Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Κρόνου, Στην ερωτική μας ζωή επιστρέφει η σταθερότητα !!


Υπάρχουν στιγμές στην ζωή μας που θέλουμε να περάσουμε όμορφα και να πειραματιστούμε ερωτικά, καθώς ο στόχος μας είναι να γεμίσουμε εμπειρίες, όταν όμως ολοκληρωθεί αυτή η διαδρομή, γεννιέται η ανάγκη να αποκτήσουμε σταθερότητα. Στις 14/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου (18ο 40’), μια όψη που μας υπόσχεται σταθερότητα στην ερωτική μας ζωή.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μας, μετά από πολύ σκέψη και έχοντας ως προτεραιότητα το προσωπικό μας συμφέρον. Επίσης, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας την πολυπόθητη  σταθερότητα στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, στην δουλειά μας αλλά  και στις φιλικές μας σχέσεις. Δεν είναι τυχαίο που θα παρατηρήσουμε γύρω μας, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οι σχέσεις που θα  δημιουργούνται να είναι με διαφορά ηλικίας, ή να σχέσεις οικονομικού και συναισθηματικού συμφέροντος.

Στις φιλικές μας σχέσεις, θα δούμε ότι άτομα από το φιλικό μας περιβάλλον να αναζητούν  τις συμβουλές μας για τις προσωπικές τους υποθέσεις. Ενώ σε  ότι αφορά την τσέπη μας, θα είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ μπορούμε να προχωρήσουμε σε σημαντικές οικονομικές διαπραγματεύσεις τις οποίες θα πετύχουμε χρησιμοποιώντας την ικανότητα μας να ελισσόμαστε, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι οικονομικές συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο μας  θα μας προσφέρουν σταθερότητα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι η  Αφροδίτη είναι ο πλανήτης σχετίζεται άμεσα με την εξωτερική μας εμφάνιση, που κυβερνά και εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά την αρμονία και την καλαισθησία, είναι η ιδανικότερη περίοδο για να ασχοληθούμε ουσιαστικά με τον εαυτό μας, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους,  και γιατί όχι να προχωρήσουμε ακόμα  και σε μικρές αισθητικές παρεμβάσεις οι οποίες θα ανανεώσουν το δέρμα μας και θα επαναφέρουν την λάμψη μας.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 2ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα τους προσφέρουν σταθερότητα και οικονομική ασφάλεια.  Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους,  ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους από φίλους με το οποίο μπορεί να υπάρχει ηλικιακή διαφορά ή να ξεκινήσουν μια συνεργασία αποσκοπώντας σε προσωπικό όφελος.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους γεμίσει χαμόγελο και αισιοδοξία, αφού με χαρά θα δουν ότι τα οικονομικά τους σταθεροποιούνται, αυτό θα είναι το αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής συνεργασίας η οποία έχει διάρκεια στο χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην ερωτική τους ζωή.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα λειτουργήσει θετικά αφού στη δουλειά τους θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με μεθοδικά βήματα, βάζοντας έτσι τις βάσεις για τις επόμενες  επαγγελματικές επιτυχίες  οι οποίες θα στηρίζονται σε γερές βάσεις.  Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε και για αυτούς η ώρα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής και γιατί όχι να αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα,  ενώ αρκετοί είναι πιθανό να κάνουν μια νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή με ένα άτομο το οποίο μπορεί να είναι πιο ώριμο ή μεγαλύτερο σε ηλικία ή να ζει εκτός χώρας.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να κάνουν προσεχτικά βήματα στην προσπάθεια τους να πετύχουν τα νέα επαγγελματικά τους βήματα, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να κινηθούν στο παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθούν με την εμφάνιση τους και να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους, να απαλλαγούν από κακές συνήθεις ή να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα άτομο από την δουλειά τους, η οποία όμως, θα πρέπει να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από τη Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!