Τρίγωνο Ερμή – ανάδρομου Δία, Όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται !!


Στην ζωή μας είναι σημαντικό να έχουμε πάντα τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, και να αντιλαμβανόμαστε τις ευκαιρίες όταν αυτές περνάνε από μπροστά μας.  Στις  16/11 , λίγο πριν ο Ερμής αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς  (28ο 53’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Δία, θα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας υποθέσεις που μας απασχολούν καιρό, καθώς θα βρεθούν τρόποι για να ξεπεράσουμε τα  εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο μας. Από την άλλη πλευρά, δεν θα λείψουν και οι  ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις.

Επίσης κατά τη  διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, θα μας είναι πολύ εύκολο να κερδίσουμε την προσοχή των συνομιλητών μας, με την σοβαρότητα, την σωστή οργάνωση, αλλά και την γοητεία μας, και να προωθήσουμε τις θέσεις μας.  Ενώ, από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την τύχη να κάνουμε πολύ σημαντικές γνωριμίες , οι οποίες θα μας βοηθήσουν στο μέλλον.

Επίσης, αρκετοί από εμάς θα έχουμε ευχάριστα νέα από φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην αγορά τηλεπικοινωνιακού υλικού για το  γραφείο μας ή στην αγορά ενός νέου κινητού εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές που υπάρχουν αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να προχωρήσουν στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο  Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον  ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να κλείσουν οριστικά και τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας τους  ή  τα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιουσία, έστω κι αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αισθανθούν απελευθερωμένοι, και αυτό θα τους βοηθήσει να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα συνάδελφο τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να τραβήξουν την προσοχή των συνομιλητών τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, όχι μόνο με  την ευγένεια αλλά και τα πειστικά τους επιχειρήματα, ενώ παράλληλα έχουν σημαντικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια τυχερή γνωριμία σε ένα φιλικό τραπέζι.

Στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μελλοντική τους εξέλιξη, ενώ θα είναι θετική και για την τσέπη τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, μόνο θετική θα είναι για εσάς, αφού η τύχη σας χτυπά την πόρτα και εσείς πρέπει να ανταποκριθείτε θετικά. Αυτές τις ημέρες θα έχετε πολύ σημαντικές γνωριμίες τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια,  και γιατί όχι, να κάνετε και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες ευνοούνται τα ταξίδια, καθώς μπορεί  να γνωρίσετε τον μελλοντικό σύντροφο της ζωής σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!