Τοξότης με Κριό


Η φωτιά σε συνδυασμό με τη φωτιά, καίει όλο το βράδυ. Ακούγεται σαν το ξεκίνημα ενός ποιήματος ή μιας νουβέλας…

Ίσως επίσης είναι η αρχή μίας σπουδαίας σχέσης. Είστε και οι δύο ζώδια της Φωτιάς, έτσι μοιράζεστε τα κοινά βασικά χαρακτηριστικά ο ένας του άλλου. Επειδή και οι δύο λίγο πολύ θέλετε τα ίδια από τη ζωή, ξέρετε πώς να ικανοποιείτε ο ένας τον άλλον.

Η περιπέτεια, το ρίσκο και το πάθος είναι αυτά που κυνηγάτε. «Γιατί η ζωή να είναι βαρετή;» ρωτάτε. Όντως, δεν χρειάζεται να είναι! Εσείς διοχετεύετε τις ιδέες για εξωτικά ταξίδια και προχωρημένες σπουδές, και ο σύντροφός σας ο Κριός, θα προσφέρει ιδέες για νέες επαγγελματικές επενδύσεις.

Και οι δύο είστε γεμάτοι αισιοδοξία, ενθουσιασμό και χαρά για τη ζωή.

Το να ζείτε μία πρακτική ζωή δεν αρέσει σε κανέναν από τους δύο, καθώς ακούγεται τόσο βαρετό.Οι ζωντανές επικοινωνίες για τις κοινές φιλοσοφίες σας θα είναι ισχυρές, και οι επιτυχημένες φιλίες με επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς τύπους θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή.

Καθώς κάνετε τα πάντα με μεγάλο ενθουσιασμό, δεν εκπλήσσει το γεγονός πως στο κρεβάτι, η ζέστη που παράγετε παραμένει σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης. Και οι δύο βαριέστε εύκολα, έτσι ένας από τους δύο τουλάχιστον θα βάζει τη φαντασία κάνοντας τον έρωτα απίστευτα συναρπαστικό.

Η δέσμευση και η πιθανότητα να χάσετε λίγη από την ατομικότητα και την ελευθερία, τρομάζει και τους δύο.

Είστε πολύ αργοί σε αυτό το κομμάτι. Και οι δύο θα επιτρέψετε στον άλλον να πάρει το χρόνο που χρειάζεται για να αποφασίσει και να βρει έναν τρόπο να δημιουργήσει έναν γάμο που να ταιριάζει σε τόσο παράξενους χαρακτήρες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!