Το ζώδιο του μήνα : Τοξότης


Χρόνια πολλά φίλε/η Τοξότη! Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα ξεκινάει για σένα, με ισχυρότερο σύμμαχό σου τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, Δία, που κατά τη διάρκεια του νέου ηλιακού σου έτους θα διελαύνει αγέρωχος από τον Τοξότη και θα χαρίζει απλόχερα τύχη και αισιοδοξία! Ένα λαμπρό μέλλον διαγράφεται για τον επαγγελματικό σου τομέα! Θα συμβεί το ίδιο, άραγε, και στον αισθηματικό σου; Πάμε να δούμε αναλυτικά το γενέθλιο έτος σου.

Ο αισθηματικός τομέας πρόκειται να δεχτεί σημαντικές αλλαγές, οι οποίες δε θα σε αφήσουν ανεπηρέαστο/η. Αυτές θα αλλάξουν κι εσένα σε μεγάλο βαθμό, όμως πρέπει να θυμάσαι πως με το Δία στο πλευρό σου, μία μέτρια συνθήκη τελειώνει για να αρχίσει μία άλλη, καλύτερη. Μην αφήσεις τους ανθρώπους που μετράνε πραγματικά για σένα έξω από τη ζωή σου, γιατί πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως ό, τι γίνεται είναι για το δικό σου καλό και οι άνθρωποι που αξίζουν να είναι στη ζωή σου είναι όλοι παρόντες.

Οι δεσμευμένοι πρόκειται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, κυρίως το πρώτο εξάμηνο του γενέθλιου έτους σας, με τη σχέση σας. Κάποιες σχέσεις θα αλλάξουν μορφή, ενώ όσες δε στηρίζονταν σε στέρεα θεμέλια, θα τερματιστούν. Αντί να φέρεις την καταστροφή πάρε το χρόνο σου για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Η κατάσταση που αλλάζει ή τελειώνει ήταν τοξική για σένα και την προσωπικότητά σου και αντί να σε βελτιώνει, σε κρατούσε εγκλωβισμένο/η. Αξιοποίησε αυτήν την ευκαιρία για να γίνεις ξανά το άτομο που πάντα ήσουν, το άτομο που τραβούσε τα βλέμματα με την ισχυρή και ευχάριστη προσωπικότητά του. Εξάλλου το δεύτερο εξάμηνο του 2019 είναι πολύ γενναιόδωρο μαζί σου και με σου επιφυλάσσει μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή. Φρόντισε μόνο σε αυτήν τη δεύτερη ευκαιρία που θα έχεις χάρη στο Δία, να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος. Ορισμένες πολύ ευχάριστες και ενθουσιώδεις καταστάσεις σε περιμένουν και θα ήταν κρίμα να απομακρυνθείς από αυτές.

Οι αδέσμευτοι διανύετε το καλύτερο, για εσάς και την ιδιοσυγκρασία σας, έτος. Αποφεύγεις τα πολλά δράματα και απολαμβάνεις την ελευθερία σου με κάθε δυνατό τρόπο. Υπάρχουν άνθρωποι που σε έλκουν και τραβούν την προσοχή σου, όμως δεν προτίθεσαι να “αιχμαλωτιστείς”, γιατί είσαι μια χαρά όπως ακριβώς είσαι. Κάτι που αλλάζει για σένα φέτος είναι ότι γίνεσαι πιο επιλεκτικός/ή, γεγονός που σε κάνει να μην κρατάς σε βάθος χρόνου καταστάσεις και ανθρώπους στη ζωή σου που νιώθεις πως δεν κάνουν για σένα. Προς τα μέσα του 2019, όμως είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ή να συναντήσεις εκείνο το άτομο που θα σε κάνει να πιστέψεις στη δέσμευση και θα πληροί τις προϋποθέσεις για να βρίσκεται στη ζωή σου. Είσαι έτοιμος/η γι’ αυτό; Μπορεί ναι, μπορεί πάλι και όχι, σε κάθε περίπτωση καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς γι’ αυτό, γιατί πρόκειται για μία κατάσταση που θα σε ταρακουνήσει συθέμελα και θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στον έρωτα.

Μπορεί ο αισθηματικός τομέας σου να μην είναι όπως τον ονειρεύεσαι φέτος, όμως θα αποζημιωθείς από την άνοδο που θα έχεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Έχεις ήδη χτίσει τις βάσεις για να μπορέσεις αυτό το χρόνο να κάνεις συγκομιδή των κόπων σου. Μπορεί το περασμένο διάστημα να κινούσουν σαν τον κάβουρα στα ζητήματα της καριέρας, όμως τώρα είναι η στιγμή να κάνεις μεγάλα και γενναία βήματα μπροστά, να αναπτυχθείς και να ανελιχθείς.

Στον επαγγελματικό τομέα θα καταλάβεις, από το πρώτο κιόλας εξάμηνο του 2019, ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γεμάτο και παραγωγικό χρόνο. Τα ενεργειακά σου αποθέματα βρίσκονται πολύ ψηλά, γεγονός που σε βοηθά να ρυθμίσεις το ρυθμό και την ποιότητα της εργασίας σου, προκειμένου να γίνουν όλα όπως εσύ θες. Οι σχέσεις σου με άτομα χρήσιμα για σένα από τη δουλειά ενισχύονται τους επόμενους μήνες, κάτι που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξή σου στο χώρο εργασίας. Όλα συντελούν για την ενίσχυση του ρόλου σου στη δουλειά, όμως στα μέσα του 2019 και ιδιαίτερα τον Ιούνιο, ενδέχεται να υπάρξει μία παρατεταμένη περίοδος εντάσεων, οι οποίες δεν αφορούν σε εσένα προσωπικά, αλλά συνολικά την απόδοση όλων. Είναι προτιμότερο εκείνο το διάστημα να περιορίσεις το εκρηκτικό σου ταμπεραμέντο και να διατηρήσεις παθητική στάση σε αυτήν την έξαρση. Η προοπτική της ανόδου είναι πιο κοντά από ποτέ και η στάση σου απέναντι σε μία πιθανή κρίση στο χώρο της δουλειάς θα κρίνει την ετοιμότητά σου για κάτι μεγαλύτερο. Επιστράτευσε την εμπειρία και την ωριμότητά σου και θα κατακτήσεις με μεγάλη ευκολία το στόχο σου.

Στον οικονομικό τομέα είναι σημαντικό να διατηρήσεις μία ισορροπία στον τρόπο που ξοδεύεις, καθώς το περασμένο διάστημα έκανες μεγάλες αγορές, οι οποίες ενδέχεται να σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού μέχρι και σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι εργάζεσαι σκληρά και ιδιαίτερα αυτό το χρόνο τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν πολύ χάρη σ’ αυτήν την προσπάθεια, γεγονός που θα σε βάζει καθημερινά στον πειρασμό να ξοδεύεις άσκοπα. Ωστόσο, αυτό το έτος εμφανίζεσαι πιο ώριμος/η στην οικονομική σου διαχείριση και -έστω κι αν είναι στο παρά πέντε- θα κάνεις συνετές οικονομικές συναλλαγές. Το ευχάριστο είναι πως θα έχεις μεγάλη δόση τύχης το 2019 με αποτέλεσμα να ανθίζουν τα οικονομικά σου μέρα με τη μέρα και να σου δίνουν τη δυνατότητα να γίνεσαι λίγο σπάταλος/η ανά διαστήματα και να μη μετράς πληγές μέχρι το επόμενο έτος.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Η περίοδος των διακοπών μπορεί φέτος να σας προκαλέσει περισσότερο εκνευρισμό παρά χαρά και ικανοποίηση. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές κι εσύ αδυνατείς να ακολουθήσεις το ρυθμό τους.

19 Δεκεμβρίου: Το άγχος και τα νεύρα είναι συνηθισμένα αυτές τις μέρες για σένα, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς, διότι σύντομα όλα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Κάποιο πρόβλημα στη δουλειά σου είναι ικανό να σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου αυτό το μήνα. Μην πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό, συμβουλεύσου κάποιον/α που εμπιστεύεσαι και σέβεσαι τη γνώμη του, σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει.

30 Ιανουαρίου: Η υπερένταση χτυπάει κόκκινο αυτήν την ημέρα. Φρόντισε να μην αφήνεις εκκρεμότητες που μπορούν να ταράξουν την ηρεμία σου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Αυτός ο μήνας σε αναγκάζει να στρέψεις την προσοχή σου στην οικογένεια. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, ενδεχομένως νεότερο, θα χρειαστεί τη συμβουλή σου. Μην αγνοήσεις το ζήτημά του/της, γιατί πραγματικά σε χρειάζεται.

23 Φεβρουαρίου: Υπέροχη μέρα για να την αφιερώσεις στην οικογένεια. Η επικοινωνία είναι εξαιρετική και το κλίμα μεταξύ σας θερμό. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να συσφίγξετε τις σχέσεις σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Το άγχος της εργασίας σού γεννά τάσεις φυγής. Έτσι, δεν αποκλείεται να κανονίσεις να ξεφύγεις, έστω και για λίγο από τη ρουτίνα. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάρεις μία μικρή άδεια και να επεκτείνεις για λίγο τις διακοπές σου, προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

21 Μαρτίου: Μία μικρή μετακίνηση ή ένα ταξίδι τώρα θα ήταν πιο ευχάριστο αν έχεις και καλή παρέα. Διάλεξε τον ιδανικό άνθρωπο για σένα και απόδρασε!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτόν το μήνα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έχεις σημαντική εύνοια στη ζωή σου και πολλά πράγματα θα γίνονται χωρίς καν να χρειαστεί να ιδρώσεις.

14 Απριλίου: Αυτή η μέρα είναι πολύ τυχερή για σένα. Απλά απόλαυσε την εύνοια που λαμβάνεις κι αν θες να την κυνηγήσεις και λίγο, καν’ το με μέτρο. 

ΜΑΪΟΣ 2019

Κάποιο νομικό ζήτημα προκύπτει αυτό το διάστημα που ενδέχεται να σε ταράξει. Δεν είναι κάτι που μπορεί να σε ρίξει, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για να το αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και σιγουριά.

6 Μαΐου: Είναι η πιο δύσκολη μέρα αυτού του μήνα, καθώς κάποιο ζήτημα του παρελθόντος έρχεται στην επιφάνεια για να προσθέσει λίγο δράμα στη ζωή σου. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς πολύ, δεν έχει μεγάλη αξία.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Αυτός είναι ένας πολύ θετικός μήνας για τον αισθηματικό σου τομέα. Το πάθος και η σεξουαλική σου ενέργεια χτυπάνε κόκκινο. Τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι βρίσκετε αυτό που θέλετε!

21 Ιουνίου: Η αλλαγή της εποχής συνδυάζεται με την προσωπική σου ανανέωση! Βγες έξω και διασκέδασε, ο έρωτας σε περιμένει στην επόμενη γωνία!

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η αυτόν το μήνα στην εργασία σου, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη. Δεν μπορούν να σου κοστίσουν την προσωπική σου άνοδο, όμως είναι ικανά να προκαλέσουν σημαντική ταραχή.

12 Ιουλίου: Η πνευματική σου διαύγεια και η κρίση σου είναι θολές αυτή τη μέρα. Προσπάθησε να είσαι διπλά προσεκτικός/η σε ενέργειες ή αποφάσεις που αφορούν στη δουλειά σου.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Βρίσκεσαι βαλτωμένος/η στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου κι αυτό σε τρελαίνει. Δοκίμασε να βγεις με φίλους που σε κάνουν να περνάς πραγματικά καλά και απόφυγε τις τυπικές κοινωνικότητες.

31 Αυγούστου: Είναι μία υπέροχη μέρα για να διασκεδάσεις με στενούς φίλους. Σχεδίασε μία περιπέτεια ή μία έκπληξη, κάνε κάτι αυθόρμητο μαζί τους θα σε βοηθήσει ουσιαστικά.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Αυτό το μήνα βρίσκεις ρόλο στη δουλειά και μάλιστα είναι πολύ σημαντικός. Ο τρόπος που εργάζεσαι ή κάποια ιδέα που έχεις μπορούν να σε φτάσουν στην κορυφή.

7 Σεπτεμβρίου: Αν θες να μιλήσεις με κάποιον ανώτερό σου, αυτή είναι η καταλληλότερη μέρα. Είσαι στην πιο παραγωγική και επικοινωνιακή φάση της ζωής σου και πρέπει να την αξιοποιήσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Οι φίλοι είναι σημαντικοί για σένα, κάτι που είναι γνωστό σε όλους, όμως αυτό το μήνα ενδέχεται κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να εκμεταλλευτεί την αδυναμία σου. Είναι μία καλή στιγμή για να θέσεις υγιή όρια.

21 Οκτωβρίου: Αυτή τη μέρα η υπομονή σου φαίνεται να εξαντλείται, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός/ή στον τρόπο που εκφράζεις τις σκέψεις ή τις ενστάσεις σου.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η ενέργειά σου είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο, όμως η παραγωγικότητά σου παραμένει υψηλή. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να βρεις κάποια δραστηριότητα που σε ξεκουράζει σωματικά και πνευματικά.

13 Νοεμβρίου: Εκδηλώνεις πολύ έντονα την κούραση που νιώθεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτήν την ημέρα να αδειάσεις το πρόγραμμά σου από υποχρεώσεις και να κανονίσεις να κάνεις κάτι που σε ξεκουράζει, προκειμένου να αναπληρώσεις τα ενεργειακά σου αποθέματα.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το Ωροσκόπιο του Δεκεμβρίου 2023 είναι Έντονο (Γειά Σου Ανάδρομε Ερμή)

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι οι γιορτινές διακ ...

Τι λέει το ζώδιό σας για την ερωτική σας ζωή και για το πρώτο ραντεβού σας;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ραντεβού είναι γεμάτα με λανθασμένες εκκινήσεις, ακραίες προβολές και πολλές δ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις – 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο (27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023):   Αριθμός 1: (Άτομα που γε ...

Τα 5 κορυφαία ζώδια που είναι πιο πιθανό να έχουν διπλή προσωπικότητα

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα 5 κορυφαία ζώδια που είναι πιο πιθανό να έχουν διπλή προσωπικότητα   Έχετε νιώ ...

5 ζώδια που δύσκολα μπορείς να παρακαλέσεις

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

5 ζώδια που δύσκολα μπορείς να παρακαλέσεις   Ξετυλίγουμε τα μυστικά των 5 πιο σκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u