Τρίγωνο ανάδρομου Ερμή – ανάδρομου Ουρανού, Οι λύσεις είναι μπροστά μας αρκεί να τολμήσουμε !!


Το Σύμπαν όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, έχει πάντα ένα μοναδικό τρόπο να μας βγάζει από το αδιέξοδο και να μας βοηθάει να βρίσκουμε λύσεις σε καίρια ζητήματα την σωστή στιγμή. Έτσι για μια ακόμα φορά, μια μέρα μετά την ιδιαίτερα συναισθηματική Πανσέληνο, συγκεκριμένα στις  08/01, ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντηθεί για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (15ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα ασχοληθούμε για άλλη μια φορά με τα ζητήματα που μας απασχόλησαν στο παρελθόν, είτε αυτό αφορά οικογενειακές υποθέσεις, είτε τα επαγγελματικά μας, και θα προχωρήσουμε σε πιο τολμηρές προσεγγίσεις, ενώ παράλληλα πριν κάνουμε τα επόμενα μας βήματα θα μελετήσουμε με προσοχή τις λεπτομέρειες. Η επιθυμία μας να πάρουμε πρωτοβουλίες θα βρουν σύμφωνους και τους δικούς μας ανθρώπους, ιδιαίτερα όσους στο παρελθόν μας πίεζαν να δείξουμε το δυναμικό μας πρόσωπο.

Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να έχουμε και ξαφνικές συναντήσεις ή προσκλήσεις από φίλους που δεν περιμέναμε. Σε ότι αφορά θέματα την δουλειά μας είναι πιθανό να δεχτούμε μια απρόσμενη πρόταση, από ένα παλιό μας εργοδότη ή συνεργάτη, την οποία και πρέπει να μελετήσουμε προσεχτικά. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να επανέλθει ξαφνικά και ένα πρόσωπο από το παρελθόν μας. Και επειδή διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγουμε την αγορά τηλεπικοινωνιακού υλικού, εκτός εάν είναι μεταχειρισμένο.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η  επόμενη συνάντηση των δυο αυτών πλανητών, σε όψη τριγώνου, θα είναι στις 30/01 όπου και οι δύο θα βρίσκονται σε ορθή πορεία.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να δουν με προσοχή τις  εκκρεμότητες που άφησαν από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς στην δουλειά τους και να ανατρέψουν το κλίμα που υπάρχει υπέρ τους με τις λύσεις που θα βρουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα παράπονα του συντρόφου τους και θα βρουν τρόπο να γεφυρώσουν τις διαφορές και να έρθουν και πάλι κοντά.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να γίνουν πιο τολμηροί στην δουλειά τους, ακολουθώντας όμως σίγουρες διαδρομές. Σε προσωπικό επίπεδο, μια ξαφνική γνωριμία θα αλλάξει ουσιαστικά τον τρόπο που λειτουργούν στην προσωπική τους ζωή.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει για άλλη μια φορά να κάνουν την διαφορά στην δουλειά τους, με τον τρόπο που θα αντιδράσουν και θα δώσουν λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ η ψυχραιμία τους θα είναι παραδειγματική. Επίσης, αυτές τις είναι πιθανό να κινηθούν παρασκηνιακά τόσο για να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, όσο και για θέματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου , θα τους βοηθήσει να βρουν ανορθόδοξους, για κάποιους, τρόπους, για να προβάλουν τον εαυτό τους και να επικοινωνήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, μια ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον θα τους γεμίσει χαρά, ενώ όσοι θέλουν να αγοράσουν τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό από δεύτερο χέρι θα βρουν τις ιδανικές  ευκαιρίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!