιμετωπίζεις σού φαίνεται βουνό, όμως είναι κάτι που με τη σωστή διαχείριση των δυνάμεών σου μπορείς να το κρατήσεις μακριά από εσένα. Η 21η Ιουνίου είναι πολύ ευχάριστη μέρα για σένα και καλό θα ήταν να μην την καταναλώσεις κάνοντας συνηθισμένα και βαρετά πράγματα. 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Ένα άτομο έρχεται κοντά σου με σκοπό να σε βοηθήσει. Κουβαλά γνώσεις και σου δίνει συμβουλές που μπορείς να τις αξιοποιήσεις παντού, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν καταστάσεις στη ζωή σου που, έως τώρα, φάνταζαν αδύνατες να τις διαχειριστείς. Γύρω στις 10 Ιουλίου μία συνομιλία έκπληξη για σένα επηρεάζει θετικά τους μελλοντικούς σου στόχους. 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Μία οικονομική ατυχία είναι πιθανή αυτό το μήνα, είτε από απροσεξία δική σου, είτε από κακόβουλες παρεμβάσεις τρίτων. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η τώρα στις οικονομικές σου συναλλαγές και αν θεωρείς πως δε μπορείς μόνος/η σου, ζήτα τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου της εμπιστοσύνης σου. Κοντά στις 19 Αυγούστου θα νιώσεις πως η τύχη σου αγνοείται, όμως αν κινηθείς προσεκτικά και κρατάς κοντά σου εκείνους που έχει δοκιμαστεί η πίστη τους στο πρόσωπό σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. 

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

shutterstock image

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!