Τοξότης με Σκορπιό


Προτού κάνετε το οτιδήποτε –περιμένετε! Σκεφτείτε προσεκτικά.

Ίσως η μυστηριώδης αύρα ή η ισχυρή σεξουαλικότητα του Σκορπιού να ήταν αυτά που σας τράβηξαν αρχικά κοντά του.

Ή ίσως ήταν το βάθος των συναισθημάτων και του πάθους του για τη ζωή.Σαν Τοξότης, φέρνετε την ζωντανή συζήτηση σε αυτή την ένωση, καθώς και την αγάπη για ταξίδια και για σοβαρές μελέτες.

Θα συστήσετε στον Σκορπιό όλων των ειδών των πετυχημένων ανθρώπων, και ο σύντροφός σας θα λατρέψει την επιρροή σας στη ζωή του. Το πιθανότερο είναι να μείνατε πολλές βραδιές ξάγρυπνοι για να συζητήσετε το νόημα της ζωή.

Όμως θα υπάρξουν προβλήματα. Ίσως σας αρέσει το αισθησιακά υπέροχο σεξ, αλλά υπάρχει και αντίτιμο –και εσείς, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, αρνείστε να το πληρώσετε. Οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα κτητικοί, έντονοι και ζηλιάρηδες. Θέλουν να γίνουν ένα μαζί σας –για πάντα.

Το ζώδιό σας, όμως, είναι το ζώδιο του εργένη (και στα δύο φύλα). Γιατί;

Επειδή ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία κινήσεων και την ατομικότητα πάνω από οτιδήποτε άλλο.Η δέσμευση δεν είναι κάτι εύκολο για εσάς.

Ο Σκορπιός θα σας κατηγορήσει πως είστε επιφανειακοί. Μπορεί και να συμφωνήσετε με αυτό –δεν σας ενδιαφέρει να βιώσετε τα πάντα σε βάθος.
Ο Σκορπιός θα προσπαθήσει να σας κατακτήσει από κάθε πλευρά και η ερώτηση είναι, αν εσείς έχετε τη διάθεση.

Ο Δίας, που σας κυβερνά, σας κάνει χαρούμενους, καιόταν ενώνεστε με ένα τόσο έντονο ζώδιο, σαν το Σκορπιό, πολλές φορές νιώθετε πως πνίγεστε. Και θα έχετε να αντιμετωπίσετε και την περίεργη ψυχοσύνθεσή του.

Είστε έτοιμοι για ατελείωτες σιωπές;

Ίσως περάσουν μέρες χωρίς να μιλήσετε, και θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε ενοχές για πράγματα που δεν θα είστε σίγουροι πως έχετε κάνει.Αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτά, τότε προχωρήστε.

Τίποτα στη ζωή δεν είναι τέλειο, και αν είστε ερωτευμένοι με τον Σκορπιό, να ξέρετε πως θα σας δώσει την ειλικρίνεια που μόνο στα όνειρά σας μπορούσατε να έχετε.Ο Σκορπιός θα σας λατρέψει κάθε στιγμή στη ζωή σας. Όταν δεσμεύονται, παθαίνουν εμμονή. Και μην ξεχνάτε, το απίστευτο σεξ…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!