Τοξότης με Υδροχόο


Μήπως όταν μπαίνετε σε κάποιο δωμάτιο, νιώθετε τα βλέμματα όλων καρφωμένα πάνω σας. Μάλλον ναι!

Η χημεία ανάμεσα σε εσάς και στον Υδροχόο είναι τόσο δυνατή που μπορούν όλοι να δουν πως είναι γραφτό να είστε μαζί.

Και οι δύο ασχολείστε με την πολιτική, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την τεχνολογία και την επιρροή της πάνω στη κοινωνία, και με το πως μπορείτε να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Το να γνωρίζετε νέους ανθρώπους, να αλληλεπιδράτε και να κοινωνικοποιήστε είναι κάτι που λατρεύετε και οι δύο.

Βλέπετε τον εαυτό σας σαν αντικειμενικούς, λογικούς, σκεπτόμενους ανθρώπους, και τελείως αντίθετους από τα συναισθηματικά πλάσματα.

Ο Υδροχόος είναι ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό αέρινο ζώδιο, και εσείς είστε αγνή φωτιά –είναι ξεκάθαρο πως ο συνδυασμός αυτός θα κάνει τη φωτιά σας να καίει πιο δυνατά.

Η σχεδόν ωμή σας ειλικρίνεια δεν θα προσβάλει τον Υδροχόο.

Θα την εκλαμβάνει σαν εποικοδομητική κριτική που μπορεί να του χρησιμεύσει για να βελτιώσει τον εαυτό του και να καταλάβει καλύτερα τη θέση του στο κόσμο.

Σεξουαλικά, το μυαλό σας είναι αυτό που δημιουργεί τη μαγεία, και όχι η καρδιά σας, αλλά ποιος νοιάζεται. Εξάλλου, λέγεται πως το μυαλό είναι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο του ανθρώπινου σώματος.

Κανείς από τους δύο δεν εμπιστεύετε το συναισθηματικό πάθος. Για εσάς, μοιάζει με τρόπο χειραγώγισης ή απλά σαν έκρηξη ορμονών. Κανείς από εσάς δεν θέλει δέσμευση νωρίς μέσα στη σχέση.

Ίσως να μην θέλετε και καθόλου δέσμευση.

Ο συνδυασμός με έναν Υδροχόο, που δεν ενδιαφέρεται για το τι λέει η κοινωνία, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μία μοναδική ερωτική σχέση για όσο εσείς θέλετε.

Κανείς από τους δύο δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικός, έτσι ας ελπίσουμε πως θα βρείτε το τρόπο να καλύψετε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια. Ταιριάζετε; Σίγουρα, μην χάσετε τον Υδροχόο σας από τα μάτια σας!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!