Το Ζώδιο του μήνα : Υδροχόος


Χρόνια πολλά φίλε/η Υδροχόε! Αυτό το έτος προβλέπεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα που θα σ’ επηρεάσουν για τα επόμενα χρόνια. Νέες πόρτες μπορεί να ανοίγουν στην κοινωνική σου ζωή, ενώ άλλες θα κλείνουν. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις στα ερχόμενα γενέθλιά σου.

Αυτό το έτος πρόκειται να είναι ιδιαίτερα περιπετειώδες για σένα. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποία κάνεις συνεχή ανασκόπηση του αισθηματικού σου τομέα, αναζητώντας τα λάθη και τα σωστά που επηρέασαν, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά την ερωτική σου ζωή. Θα χρειαστεί αρκετές φορές να βγεις έξω από τη ζώνη της άνεσής σου προκειμένου να βελτιώσεις όσα περισσότερα μπορείς, καθώς βρίσκεσαι σε μία φάση ανανέωσης. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται ξανά στη ζωή σου αυτό το διάστημα, τα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο υπήρξαν σημαντικά κάποτε για σένα, όμως τώρα έρχονται για να αλλάξουν κάποια δεδομένα δημιουργώντας σου ανάμεικτα συναισθήματα. Βρίσκεσαι σε εγρήγορση προκειμένου να κάνεις αναπροσαρμογές στον κοινωνικό σου περίγυρο, καθώς η στασιμότητα της ζωής σου σε έχει κουράσει και είσαι έτοιμος/η να απομακρύνεις από τη ζωή σου όλες εκείνες τις ανθρώπινες σχέσεις που δεν είναι πια λειτουργικές για σένα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η πρόκειται να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις αυτό το χρόνο. Το 2019 ξεκινά λίγο δύσκολα για σένα και τη σχέση σου, καθώς διανύεις ένα τραχύ και στείρο διάστημα που οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδα. Θα μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις ό, τι δε σ’ αρέσει, φέροντας την περιπέτεια στη ζωή σας. Η αλήθεια είναι πως νοιάζεσαι πραγματικά και κάνεις ουσιαστικές κινήσεις για τη σχέση σου μπορείς να φέρεις έναν νέο αέρα, ο οποίος θα αναγεννήσει ουσιαστικά το δεσμό σου. Τα ταξίδια και οι κοινές δραστηριότητες μπορούν να σας φέρουν πραγματικά κοντά. Εάν ψάξεις καλά μέσα σου θα διαπιστώσεις πως έχεις τις κατάλληλες λύσεις για να επαναφέρεις τη βιωσιμότητα της σχέσης σου. Έχει έρθει η ώρα να εργαστείς λίγο πιο εντατικά, προκειμένου να καταστήσεις τη σχέση μακροβιότερη.

Αν είσαι αδέσμευτος/η η αισιοδοξία σου αυτό το χρόνο μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην εξυγίανση της ερωτικής σου ζωής. Φυσικά τον πρώτο καιρό και μέχρι να μάθεις να διαχειρίζεσαι και να αξιοποιείς σωστά αυτή τη θετικότητα θα υπάρχουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα. Έχεις την τάση αυτό το χρόνο και ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό να αναλώνεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Θα χρειαστείς λίγο χρόνο μέχρι να μάθεις να αξιολογείς ορθότερα ανθρώπους και καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά σύντομα μέσα στο γενέθλιο έτος σου είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις εκείνο το άτομο που αξίζει να του επιτρέψεις να μπει ζωή σου. Το πρόσωπο αυτό δε θα σε αφήνει να βαρεθείς, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Γι’ αυτό προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σε αυτό το πρόσωπο που κάνει τα πάντα προκειμένου να είσαι ευτυχισμένος/η και κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες που θέλουν να σε αποπροσανατολίσουν.

Τα καλά νέα είναι ότι η πορεία της σταδιοδρομίας σου είναι πιο ομαλή από τον αισθηματικό σου τομέα σου φέτος. Τα κακά νέα είναι ότι μπορεί να αισθανθείς ανία και ανησυχία κατά περιόδους. Αυτό είναι ένα σπουδαίο έτος για την επέκταση των οριζόντων που σχετίζονται με την εργασία σου. Η κατάσταση αυτή θα λειτουργήσει κυρίως για όσους ενδιαφέρονται να πιάσουν μια δεύτερη δουλειά, να πάρουν κάποια επιπλέον μαθήματα ή ακόμα και να εργαστούν περισσότερο στην τρέχουσα δουλειά τους προκειμένου να αποδείξουν την αξία τους στους ανωτέρους τους. Μπορεί να μην υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα στις βελτιωτικές κινήσεις που θα κάνεις τώρα, όμως μπορούν να σου επιφέρουν σημαντικά κέρδη για την καταξίωσή σου μακροπρόθεσμα. Ίσως χρειαστεί να κουραστείς, όταν όμως δεις τους καρπούς των κόπων σου να αποδίδουν θα αποζημιωθείς στο μέγιστο.

Στον επαγγελματικό τομέα βελτιώνεις τις σχέσεις σου με άτομα που έχουν σημαντική θέση μέσα στο χώρο εργασίας. Είναι πολύ σημαντικό να μη κάνεις κατάχρηση των ισχυρών “φιλιών” σου μέσα στη δουλειά και να διατηρήσεις περισσότερο τη στάση παρατηρητή και λιγότερο πρωταγωνιστή σε κρίσιμες περιόδους. Φρόντισε να κάνεις αυτό που πρέπει ακούραστα και αδιαμαρτύρητα, γιατί αυτό το χρόνο θα δεις πολλές αλλαγές να πραγματοποιούνται και καλό θα ήταν να προστατεύσεις τον εαυτό σου από αυτές. Για σένα πρωταρχικός στόχος γι’ αυτό το έτος θα πρέπει να είναι η διατήρηση και διάσωση της καλής σου φήμης ό, τι κι αν συμβαίνει γύρω σου. Ακόμα κι αν υπάρξουν στιγμές που νιώθεις πως πρέπει να γίνεις πιο ενεργός/ή, καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις και να αποστασιωποιηθείς, γιατί όση εύνοια κι αν δέχεσαι πρέπει να θυμάσαι πως παραμένεις ευάλωτος/η.

Στον οικονομικό τομέα παρουσιάζεται μία σταθερότητα, η οποία σε διεγείρει να κάνεις μετακινήσεις, μετεγκαταστάσεις και μετακομίσεις. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις χώρο και εικόνες, περισσότερο για να ανανεωθείς εσύ ο/η ίδιος/α και λιγότερο επειδή είναι απαραίτητο. Όσο παραμένεις πρακτικός/η και κάνεις συνετές επιλογές, αυτές οι αλλαγές μπορεί να αποδειχθούν ευεργετικές για σένα φέτος. Φρόντισε να συμβουλευτείς την οικογένειά σου για κρίσιμα οικονομικά ζητήματα, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεις έμπρακτα πως εμπιστεύεσαι και υπολογίζεις τα οικεία σου πρόσωπα, άλλωστε η παρέμβασή τους πρόκειται να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική σ’ ό, τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Τα έξοδα που θα κάνεις αυτό το έτος θα είναι σαν επενδύσεις, γι’ αυτό φρόντισε να είναι επωφελείς, όχι μόνο στο τώρα για σένα, αλλά και σε βάθος χρόνου.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Η σωματική και πνευματική εξάντληση μπορεί να σε οδηγήσει σε εντάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να πάρουν έκταση και να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Βρες διέξοδο σε δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν και σε διασκεδάζουν.

16 Φεβρουαρίου: Είναι μια μέρα που πρέπει να ελέγξεις προσεκτικά τις αντιδράσεις και τα λεγόμενά σου. Σκέψου πριν μιλήσεις έτσι ώστε να μη δημιουργήσεις προβλήματα στον ίδιο σου τον εαυτό.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Μπορεί το έτος να ξεκίνησε μόλις, αλλά η πίεση που νιώθεις στη δουλειά μπορεί να σε εξαντλήσει. Πρέπει να διαχειριστείς καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου και να γιατί όχι να βρεις χρόνο για σύντομες εξορμήσεις.

4 Μαρτίου: Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για ξεκούραση. Προσπάθησε να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου και επισκέψου μέρη που δεν έχεις δει ακόμα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Τόσο ο/η σύντροφός σου, όσο κι εσύ είστε αρκετά ευερέθιστοι αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη μεταξύ σας επικοινωνία σε καλά επίπεδα, διαφορετικά η κατάσταση ανάμεσά σας μπορεί να ξεφύγει.

10 Απριλίου: Είναι μια ημέρα που μπορεί πραγματικά να χάσετε τον έλεγχο μέσα στη σχέση σας. Μιλήστε λιγότερο κι ακούστε περισσότερο, ίσως έτσι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.

ΜΑΪΟΣ 2019

Αυτός ο μήνας είναι πολύ ευνοϊκότερος για ερωτική σου ζωή. Νιώθεις περιπετειώδης και έχεις σκοπό να το αξιοποιήσεις. Οι δεσμευμένοι διορθώνετε τις ζημιές του περασμένου μήνα, ενώ οι αδέσμευτοι διασκεδάζετε και γνωρίζετε νέα πρόσωπα.

4 Μαΐου: Ιδανική μέρα για διασκεδάσεις. Κάνε κάτι νέο και συναρπαστικό και προκάλεσε όσο το δυνατόν περισσότερες αισθήσεις μπορείς. Ο/Η σύντροφός σου θα απολαύσει την περιπέτεια!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Το άγχος είναι πολύ αυτό το μήνα. Εάν η εργασία γίνεται πολύ χαοτική, μπορεί να χρειαστεί να σπαταλήσεις κάποιο ρεπό. Μια ημέρα μακριά από τη δουλειά θα σε αναζωογονήσει και θα σε βοηθήσει να είσαι πιο έτοιμος/η για δράση όταν επιστρέψεις στο χώρο εργασίας σου.

21 Ιουνίου: Είναι η αλλαγή της εποχής. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να βάλεις για λίγο στην άκρη ευθύνες και υποχρεώσεις που σε κάνουν νευρικό/η κατά τη διάρκεια του χρόνου.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Οι σχέσεις σου αυτό το μήνα ανεξάρτητα από τη φύση τους, ενδέχεται να εμφανιστούν αρκετά ασαφείς. Προσπάθησε να μη φορτώνεις τη σκέψη σου με περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται και απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα.

19 Ιουλίου: Οι παρασκηνιακές κινήσεις σου προκαλούν έναν εσωτερικό εκνευρισμό, ο οποίος δε γνωρίζεις από που προέρχεται. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μάθεις όσα θες, όμως έως τότε απόφυγε να πιέσεις καταστάσεις.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το διάστημα, άλλοτε θετικό κι άλλοτε αρνητικό. Εσύ καλείσαι να επιδείξεις σταθερότητα και ψυχραιμία όταν είναι απαραίτητο, καθώς τα συναισθήματα που σου γεννώνται τώρα δεν είναι ακριβή.

11Αυγούστου: Τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα σου προκαλούν μία ταραχή και την τάση να συγκρούεσαι, πολλές φορές χωρίς να υπάρχει λόγος. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου, χωρίς όμως να καταπιέζεσαι.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα έντονη αυτό το μήνα. Χρησιμοποίησέ τη για να σε καθοδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις. Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί σωστά και όσο περισσότερο το ακούς, τόσο περισσότερο θα σε ανταμείβει.

20 Σεπτεμβρίου: Υπάρχουν ορισμένα εμπόδια που μπορείς να αποφύγεις, αρκεί να επιλέξεις συνετά τη διαδρομή που θα ακολουθήσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Οι οικονομικές ανησυχίες σου προκαλούν άγχος αυτό το μήνα. Συνολικά, πρόκειται να είναι ένας ομαλός μήνας για τα οικονομικά σου, όμως ένα έκτακτο έξοδο σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού.

1 Οκτωβρίου: Είναι μια ημέρα που τα πράγματα μπορεί να φαίνονται να εύθραυστα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Έλεγξε προσεκτικά οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεται επισκευή ή συντήρηση στο περιβάλλον σου.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Οι αναβαθμίσεις μέσα στο σπίτι είναι απαραίτητες, κυρίως για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Η οικογένειά σου είναι θετική σε αλλαγές και πρόθυμη να βοηθήσει, όπου και όπως είναι απαραίτητο.

9 Νοεμβρίου: Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να ασχοληθείς με το σπίτι και τη βελτίωσή του. Η διάθεση και η ενέργειά σου έχουν θετικό πρόσημο, γεγονός που θα βοηθήσει να γίνουν όλα πιο εύκολα και γρήγορα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η χρονιά τελειώνει με έμφαση στην οικογένεια και την αγάπη. Ο/Η σύντροφός σου μπορεί να θέλει περισσότερη προσοχή από εσένα. Θέλεις να προσφέρεις στους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη σου κι εκείνους που σου βοήθησαν φέτος.

31 Δεκεμβρίου: Βγές από το σπίτι και διασκέδασε! Όσο μεγαλύτερο το πάρτι, τόσο το καλύτερο για σένα και την ψυχαγωγία σου!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Μπορεί να ξεκινάς με πολύ διάθεση αυτό το μήνα, όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και εγκρατής. Ο νέος χρόνος σε βάζει στη διαδικασία να θέσεις σε εφαρμογή τους νέους στόχους σου, αλλά με κράτει. Κράτα σταθερό ρυθμό σε ό, τι κάνεις και προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση των δυνάμεών σου.

7 Ιανουαρίου: Η ενέργεια σου κορυφώνεται. Νιώθεις υποχρεωμένος/η να πετύχεις πολλά με το καινούργιο έτος. Βεβαιώσου ότι ξεκινάς τη μέρα σου με θετικότητα!

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση αυτό τον μήνα ;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος μήνας γιορτινός, γεμάτος αγάπη και χρώματα, ευχές που πηγάζουν μέσα από ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβρη του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΤΑΥΡΟΣ Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται φέρνοντάς σας δώρα, αφού τώρα γίνεται ...

Το ζώδιο του μήνα: Τοξότης

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Τοξότη! Στον αισθηματικό τομέα, νέα σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Νοέμβριος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο προτελευταίος μήνας του 2019, θα φέρει εκπλήξεις σε όλον τον ζωδιακό κόσμο και κυρί ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Νοέμβρη του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ… ΣΚΟΡΠΙΟΣ Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημε ...

Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Σκορπιέ! Η ερωτική σου ζωή αυτό το γενέθλιο έτος σου αποκτά μία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u