Τρίγωνο Άρη – ανάδρομου Κρόνου, Αναπτύσσομαι με σταθερά βήματα …


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, πριν από λίγες ημέρες, είχε μια υπόσχεση, αυτή ήταν, ότι παρά τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, τα σχέδια μας πλέον μπαίνουν σε σταθερές βάσεις. Αυτή την υπόσχεση μπορεί να υλοποιηθεί ,στις 28/09, με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (19ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο,  είμαστε αισιόδοξοι αλλά και σίγουροι για τα επόμενα μας βήματα, και αυτό γιατί πλέον έχουμε μάθει να μελετάμε σωστά τα βήματα μας, άλλωστε και η περίοδος του ανάδρομου Ερμή, μας έδωσε την πίστωση του χρόνου που χρειαζόμαστε, ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, όσο γίνεται πιο γρήγορα και με το μικρότερο κόστος.

Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να χτίσουμε τα σχέδια μας πάνω  σε σταθερές βάσεις , να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που είχαν παρουσιαστεί στον δρόμο μας με  υπομονή και επιμονή, ενώ παράλληλα μπορούμε να είμαστε γρήγοροι και ευέλικτοι. Άλλωστε  κερδισμένος είναι αυτός, που, εκτός από  την καλύτερη στρατηγική, έχει πάντα και ένα εναλλακτικό σχέδιο. Στην προσπάθεια μας,  θα βρίσκονται πάντοτε δίπλα μας για να μας βοηθήσουν ισχυρά πρόσωπα, τα οποία πιστεύουν σε εμάς, και στην αφοσίωση που έχουμε στον στόχους μας.

Σε προσωπικό επίπεδο, με την εξυπνάδα και το πείσμα μας θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν ανάμεσα σε εμάς και τον  σύντροφο μας, και να δώσουμε μια ευκαιρία στην σχέση μας, ενώ από την άλλη πλευρά, οι σχέσεις που θα  ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι σχέσεις ουσίας και θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 21 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη τριγώνου θα είναι στις 28/11

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να δείξουν το σοβαρό τους πρόσωπο και να βάλουν τα νέα σχέδια τους σε σταθερές βάσεις, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουν την στήριξη ενός ισχυρού ατόμου από το φιλικό τους περιβάλλον. Το σημαντικό είναι ότι οι συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πείσουν για τα συναισθήματα τους τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνουν μια νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή η οποία θα τους προσφέρει την σταθερότητα που τόσο πολύ επιθυμούν.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται ότι  θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε οικονομικές συνεργασίες , οι οποίες θα τους προσφέρουν αυτά ακριβώς που επιθυμούν, σταθερότητα, διάρκεια και αναγνώριση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βελτιώσουν την εικόνα τους και θα δείξουν με πράξεις τα συναισθήματα τους στους αγαπημένους τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να μείνουν εστιασμένοι στους στόχους τους, για τους οποίους θα δουλέψουν μεθοδικά, ώστε να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα με το λιγότερο για αυτούς κόστος και με διάρκεια στο χρόνο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπήρχαν αυτή τη στιγμή στην προσωπική τους και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, εκπλήσσοντας ευχάριστα το ταίρι τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους ωθήσει να σχεδιάσουν με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα τους βήματα, ενώ αρκετοί θα αναλάβουν και νέες ευθύνες στην δουλειά τους, ως επιβράβευση από τους προϊσταμένους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους, και αυτό θα τους βοηθήσει να πάρουν την απόφαση και να αλλάξουν την εικόνα τους, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής ή κόβοντας κάποιες κακές συνήθειες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!