Τρίγωνο Άρη – ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα των σημαντικών αποφάσεων έφτασε !!


Τις περισσότερες φορές δεν τολμάμε να κάνουμε πράγματα ή να πάρουμε ρίσκο καθώς φοβόμαστε την αποτυχία ή γιατί δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, εξέλιξη στην ζωή μας, χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει, αρκεί να έχουμε μεθοδεύσει σωστά τις κινήσεις μας. Στις 28/11 έχουμε μια πολύ σημαντική συνάντηση, για 2η φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου (19ο 43’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Κρόνο θα αφήσουμε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα προχωρήσουμε σε κινήσεις τόσο στην δουλειά μας όσο και στην προσωπική μας ζωή, οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τολμηρές, εάν θα δεν ήταν σωστά μελετημένες. Τα δυνατά μας όπλα άλλωστε, είναι η αποφασιστικότητα και πίστη στον εαυτό μας, με τα οποία και θα πορευτούμε.

Αυτό σημαίνει ότι μας δίνεται η  δυνατότητα να σταθεροποιήσουμε μια επαγγελματική συνεργασία ή να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής μας ζωής και της σχέσης μας με τον σύντροφο μας. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ σημαντική και η βοήθεια των φίλων μας, ιδιαίτερα όσων βρίσκονται σε θέσεις ισχύος, και οι οποίοι θα πιστέψουν σε εμάς και θα στηρίξουν τα σχέδια μας.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 2ου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 14 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει αρχικά, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους επαφών, να αναπτύξουν με σοβαρότητα τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν πολύ κοντά με άτομα που θα γνωρίσουν από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, τα οποία βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις και μπορούν να τους βοηθήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα στηρίξουν τους φίλους τους που έχουν ανάγκη την βοήθεια τους, ενώ παράλληλα είναι έτοιμοι να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους με τον σύντροφο τους.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν με αργά και σταθερά βήματα στην δουλειά τους, χτίζοντας το επαγγελματικό τους μέλλον σε γερά θεμέλια. Η επιμονή και οι οργανωτικές τους ικανότητες θα τους βοηθήσουν να ξεχωρίσουν, βάζοντας έτσι ένα ακόμα λιθαράκι στην αναγνώριση της δουλειάς τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξουν στον σύντροφο τους ότι μπορεί να τους εμπιστεύεται, ενώ από την άλλη πλευρά, θα κάνουν ότι περνάει το χέρι τους για να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους με τόλμη και αποφασιστικότητα. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι σταθερές, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρουν και την πολυπόθητη για αυτούς, ελευθερία κινήσεων. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, τους ωθήσει να κινηθούν στο παρασκήνιο με αργές και σωστά μεθοδευμένες κινήσεις, στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ δεν θα διστάσουν να πλησιάσουν άτομα που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ αρκετοί θα πάρουν την απόφαση να απαλλαγούν από κακές συνήθειες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!