Τοξότης με Αιγόκερω


Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να αποδειχθεί αρκετά καλός, αν και τα ζώδιά σας βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο ζωδιακό κύκλο.

Αυτή η θέση σηματοδοτεί πως είστε αντίθετοι. Ο Αιγόκερως θα σας δώσει επαγγελματικές οδούς, ένα σχέδιο για το μέλλον (ειδικά οικονομικό) και θα σας προσγειώσει.

Θα απολαύσει το μυαλό σας, την ενέργειά σας και τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τη ζωή. Και οι δύο θα γνωρίσετε συναρπαστικά, μορφωμένα και επιτυχημένα άτομα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Η ικανότητά σας να συζητάτε σε πνευματικό επίπεδο είναι ένα θετικό στοιχείο για τους Αιγόκερους επίσης, αλλά ύστερα από λίγο καιρό, ο Τοξότης σαν ζώδιο της Φωτιάς ίσως βαρεθεί το συντηρητικό ζώδιο της Γης.

Η δυσκολία είναι εμφανής:

Ο αρνητισμός του Αιγόκερω και η τάση του να μην εγκρίνει τα όνειρά σας, θα είναι ανυπόφορη. Οι Αιγόκεροι έχουν στόχους και σχέδια, και τείνουν να δουλεύουν πολύ σκληρά.

Σίγουρα θέλετε να είστε με κάποιον που είναι τόσο δεσμευμένος με την καριέρα του; Η αγαπημένη σας δουλειά, ίσως είναι η διδασκαλία, και ύστερα να ξοδεύετε όλο το καλοκαίρι ταξιδεύοντας σε ξένες χώρες για χαλάρωση και έρευνα.

Αυτά τα ταξίδια όμως δεν αρέσουν πολύ στον σταθερό Αιγόκερω. Δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους που τα ταξίδια και η περιπέτεια αποτελούν προτεραιότητα –ίσως το καταλάβει αν θα σας οδηγήσει σε προαγωγή.

Ο Αιγόκερως πρέπει να χαλαρώσει προτού του έρθει η διάθεση για έρωτα.

Προσφέρετέ του ένα ποτήρι κρασί για να ξεχάσει όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει στο μυαλό του. Προσπαθήστε να τον αποπλανήσετε με λίγο χιούμορ ίσα ίσα για να τον αφοπλίσετε και ύστερα αφήστε το πάθος να σας παρασύρει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!