Τρίγωνο ανάδρομου Ερμή- ανάδρομου Πλούτωνα, Πολύτιμες πληροφορίες


Σημαντικές εξελίξεις θα έχουμε αυτές τις ημέρες, οι οποίες θα είναι προάγγελος σημαντικών αλλαγών για την ζωή και την επαγγελματική μας πορεία.. Για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα, και συγκεκριμένα στις  26/05 θα συναντηθούν ως ανάδρομοι και οι δύο, ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα είμαστε έρθουν στα χέρια μας σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες θα επεξεργαστούμε με προσοχή δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε λεπτομέρειες, τις οποίες θα χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας το επόμενο χρονικό διάστημα . Η ικανότητα μας να αντιλαμβανόμαστε τις διαθέσεις και αλλά και τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών μας, θα μας βοηθήσει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, ενώ παράλληλα θα μας είναι πολύ εύκολο να εντοπίσουμε την κατάλληλη στιγμή για να προωθήσουμε τις θέσεις μας.

Επίσης, θα μπορέσουμε να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας, χωρίς φόβους και αναστολές. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους που ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 17 ημέρες -/+,  καθώς ο Ερμής αφού ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία τους θα συναντηθεί και πάλι με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 10/06.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να ξαναδούν τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας οικονομικής συνεργασίας η οποία καθυστερεί, και να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσει ώστε στο τέλος να είναι προς όφελος τους, η επιτυχία είναι σίγουρη, με μια όμως προϋπόθεση, να διαχειριστούν σωστά τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να εκφράσουν, χωρίς δυσκολία τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να ξαναδούν τα σχέδια τους και να επανασχεδιάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα τα υλοποιήσουν, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό για λίγες ημέρες να αναβάλουν ένα ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφο τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά και να ανακαλύψουν αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη τους στην δουλειά τους, ενώ παράλληλα θα εκμεταλλευτούν κάθε πληροφορία που θα έρθει στα χέρια τους και μπορεί να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο,  είναι πιθανό θα χρησιμοποιήσουν θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να έρθουν πιο κοντά με το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα τους με αποτέλεσμα να γίνουν  πιο προσεχτικοί και επιφυλακτικοί με τους φίλους και τους γνωστούς τους. Η αλλαγή της στάσης τους θα τους δώσει την δυνατότητα να δουν ποιοι είναι πραγματικά οι φίλοι και οι εχθροί τους, και ποια άτομα αξίζει να εμπιστευτούν.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό , μετά από αρκετή σκέψη, να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους σε ένα άτομο που μέχρι τώρα οι σχέσεις τους είναι φιλικές.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!