Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Δία, Η ευκαιρία στην πόρτα σας ..


Ένα από τα μυστικά των πετυχημένων ανθρώπων είναι ότι γνωρίζουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτούν, γι’ αυτό και δεν αποκαλύπτουν ποτέ τα δυνατά τους όπλα. 

Στις 21/09 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο την δύναμη της διαπραγμάτευσης, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Υδροχόους (23ο 32΄).

Κάτω από την επιρροή της τόσο ευνοϊκής όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, θα γνωρίσουμε κατά τη διάρκεια των φιλικών και των επαγγελματικών μας επαφών σημαντικά πρόσωπα ,  θα έχουμε την δυνατότητα να  αναπτύξουμε τις απόψεις μας αλλά και τις επικοινωνιακές μας ικανότητες με ευκολία.

Αυτή η όψη είναι επίσης ιδανική για  να προχωρήσουμε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες για τις οποίες προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό, ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθούμε και με  εκκρεμότητες γραφειοκρατικής φύσεως. Επίσης, μετά από αρκετό καιρό θα ακούσουμε ευχάριστα νέα, και θα περάσουμε όμορφα.

Η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Επίσης, αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί ξανά στις 04/10 και την 01/11.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Δία υπόσχεται ότι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά και θα στηρίξει τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας φίλος σας να σας γνωρίσει το μελλοντικό σας ταίρι, γι’ αυτό μην κάνετε τους δύσκολους και απαντήστε θετικά στις προσκλήσεις των φίλων σας όσο κουρασμένοι και αν νιώθετε.

Στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Δία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς σας με την ικανότητα σας να βρίσκετε άμεσες και πρακτικές λύσεις, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ξεγλιστρήσετε με ευκολία από δύσκολες καταστάσεις, δείχνοντας πόσο καλοί διπλωμάτες είστε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και θα εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Δία είναι ιδιαίτερα τυχερή για εσάς, αφού θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας, τις οποίες και δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες, και το σημαντικότερο είναι ότι θα βρεθούν δίπλα σας άτομα να σας βοηθήσουν. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή θα περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ με μεγάλη ευκολία θα κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Δία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία, μια δύσκολη διαπραγματευτικά, νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα αποτελέσει το διαβατήριο της μελλοντικής επαγγελματικής σας εξέλιξης, ανεβάζοντας τις μετοχές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους ευχαριστήσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρε ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u