Το Ζώδιο του μήνα : Ζυγός


Χρόνια πολλά Ζυγέ! Είσαι το επίκεντρο της προσοχής αυτό το διάστημα και το απολαμβάνεις. Στο ηλιακό έτος που ξεκινάει, το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται κυρίως γύρω από την αισθηματική σου ζωή. Επίσης, αρκετά συναρπαστικά νέα κατά τη διάρκεια του έτους λαμβάνεις σχετικά με την καριέρα σου. Πάμε, όμως να δούμε αναλυτικότερα τι να περιμένεις από αυτό το συναρπαστικό γενέθλιο ωροσκόπιό σου.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αυτού του έτους είναι πως μετά από περίπου 8 χρόνια ο Ουρανός αποχωρεί από τον αντικρινό σου Κριό, ως εκ τούτου και από τον οίκο των σχέσεών σου, και αφήνει πίσω του σε μεγάλο βαθμό ιδιαίτερη αναστάτωση και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Κάποιες σχέσεις διαλύθηκαν, κάποιες άλλες φανέρωσαν απλώς τις αδυναμίες του, ενώ οι νέες σχέσεις έτειναν να μην έχουν βάθος και διάρκεια. Είναι πιθανό αρκετές φορές, όσο ο Ουρανός βρισκόταν απέναντί σου να ένιωσες τα αισθήματά σου να πληγώνονται, όμως μετά απ’ όλη αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει μέχρι τώρα να έχεις καταλάβει πως, όλες οι ανατροπές που σου έφερε ο πλανήτης ήταν περισσότερο για να σε διδάξουν και λιγότερο να σε πληγώσουν, αλλά είναι τόσο “τραχιά” η φύση του που είναι σχεδόν αδύνατο να μη σε πλήγωσε κατά το διάστημα αυτό. Από το Μάρτιο του 2019 αποχωρεί οριστικά από απέναντί σου, γεγονός που κάνει των τομέα των σχέσεών σου και των συνεργασιών σου πιο σταθερό. Η ωριμότητα που σου αφήνει φεύγοντας, πρόκειται να γίνει το “ευαγγέλιό” σου για τις μελλοντικές σου σχέσεις. Αποκτάς μεγαλύτερη ευχέρεια στο να παίρνεις αυτό που θες, χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μειονέκτημα που πρόκειται να συναντήσεις αρκετές φορές μέσα στο έτος, είναι η δυσκολία στο να οικοδομήσεις κάτι σταθερό με ουσία. Η διέλευση του Ουρανού από τον 7ο οίκο σου σου δημιούργησε φοβίες και ανασφάλειες που σε κάνουν πιο δύσπιστη/ο απέναντι στους ανθρώπους που θέλουν να βρίσκονται στη ζωή σου. Ίσως αυτή η διέλευση να ήθελε να σου δείξει ότι εμπιστεύεσαι ευκολότερα απ’ όσο πρέπει τους ανθρώπους,, όμως σε καμία περίπτωση η επίδραση του πλανήτη δεν ήταν τόσο καθοριστική ώστε να βρεθείς στην αντίπερα όχθη. Πρέπει να βρεις τη “χρυσή τομή” και όχι να διαλέξεις στρατόπεδο.

Οι αδέσμευτοι Ζυγοί πρόκειται να βιώσετε ένα συναρπαστικό έτος, τουλάχιστον σ’ ό, τι αφορά στον αισθηματικό τομέα. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, οι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σου θα είναι πολλοί και ενδιαφέροντες, ενώ οι στιγμές που θα σου χαρίσουν θα είναι ξεχωριστές. Μπορεί να μη συναντήσεις αυτό το χρόνο το “big deal” που ψάχνεις, όμως οι σχέσεις που θα δημιουργήσεις θα ομορφύνουν τη ζωή σου, με μοναδική αποστολή να σε διδάξουν. Φτιάχνεις με συνέπεια ένα “άλμπουμ” αναμνήσεων και εμπειριών που θα κουβαλάς μαζί σου για πάντα. Είναι γεγονός πως θα δυσκολευτείς να περιοριστείς και να μείνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα κάπου, διότι η σεξουαλική σου ενέργεια αυτό το χρόνο βρίσκεται στο ζενίθ. Θες να αλλάζεις συνεχώς παραστάσεις και να δοκιμάζεις νέα πράγματα, έτσι αδυνατείς να σταθείς για πολύ κάπου. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να γνωρίζεις γιατί το κάνεις, να έχεις κάποιο κίνητρο, ακόμα κι αν αυτό είναι απλή περιέργεια.

Οι δεσμευμένοι Ζυγοί ήρθατε αντιμέτωποι με πολλές αναταράξεις το περασμένο διάστημα. Σχέσεις και γάμοι έφτασαν στο χείλος του γκρεμού, κάποιοι έπεσαν, κάποιοι άλλοι κατάφεραν να κρατηθούν. Αν ανήκεις σε αυτούς που κατάφεραν να βγουν αλώβητοι από το θυελλώδη Ουρανό, που τα πήρε όλα και τα σήκωσε, θα πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανη/ος και χαρούμενη/ος, γιατί η βιωσιμότητά της σχέσης σου δηλώνει μεγάλη ισχύ. Δε σώθηκε από τύχη, αλλά από ουσιαστική δύναμη. Έτσι, ξεκινάει ένα πιο παραγωγικό έτος για εσένα και το/τη σύντροφό σου. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο, ό, τι κι αν αυτό σημαίνει. Ιδιαίτερα από το Μάρτιο του 2019 και μετά όλα γίνονται πιο σοβαρά, πιο σταθερά απ’ ό,τι πριν και κατά τη διάρκεια του έτους, αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη “ανησυχία” σου για τη σχέση σου. Αφού τα θεμέλια άντεξαν τα πλήγματα του Ουρανού, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αφέσου και απόλαυσέ το!

Η επαγγελματική σου καταξίωση έχει πάρει την ανιούσα και φαίνεται πως δε σε σταματάει τίποτα. Βρίσκεις κίνητρα που σε κάνουν πιο αποτελεσματική/ο, με αποτέλεσμα να καταναλώνεις πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου σου για να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Η αύξηση ή ακόμα και η προαγωγή που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, γίνονται τώρα ρεαλιστικοί στόχοι, που σε κάνουν να διψάς για αναγνώριση. Χωρίς να προσπαθήσεις πολύ, θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις το εργασιακό σου περιβάλλον, ανεξάρτητα από τη θέση που κατέχεις. Μάλιστα, συνεργάτες ή ακόμα και προϊστάμενοί σου δεν αποκλείεται να στραφούν αρκετές φορές σε εσένα για βοήθεια ή υποστήριξη. Η γνώσεις και η εμπειρία σου στο αντικείμενό σου μπορεί να είναι το κλειδί της επιτυχίας των εργοδοτών σου και κατ’ επέκταση της δικής σου προσωπικής επιτυχίας και αναρρίχησης στην ιεραρχία.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι αδιαμφισβήτητο πως αξίζεις τις “δάφνες”, όμως είναι μία καλή χρονική περίοδος για να εξετάσεις τα περιθώρια αυτοβελτίωσης. Είναι γεγονός πως κατακτάς όλο και περισσότερα στο χώρο εργασίας σου χάρη στις ικανότητές σου, αλλά μπορείς να χτίσεις και τα θεμέλια για περαιτέρω άνοδο, βελτιώνοντας πράγματα στον τρόπο με τον οποίο εργάζεσαι ή εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου στο αντικείμενό σου. Ποιος είπε ότι οι στόχοι πρέπει να έχουν “ταβάνι”; Η ενεργητικότητά σου είναι έντονη, νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να επιβραδύνεις και ίσως έχεις δίκιο. Αναλαμβάνεις πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα και ανταπεξέρχεσαι εξαιρετικά σε όλες τις προκλήσεις. Η επιτυχία σου στον τομέα της καριέρας  ενισχύει σημαντικά το “εγώ” σου, ενώ ταυτόχρονα σε κάνει και πιο ευπροσάρμοστη/ο σε ομαδικές εργασίες και εκεί ακριβώς βρίσκεται το “κλειδί” της επιτυχίας σου. Έχεις το χρόνο και την ευκαιρία αυτό το έτος να δημιουργήσεις ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την καταξίωσή σου, κι αν το ακολουθήσεις με συνέπεια και χωρίς αλαζονεία, μπορείς να βρεθείς πραγματικά στην κορυφή.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως έχεις τη διάθεση να ξοδεύεις αυτό το χρόνο. Αυτό, όμως, προϋποθέτει και να μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτή σου την ανάγκη. Τα οικονομικά είναι σαφώς καλύτερα από πέρυσι, έτσι αυτό το έτος έχεις πάρει απόφαση να εκτονωθείς για την λιτότητα της περασμένης περιόδου. Οι αγορές που θες να κάνεις -και εν τέλει τις κάνεις- έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητάς σου ή ακόμα και τη βελτίωση της ψυχικής σου υγείας. Μπορεί να είναι μικρές αγορές, όμως μπορεί να είναι και μεγάλες, όπως π.χ. ένα αυτοκίνητο, ή ένα σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιορίσεις τον ενθουσιασμό που σε καταλαμβάνει και να κάνεις πρώτα μία έρευνα αγοράς με γνώμονα τη λογική. Τα χρήματα που πρόκειται να δαπανήσεις αυτό το έτος είναι μία επένδυση που θα καλύψει τις ανάγκες σου σε βάθος χρόνου. Επομένως, πρέπει να είσαι βέβαιη/ος πως οι δαπάνες σου δεν καταλήγουν σε μία μαύρη τρύπα. Η συνετή διαχείριση του προϋπολογισμού σου μπορεί να σου φέρει σημαντικά κέρδη μακροπρόθεσμα.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο άτομο στον εργασιακό σου χώρο. Επειδή το πρόσωπο αυτό μπορεί να απολαμβάνει την εύνοια ανθρώπων που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από εσένα ή ακόμα και να είναι το ίδιο άτομο με σημαντική θέση, καλό θα ήταν να αποφύγεις την οποιαδήποτε διένεξη.

25 Οκτωβρίου: Είναι μία κομβική ημερομηνία για τη θέση σου στο χώρο της δουλειάς. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να γνωστοποιηθούν στο προσωπικό οι απομακρύνσεις στελεχών. Μείνε μακριά από καβγάδες και κρυφές συζητήσεις τον Οκτώβριο και η θέση σου θα είναι ασφαλής.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Η αισθηματική σου ζωή ζωντανεύει και οι στιγμές που ζεις είναι μαγικές. Το κλίμα ανάμεσά σε εσένα και το ταίρι σου είναι υπέροχο και οι δεσμοί σας γίνονται ολοένα και στενότεροι. Ακόμα και οι αδέσμευτοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές. Η προσοχή που παίρνεις από το πρόσωπο που σου έχει αναστατώσει την καθημερινότητα είναι πολλή και σε αποδιοργανώνει. Φρόντισε να το συνηθίσεις.

1 Νοεμβρίου: Είναι μία ιδιαίτερα ρομαντική μέρα για όλους του εκπροσώπους του ζωδίου. Οι δεσμευμένοι θα εκπλαγείτε από την τρυφερότητα του/της συντρόφου σας, που επιδιώκει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί σας. Ενώ οι αδέσμευτοι, θα σαστίσετε από την εκλεπτυσμένη πολιορκία που θα δεχτείτε από άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Η περίοδος των διακοπών είναι λίγο αγχωτική για εσένα, ιδιαίτερα φέτος. Το περιβάλλον σου βασίζεται σε εσένα, σχεδόν για τα πάντα και όσο κι αν σ’ αρέσει το κλίμα των γιορτών, παρακαλάς από νωρίς κιόλας να επιστρέψει η ζωή σε κανονικούς ρυθμούς.

31 Δεκεμβρίου: Είναι μία μέρα εκπλήξεων, η οποία ενδέχεται να σε παρασύρει σε μία περιπέτεια που θα τη θυμάσαι για πάντα. Μη φοβηθείς να ζήσεις τη στιγμή!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Ενδέχεται να αναζητήσεις τώρα τη χαλάρωση και την ξεκούραση των διακοπών. Δεν αποκλείεται μάλιστα να οργανώσεις ένα ταξίδι. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα απ’ όλα, τόσο από τη δουλειά, όσο και από την καθημερινότητα. Αυτή η απόδραση θα είναι αποτελεσματικότερη εάν είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι συνήθως και μακρύτερα απ’ όσο υπολόγιζες.

9 Ιανουαρίου: Είναι ιδανική περίοδος τώρα για να οργανώσεις τις διακοπές σου. Θα διαπιστώσεις μάλιστα ότι το χρειαζόσουν περισσότερο απ’ όσο νόμιζες και είσαι διατεθειμένη/ος να προσαρμοστείς σε οποιοδήποτε περιβάλλον, αρκεί να απομακρυνθείς για λίγο από τη ρουτίνα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Η εργασία σε πιέζει περισσότερο αυτό το μήνα, με αποτέλεσμα να οργανώνεις ήδη τις επόμενες διακοπές σου. Επεξεργάζεσαι όλες τις πιθανότητες, προκειμένου να κερδίσεις περισσότερο χρόνο για εσένα. Μη ντρέπεσαι, δεν είσαι η/ο μόνη/ος.

14 Φεβρουαρίου: Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, έχεις σκοπό αυτή τη μέρα να τη γιορτάσεις. Η εργασία είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστεί αυτό το μήνα, κυρίως λόγω της έντασης που μπορεί να εκδηλωθεί στον εργασιακό χώρο. Μπορεί να θες να πάρεις άδεια, έστω για μία ημέρα, ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις λίγο. Λίγο πολύ όλοι το κάνουν! Ενδεχομένως το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να θέλει να περάσει τη μέρα κάπως εξεζητημένα, εννοούμε πιο εξεζητημένα απ’ ό,τι θα σου άρεσε, αλλά είσαι αποφασισμένη/ος να περάσεις καλά ό, τι και να γίνει.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Η κακή επικοινωνία μπορεί να γίνει η αιτία αρκετών εντάσεων κατά τη διάρκεια του μήνα. Προσπάθησε να κρατήσεις σε καλό επίπεδο τη συνεννόηση με το στενό σου κύκλο, γιατί υπάρχει η τάση να δραματοποιούνται τα γεγονότα εκατέρωθεν. Άνοιξε διάλογο με τους κοντινούς σου ανθρώπους πριν να δημιουργηθεί συγκρουσιακό κλίμα.

3 Μαρτίου: Είναι το διάστημα που θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτική/ος στις λέξεις που χρησιμοποιείς όταν απευθύνεσαι στο περιβάλλον σου. Οι εντάσεις δεν αργούν να δημιουργηθούν, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος για παρεξηγήσεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Το άγχος και η χαμηλή ενεργητικότητα σε κάνουν νευρική/ο αυτό το μήνα. Αντί να ξεσπάς στο περιβάλλον σου, αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να βελτιώσεις πράγματα σε εσένα, χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνεις τη λιγοστή ενέργειά σου.

12 Απριλίου: Είναι πιθανό να έχεις συναντήσεις που δε σε ευχαριστούν ιδιαίτερα, αλλά αντίθετα σου χαλάνε τη διάθεση και σε εκνευρίζουν. Προσπάθησε να μη γίνεις εριστική/ός με εκείνους που σε ενοχλούν, γιατί ενδέχεται να γίνεις μια κακή καρικατούρα του εαυτού σου. Δείξε ανωτερότητα, δεν είναι και τόσο δύσκολο.

ΜΑΪΟΣ 2019

Στην εργασία βασίζονται πολλοί πάνω σου, αλλά αυτό το διάστημα είσαι αρκετά δύστροπη/ος, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι γύρω να φοβούνται να σου απευθύνουν το λόγο. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό, απλώς οι επαχθείς υποχρεώσεις σε κάνουν να αγχώνεσαι και να το εκφράζεις με λάθος τρόπο. Ηρέμησε και γίνε πιο φιλική/ος, γιατί η αλήθεια είναι πως στη δουλειά τα πας μια χαρά και όταν το συνειδητοποιήσεις, τα πράγματα θα γίνουν αυτομάτως καλύτερα.

29 Μαΐου: Το άγχος σε κατακλύζει κυρίως αυτό το διάστημα. Χαλάρωσε και προστάτευσε τον εαυτό από το στρες. Σύντομα η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη κι εσύ πιο ευδιάθετη/ος.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Ένας μέλος της οικογένειάς σου, ενδεχομένως μεγάλης ηλικίας, χρειάζεται τη φροντίδα σου. Εάν δώσεις την πρέπουσα προσοχή θα ξέρεις τι να κάνεις. Το πιθανότερο είναι πως έχει ανάγκη να νιώσει σημαντική/ος.

21 Ιουνίου: Με το κλείσιμο μιας εποχής και το ξεκίνημα μιας άλλης, μπαίνεις κι εσύ στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τι είναι σημαντικό για σένα. Οι αναμνήσεις σου από το περασμένο διάστημα θα είναι ο οδηγός σου σε αυτή την προσωπική νέα εποχή.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Νιώθεις πως παίρνεις μεγαλύτερα ρίσκα απ’ όσα μπορείς να αντέξεις στον οικονομικό τομέα. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύεις (και ίσως ισχύει) πως πρέπει με κάποιο τρόπο να επενδύσεις τα χρήματά σου. Αν δεν αισθάνεσαι σίγουρη/ος για την κρίση σου, δε θα έβλαπτε να συμβουλευόσουν κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι απόλυτα.

19 Ιουλίου: Αυτό το διάστημα η τύχη δε βρίσκεται και πολύ με το μέρος σου, γι’ αυτό απόφυγε αυτές τις μέρες να ρισκάρεις πολύ.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται έντονα στον αισθηματικό σου τομέα. Νιώθεις πιο έτοιμη/ος για να περάσεις σε κάτι πιο σοβαρό, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Αυτή η νέα, για σένα, κατάσταση μπορεί να σου προκαλεί νευρικότητα, όμως κάτι τέτοιο είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πάρε το χρόνο σου και βεβαιώσου για τις επόμενες κινήσεις σου.

4 Αυγούστου: Η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι τώρα ισχυρότερη από ποτέ. Εσύ και το άτομο του ενδιαφέροντός σου βρίσκεστε σίγουρα στην ίδια συχνότητα, όποτε μη διστάσεις να εκφράσεις αυτά που θες και νιώθεις.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ και η ανάγκη σου να νιώσεις μέρος μίας ομαδικής εργασίας είναι ισχυρή. Αξιοποιείς παράλληλα αυτήν την ευκαιρία για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

23 Σεπτεμβρίου: Έχεις περιπετειώδη διάθεση αυτό το διάστημα και κάνεις ό, τι μπορείς για να κερδίσεις εμπειρίες και να φτιάξεις αναμνήσεις. Βρίσκεσαι σε μία υπερδιέγερση η οποία σε κάνει να θες να κάνεις τα πάντα, αλλά η μέρα είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τις δραστηριότητές σου. Καλό είναι που δεν εφησυχάζεις, αλλά κάνε και λίγο κράττει, γιατί παράλληλα με τα αχαλίνωτα ένστικτά σου, έχεις και μία πολυάσχολη καθημερινότητα, που δε μπορεί να σταματήσει.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο νέος μήνας, από τις πρώτες ημέρες του, θα φιλοξενήσει ιδιαίτερα αστρολογικά φαιν ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Το Σεπτέμβριο με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Ζυγό αλλά και με τον Άρη στον Ζυγό απ ...

Το ζώδιο του μήνα: Παρθένος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένοι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να είνα ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Είναι όλα πια διαφορετικά… σε αισθήματα, σε σχέσεις, σε ανθρώπινους δεσμούς. Οι ιδ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα είναι πιο δύσκολο και θα δυσκολέψει αρκετά το 2 ...

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέοντες μου,  χρόνια –πολλά για τα γενέθλιά σας και ελπίζω να είστε έτοιμοι να κάν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u