Τρίγωνο Ερμή – ανάδρομου Κρόνου, Είμαι σίγουρος για τις αποφάσεις μου


Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας βάζουν στόχους για τους οποίους ξεκινούν να δουλεύουν με ενθουσιασμό, ωστόσο, στο τέρμα φτάνουν μόνον όσοι έχουν δουλέψει σκληρά και δεν απογοητεύονται από τις δυσκολίες ή όσοι έχουν επίγνωση των δυνατοτήτων τους. Στις 02/07 ο Ερμής από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόο (24ο 39’).

Κάτω από την επιρροή  της όψης τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο  βασικό μας μέλημα θα είναι να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας και να  βάλουμε την ζωή μας σε τάξη, ότι και αν σημαίνει για τον καθένα αυτό, ενώ παράλληλα θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας  με  ρεαλισμό και ψυχραιμία. Επίσης, θα βρούμε τους ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν  να βάλουμε σε τάξη τις γραφειοκρατικές μας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εμάς θα μπούμε στην διαδικασία να ονειρευτούμε το μέλλον μας και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της ερωτικής μας σχέσης.

Και επειδή ο Ερμής είναι άμεσα συνδεδεμένος και με τις μετακινήσεις μας,  αυτές οι μέρες είναι ιδανικές  για να ασχοληθούμε με το μεταφορικό μας μέσο, και γιατί όχι να αξιοποιήσουμε  το παλιό μεταφορικό μέσο ή αλλά και κάποια  αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούμε εδώ και καιρό.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας, ενώ οι συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι πετυχημένες και θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής τους ζωής.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα βάλει τις βάσεις της μελλοντικής τους επαγγελματικής καταξίωσης. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξουν την αγάπη τους στους δικούς τους ανθρώπους με πράξεις.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους, τις οποίες θα υλοποιήσουν με σωστά μελετημένες κινήσεις και σταθερά βήματα, επίσης, αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία να τακτοποιήσουν μια γραφειοκρατική τους υπόθεση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους με τον σύντροφο τους τις οποίες θα ανακοινώσουν άμεσα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν με ιδιαίτερη προσοχή τα σχέδια τους, ενώ αρκετοί θα ξεκινήσουν και μια σειρά παρασκηνιακών συζητήσεων στην προσπάθεια τους να πετύχουν επαγγελματικά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια νέα ερωτική σχέση την οποία θα κρατήσουν κρυφή μέχρι να είναι σίγουροι για την διάρκεια της.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!