Το ζώδιο του μήνα : Σκορπιός


Χρόνια πολλά, φίλε/η Σκορπιέ! Το ηλιακό έτος που ξεκινάει για το ζώδιό σου είναι σαφώς πιο φιλικό για τα αισθηματικά σου, κάτι που δε θα μπορούσαμε να πούμε και για τον προηγούμενο χρόνο. Πρέπει να περιμένεις δυναμικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή! Ανάλογο είναι το κλίμα και στα επαγγελματικά σου, για τα οποία έχεις ήδη κάποια καλά δείγματα γραφής. Πάμε να δούμε συνολικά τι πρόκειται να σου φέρει το έτος που έρχεται.

Τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι βιώσατε για αρκετά μεγάλο διάστημα μία σκοτεινή μοναχικότητα, η οποία δε σας ταιριάζει, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό. Αυτό όμως αλλάζει από εδώ και στο εξής. Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έτος για την αισθηματική σου ζωή και σίγουρα πιο δραστήριο από το προηγούμενο. Είσαι έτοιμος/η για τις αλλαγές που έρχονται κι αν δεις να καθυστερούν είσαι πρόθυμος/η να τις επιδιώξεις. Πατάς καλύτερα στα πόδια σου αυτό το έτος, ξέρεις τι θέλεις και το διεκδικείς με αποφασιστικότητα. Το περασμένο διάστημα κλείστηκες αρκετά στον εαυτό σου, τον οποίο και έχανες σιγά σιγά, κάτι που τώρα ανατρέπεται. Έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις τα πάντα αυτόν το χρόνο και το κάνεις πραγματικότητα. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται κατακόρυφα, φέρνοντας καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σου, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, είτε ερωτικές, είτε φιλικές ή ακόμα και οικογενειακές. Το σημαντικό είναι πως ανανεώνεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που κάποια στιγμή έπαιξαν σημαντικό ρόλο για σένα, αλλά λόγω συγκυριών χαθήκατε ή απομακρύνθηκες. Ήρθε η ώρα να αποκαταστήσεις όλες τις “λαβωμένες” σχέσεις σου, αλλά και να δημιουργήσεις νέες. Με τον Ουρανό να διελαύνει από τον τομέα των σχέσεων και του γάμου, πρόκειται να δεις πολλές και σημαντικές αλλαγές να πραγματοποιούνται σε αυτούς τους τομείς. Είναι, όμως, απαραίτητο να επιδιώκεις τις αλλαγές από μόνος/η σου και να μην τις φοβηθείς, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός του πλανήτη αυτού: να αλλάξεις, να ανανεωθείς, να προοδεύσεις. Όσο δε φοβάσαι το καινούργιο, ο Ουρανός θα σου φέρεται με καλοσύνη. Σε κάθε περίπτωση ο πλανήτης αυτός θα σου φέρει αλλαγές και αυτό που πρέπει να θυμάσαι όσο διελαύνει απέναντι από το δικό σου ζώδιο, είναι πως οι αλλαγές που φέρνει αναπόφευκτα θα γίνουν, εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις αν θα γίνουν με τον εύκολο τρόπο ή με το δύσκολο.

Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε πως έχετε εγκλωβιστεί σε μία κατάσταση, η οποία δε σας κάνει πια ευτυχισμένους. Μπορεί να φταις εσύ, μπορεί και όχι, το βέβαιο είναι πως μέσα στο 2018 θα έχεις μία ξαφνική αφύπνιση που μέχρι το τέλος του έτους θα σε οδηγήσει σε μία σοβαρή και δύσκολη απόφαση. Παραμένεις ή φεύγεις; Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμάσαι πως οι αλλαγές είναι απαραίτητο να γίνουν και θα γίνουν. Το με ποιο τρόπο ή με ποια μορφή πρέπει να το αποφασίσεις εσύ πριν το κάνει ο Ουρανός για σένα. Σχέσεις και γάμοι θα δοκιμαστούν αρκετά από εδώ και στο εξής και θα παραμείνουν “όρθιοι” μόνο οι ισχυροί και ουσιαστικοί δεσμοί. Οι ανύπαντροι μπορεί να μην το σκεφτήκατε ποτέ έτσι, αλλά μία μεγάλη και σημαντική αλλαγή στη ζωή ενός ανθρώπου είναι και ο γάμος και κατά τη διάρκεια του 2019, είτε νιώθετε έτοιμοι, είτε όχι, θα χρειαστεί να συζητήσετε σοβαρά αυτήν την πιθανότητα με το/τη σύντροφό σας

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί είστε έτοιμοι να βγείτε και να συναναστραφείτε αρκετό κόσμο, και ακόμα περισσότερο απ’ όσο είχατε φανταστεί. Μπαίνεις ξανά και δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα, όμως θα πρέπει να διατηρήσεις ρεαλιστικές προσδοκίες, ιδιαίτερα προς το τέλος του 2018. Αντίθετα, το 2019 φέρνει στη ζωή σου έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορεί να οδηγήσει κάπου. Μη βιαστείς να εγκλωβιστείς σε μία κατάσταση μόνο και μόνο γιατί βίωσες μοναξιά τον περασμένο χρόνο. Το καινούργιο έτος δε θα είναι έτσι και αν είσαι λίγο πιο υπομονετικός/ή, από το Μάρτιο του 2019 μπορεί να προκύψει κάτι που θα αποδειχθεί εξαιρετικά συναρπαστικό και θα σε αποζημιώσει για τις ατυχίες των περασμένων μηνών.

Ο επαγγελματικός τομέας, η καριέρα και τα εργασιακά ζητήματα εν γένει, σε αυτό το γενέθλιο έτος αναμένεται να εκτιναχθούν, καθώς θα βρίσκεσαι στο ζενίθ της απόδοσής σου, εργατικός/ή όπως πάντα, κάτι που ξεκίνησε από το προηγούμενο έτος και δεν περνά απαρατήρητο από τα σωστά μάτια. Άνθρωποι με εξουσία και δύναμη να σου προσφέρουν μία περαιτέρω εξέλιξη, θα διαπιστώσουν το πόσο πολύτιμος/η είσαι στο χώρο σου και θα σε ανταμείψουν ανάλογα. Η εξέλιξη αυτή, θα είναι ωστόσο σταδιακή και θα θέσει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Τα οικονομικά σου δεν μπορούν παρά να ακολουθήσουν αυτήν την πορεία, αρκεί να υιοθετήσεις πιο συνετούς τρόπους διαχείρισής τους.

Στον επαγγελματικό τομέα, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 θα κληθείς να μάθεις να είσαι πιο ταπεινός/η και να καλλιεργήσεις περισσότερο τις ικανότητες συνεργασίας σου με τους άλλους. Προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός/η με τους ανθρώπους που δουλεύεις μαζί, ούτως ώστε να απογειωθούν τα αποτελέσματα που θα φέρεις, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Μην ξεχνάς ότι μία αδύναμη ομάδα σημαίνει και αδύναμη μονάδα. Κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί μόνο αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, την ηρεμία και τη συγκέντρωσή σου στο στόχο, χωρίς να στέκεσαι κριτικά απέναντι στους συνεργάτες σου. Ούτως ή άλλως, μία τέτοια τακτική μπορεί να σου εξασφαλίσει συμμάχους εντός του εργασιακού σου χώρου, κάτι που θα είναι αναγκαίο για την περαιτέρω ανέλιξή σου. Προσοχή χρειάζεται στις εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί από το προηγούμενο έτος, καθώς θα κληθείς να τις ολοκληρώσεις με σημαντικό κόστος στον προσωπικό σου χρόνο, η διαχείριση του οποίου θα αποδειχθεί κριτικής σημασίας για την πορεία σου. Ένας εξαντλημένος άνθρωπος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι απόλυτα αποτελεσματικός/ή.

Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα θα κινηθούν στον αντίποδα του επαγγελματικού ΑΝ έχεις αφήσει οικονομικές υποχρεώσεις ανολοκλήρωτες. Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ σημαντικότατη η αλλαγή του τρόπου που ξοδεύεις και γενικότερα διαχειρίζεσαι το χρήμα. Κάτι τέτοιο μεταφράζεται σε απόλυτη αναπροσαρμογή των συνηθειών σου σε σχέση με τον εκάστοτε προϋπολογισμό σου, ώστε να μπορέσεις να βάλεις μία σειρά στα οικονομικά σου, ούτως ώστε να ακολουθήσουν την ανοδική πορεία των επαγγελματικών σου. Απόφυγε να δημιουργείς χρέη που μπορούν να αποφευχθούν, δοκίμασε να κάνεις φθηνότερες αγορές για αντικείμενα που δε χρειάζεται να είναι ακριβά και μη λειτουργείς παρορμητικά σε αγορές που δε χρειάζεσαι καν. Με αυτές τις απλές τακτικές θα καταφέρεις να μη συσσωρεύσεις χρέος στο οποίο δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Παράμεινε ανοιχτός/η στις οικονομικές συμβουλές κάποιου μέλους της οικογένειάς σου, το οποίο φαίνεται να τα καταφέρνει καλύτερα από εσένα στην οικονομική διαχείριση και αξιοποίησε τις συμβουλές του/της προς όφελός σου. Αυτό το έτος θα είναι ιδανικό για να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες και να εισαγάγεις την έννοια της αποταμίευσης, ακόμα και αν μιλάμε για απειροελάχιστα ποσά.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να είναι πηγή απογοήτευσης, ωστόσο αν προσαρμοστείς σε τρόπους διασκέδασης λιγότερο δαπανηρούς, σύντομα θα ανέβεις ψυχολογικά. Στην πραγματικότητα, αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι ακριβές διασκεδάσεις, αλλά ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

9 Νοεμβρίου: Αυτή η μέρα ενδείκνυται ιδιαίτερα ώστε να σχεδιάσεις ένα λεπτομερές πλάνο αναδιάρθρωσης των οικονομικών σου. Είσαι αποφασισμένος/η, το μόνο που σου λείπει είναι λίγη περισσότερη πειθαρχία και τότε ακόμα και η κορυφή δε θα είναι μακριά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Ο μήνας των Χριστουγέννων θα σε κάνει να γίνεις λίγο πιο φειδωλός/ή στα δώρα που θα χαρίσεις στους δικούς σου και δε θα ήταν κακή ιδέα να γνωστοποιήσεις εκ των προτέρων τους περιορισμούς σου, ειδικά αν έχεις παιδιά! Μην ανησυχείς, τα Χριστούγεννα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να περάσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου και τα ακριβά δώρα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν αυτήν τη χαρά.

1 Δεκεμβρίου: Ενθουσιώδης, χαρούμενος/η και με ανεβασμένη διάθεση, είναι μια καλή μέρα για ξεκούραση, όσο αυτό είναι εφικτό, και για πράγματα που θες να κάνεις για τον εαυτό σου αλλά για τον οποιονδήποτε λόγο τα ανέβαλλες.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Δεν αποκλείεται ο πρώτος μήνας του νέου έτους να σου φέρει σημαντικές νίκες στα επαγγελματικά σου, κάτι που σίγουρα θα σε εκπλήξει. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί είτε με την παροχή κάποιου bonus, είτε με τη θετική ανατροφοδότηση από ένα άτομο εξουσίας. Σε κάθε περίπτωση, απόλαυσέ το, σου αξίζει!

21 Ιανουαρίου: Η ενέργειά σου βρίσκεται στο ζενίθ της, αξιοποίησέ τη συνετά, καθώς τώρα έχεις το κίνητρο για να κάνεις πράγματα που χρειάζονται το 100% σου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Ο Φεβρουάριος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευεργετικός για τα αισθηματικά σου, καθώς ο ρομαντισμός θα είναι η λέξη κλειδί που τον χαρακτηρίζει. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ασχοληθείς με αυτόν τον τομέα.

14 Φεβρουαρίου: Ίσως οι υποχρεώσεις σου σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η για να βγεις την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά το κλίμα θα είναι τόσο θερμό που ακόμα και μέσα στο σπίτι θα είναι μία αρκετά διασκεδαστική ημέρα, δίνοντάς σου χρόνο με το ταίρι σου.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Ασχολήσου με τον εαυτό σου, κάνε προληπτικές εξετάσεις, γράψου σε ένα γυμναστήριο και γενικά κάνε ό, τι μπορείς για να αποβάλεις το άγχος που σου προκαλεί το γεγονός ότι ο Μάρτιος δε θα είναι ο τυχερότερος μήνας του χρόνου.

10 Μαρτίου: Η ανταπόκρισή σου στο άγχος αυτήν την ημέρα, μπορεί να καθορίσει ακόμα και το υπόλοιπο του μήνα. Πάρε χρόνο, χαλάρωσε με δικούς σου ανθρώπους, κάνε κάτι διασκεδαστικό. Μικρή μπόρα είναι, θα περάσει.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Μην ασχολείσαι με ανθρώπους μικροπρεπείς που μπορεί να διαδίδουν φήμες για εσένα. Διατήρησε την αυτοκυριαρχία, την αξιοπρέπεια και την ψυχραιμία σου και θα δεις ότι γρήγορα θα δικαιωθείς για τις ανίσχυρες “επιθέσεις” ενός ατόμου που μπορεί να μη σε γνωρίζει καν καλά.

17 Απριλίου: Προσοχή στις συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Μια απλή διαφωνία μπορεί να οδηγήσει σε οριστική ρήξη αν πεις πράγματα που δεν εννοείς και αργότερα μετανιώσεις. Συζήτησέ το ήρεμα και όλα θα πάνε καλά.

ΜΑΪΟΣ 2019

Είσαι ήδη σε mood διακοπών, όμως οι καλοκαιρινές εξορμήσεις θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πας ένα ταξίδι αστραπή ώστε να αλλάξεις λίγο παραστάσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

9 Μαΐου: φαίνεται ιδανική ημερομηνία για μετακινήσεις. Να είσαι προσεκτικός/ή στο δρόμο, ανεξάρτητα από το μέσο που θα χρησιμοποιήσεις, και θα αποκτήσεις μια αξέχαστη εμπειρία.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Παρά το ότι ακόμα οι πιο σημαντικές συζητήσεις για την εξέλιξή σου στον επαγγελματικό τομέα λαμβάνουν χώρα κυρίως παρασκηνιακά, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά από τους επαίνους που εισπράττεις για τη δουλειά σου.

21 Ιουνίου: μπορεί να φταίει το ότι μπαίνει το καλοκαίρι, μπορεί και όχι, αλλά τα συναισθήματά σου βρίσκονται σε μία φρενήρη πορεία, γεγονός που μερικές φορές μπορεί να σε τρομοκρατεί. Μη φοβάσαι, είναι μία φορτισμένη μέρα αλλά από τις επόμενες όλα θα επανέλθουν στους πρότερους ρυθμούς τους.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Η βοήθεια που θα χρειαστεί να παράσχεις σε ένα φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειά σου θα είναι αυτή που θα χαρακτηρίσει ολόκληρο το  μήνα. Μπορεί, μάλιστα, να πρέπει να βοηθήσεις σε μια περίοδο ιδιαίτερα πιεστική για εσένα, αλλά η καλή σου διάθεση και η καλή σου προαίρεση, θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με αυτό το άτομο.

24 Ιουλίου: Πολλές επικοινωνίες, πολλά μηνύματα, πολλές επαφές. Μία ιδιαίτερα πολυάσχολη μέρα, κατά την οποία θα θελήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σου ακόμα και άνθρωποι που έχεις να δεις καιρό. Διαχειρίσου συνετά το χρόνο σου για να μην εξαντληθείς πλήρως.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Οι διασκεδάσεις με φιλικά πρόσωπα φαίνεται να μην έχουν τέλος, μπορεί βέβαια να βοηθά και το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται μέσα από όλες τις κοινωνικές συναναστροφές να προκύψουν και απρόσμενοι έρωτες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην παρασυρθείς και να αξιολογήσεις αντικειμενικά αν είναι αυτό που ψάχνεις.

10 Αυγούστου: Προσοχή αυτήν την ημέρα, καθώς η αγάπη σου για έναν άνθρωπο (είτε είναι σχέση, είτε οικογένεια, είτε φίλος/η) μπορεί να σε βάλουν σε μία αδύναμη θέση κατά την οποία να βρεθείς προσωπικά ζημιωμένος/η. Διατήρησε λίγο τις επιφυλάξεις σου και όλα θα πάνε καλά.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Αναταραχές στον οικογενειακό τομέα για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου και για να κοπάσουν χωρίς κόστος ή ανεπανόρθωτες συνέπειες, καλείσαι να παίξεις το ρόλο του πυροσβέστη. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να κλιμακώσεις την ένταση με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την οικογενειακή σου γαλήνη.

2 Σεπτεμβρίου: Πιθανότατα να είναι μία φορτισμένη ημέρα και σίγουρα όχι η ιδανικότερη για διαφωνίες, κυρίως με μέλη της οικογένειάς σου. Αν έχεις τη δυνατότητα να μείνεις για λίγο μακριά από την “καταιγίδα” θα λειτουργήσει σωτήρια, διαφορετικά, προσέγγισε τις όποιες διενέξεις με απόλυτη ψυχραιμία.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Αρμονία, γαλήνη, απόλαυση. Ο Οκτώβριος έρχεται φέρνοντας δώρα και σε προσκαλεί να τα γευτείς και να τα απολαύσεις, μετά τις αναταραχές του προηγούμενου μήνα. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να χαρεί χωρίς ενοχές το ότι όλα πηγαίνουν καλά παντού.

30 Οκτωβρίου: Ιδιαίτερα χαλαρή μέρα, τόσο χαλαρή που μάλλον νιώθετε ότι δεν έχετε κίνητρο να κάνετε τίποτα σήμερα. Αν δεν έχεις κάτι επείγον για σήμερα, τεμπέλιασε ελεύθερα.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι αυτή η χρονιά να σας φέρει πο ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Με τις καλύτερες δυνατές αστρολογικές τάσεις και όψεις, έρχεται το Φθινόπωρο… κάτ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας που θα πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι ν ...

Το ζώδιο του μήνα : Παρθένος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένοι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας  και σας εύχομαι η γενεθλιακή σας χρ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού, εισέρχεται με τις πιο θετικές και ισχυρές αστρ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μέχρι και τις 06/08 η Αφροδίτη θα ευνοήσει Δίδυμους-Τοξότες-Υδροχόους Κριούς-Ζυγούς- ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u