Τρίγωνο Άρη – Δία, Μην φοβάστε το ρίσκο …


Η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς, γι’ αυτό και εμείς σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κλείνουμε  τα αυτιά μας στις αρνητικές φωνές που υπάρχουν γύρω μας, και να κυνηγάμε με τόλμη και ενθουσιασμό τα όνειρα μας.

Στις 19/10 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία, ο οποίος έχει ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου (22ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία, την εύνοια της τύχης θα έχουν όσοι τολμήσουν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, αφού οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν.  

Οι αποφάσεις μας μπορεί να είναι τολμηρές και ριψοκίνδυνες, ωστόσο τα  αντανακλαστικά θα μας βοηθήσουν να αντιδράσουμε την σωστή στιγμή αποτελεσματικά. Από την άλλη πλευρά θα νιώσουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις προκλήσεις, χωρίς να αισθανόμαστε κόπωση.

Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να βρούμε έξυπνους τρόπους για να  εκτονώσουμε την ενέργεια μας, και ένας από τους καλύτερους είναι  η άσκηση. Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, η ερωτική μας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για  10 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία, θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με τόλμη τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια και να ξεκινήσουν μια ιδιαίτερα τολμηρή συνεργασία, μετά από προτροπή ενός φιλικού τους προσώπου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα τους σε ένα πρόσωπο με το οποίο είχαν φιλικές σχέσεις.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία, θα τους βοηθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να δώσουν δυναμικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας τους, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσουν και μια νέα οικονομική συνεργασία που στα μάτια των άλλων έχει μεγάλο οικονομικό ρίσκο. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό είναι να προσέξουν τα έξοδα τους, ενώ αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία, θα τους ωθήσει να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους και να τολμήσουν να προωθήσουν με ενθουσιασμό τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο αμφιβολιών και αναβλητικότητας. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα ρισκάρουν για χάρη ενός έρωτα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία, θα τους βοηθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά στην προσπάθεια τους να πετύχουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ, πολύ σημαντικό για αυτούς είναι ότι θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, η ερωτική τους διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!