Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Άρη, Ένα ερωτικό ταξίδι ξεκινά !!


Πρωταγωνιστικό ρόλο τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς, παίζει την ζωή μας ο έρωτας. Σημαντικές ευκαιρίες αλλά και νέα πνοή στην ερωτική μας ζωή θα δώσει αυτές τις ημέρες  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους (08ο 12’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου, που θα σχηματίσει ο η Αφροδίτη με τον Άρη, λίγες ημέρες πριν αυτός ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, μόνο θετικά θα είναι τα νέα για την ερωτική μας ζωή, στην οποία θα επανέλθει η καλή επικοινωνία αλλά και το πάθος, που μπορεί να είχε ασθενήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, ώστε να ζήσουμε και πάλι έντονα συναισθήματα. Από τον δρόμο μας δεν θα λείψουν οι  ερωτικές προκλήσεις, κάποιες από τις οποίες μπορεί να έχουν σχέση και με το πρόσφατο παρελθόν μας.

Πολύ σημαντικό για τους δεσμευμένους, είναι ότι θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, και γιατί όχι να ξανά συστηθούν. Ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανό να προκύψει μια νέα γνωριμία από το διαδίκτυο το οποίο θα εξιτάρει την φαντασία τους ή μια σχέση από απόσταση.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους)  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους,  θα τους βοηθήσει να αρχικά να επαναφέρουν την ηρεμία στις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους, ενώ θα έχουν και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις από παλιούς και νέους συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν την φλόγα στην σχέση τους με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο που θα καταφέρει να παίξει με το μυαλό τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους , τους υπόσχεται ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα τους φέρουν το επόμενο χρονικό διάστημα και σημαντικές οικονομικές απολαβές. Σε προσωπικό επίπεδο, εάν κάτι πρέπει να προσέχουν είναι τα έξοδα τους, γιατί θα είναι επιρρεπείς σε άσκοπες αγορές, ενώ κάποιοι είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους,  μόνο ευχάριστες εξελίξεις θα τους φέρει. Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι έτοιμοι, μετά από καιρό και έχοντας κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, να δουλέψουν με ιδιαίτερο πάθος για την υλοποίηση  των νέων φιλόδοξων σχεδίων τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν και πάλι έντονες στιγμές με το ταίρι τους και θα αναβιώνοντας τον παλιό τους έρωτα, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια έντονη ερωτική εμπειρία σε ένα ταξίδι.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τα συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν και πάλι σίγουροι για τον εαυτό τους και τα συναισθήματα τους, ενώ είναι πιθανό κάποιοι να έρθουν πολύ κοντά με ένα πρόσωπο από το χώρο της εργασίας τους, η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!