Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Δία, Η ευκαιρία στην πόρτα σας ..


Ένα από τα μυστικά των πετυχημένων ανθρώπων είναι ότι γνωρίζουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτούν, γι’ αυτό και δεν αποκαλύπτουν ποτέ τα δυνατά τους όπλα. 

Στις 21/09 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο την δύναμη της διαπραγμάτευσης, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Υδροχόους (23ο 32΄).

Κάτω από την επιρροή της τόσο ευνοϊκής όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, θα γνωρίσουμε κατά τη διάρκεια των φιλικών και των επαγγελματικών μας επαφών σημαντικά πρόσωπα ,  θα έχουμε την δυνατότητα να  αναπτύξουμε τις απόψεις μας αλλά και τις επικοινωνιακές μας ικανότητες με ευκολία.

Αυτή η όψη είναι επίσης ιδανική για  να προχωρήσουμε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες για τις οποίες προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό, ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθούμε και με  εκκρεμότητες γραφειοκρατικής φύσεως. Επίσης, μετά από αρκετό καιρό θα ακούσουμε ευχάριστα νέα, και θα περάσουμε όμορφα.

Η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Επίσης, αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί ξανά στις 04/10 και την 01/11.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Δία υπόσχεται ότι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά και θα στηρίξει τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας φίλος σας να σας γνωρίσει το μελλοντικό σας ταίρι, γι’ αυτό μην κάνετε τους δύσκολους και απαντήστε θετικά στις προσκλήσεις των φίλων σας όσο κουρασμένοι και αν νιώθετε.

Στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Δία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς σας με την ικανότητα σας να βρίσκετε άμεσες και πρακτικές λύσεις, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ξεγλιστρήσετε με ευκολία από δύσκολες καταστάσεις, δείχνοντας πόσο καλοί διπλωμάτες είστε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και θα εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Δία είναι ιδιαίτερα τυχερή για εσάς, αφού θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας, τις οποίες και δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες, και το σημαντικότερο είναι ότι θα βρεθούν δίπλα σας άτομα να σας βοηθήσουν. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή θα περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ με μεγάλη ευκολία θα κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Δία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία, μια δύσκολη διαπραγματευτικά, νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα αποτελέσει το διαβατήριο της μελλοντικής επαγγελματικής σας εξέλιξης, ανεβάζοντας τις μετοχές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους ευχαριστήσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!