Τρίγωνο Ερμή- ανάδρομου Ουρανού, Οι λύσεις πάντα βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή !!


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε παρατηρήσει πως όταν βρισκόμαστε σε περίεργη κατάσταση ή σε δύσκολη κατάσταση, πάντοτε γίνεται κάτι μαγικό και η λύση έρχεται ξαφνικά μπροστά μας. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την φετινή χρονιά, μας προσφέρεται απλόχερα από το Σύμπαν η δυνατότητα να δώσουμε λύση σε καίριο ζήτημα, συγκεκριμένα αυτό θα γίνει στις 18/12, που ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (15ο 29’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, η λύση στα ζητήματα που μας απασχολούν θα γίνει με έξυπνο, ανορθόδοξο και γιατί όχι ανατρεπτικό τρόπο, ενώ η αποφασιστικότητα μας θα είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να μην μείνουμε στην θεωρία, αλλά να καταφέρουμε οι αποφάσεις μας να γίνουν άμεσα πράξη. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρουμε και ο τρόπος αντίδρασης μας, θα είναι θετική έκπληξη για τους φίλους, τους συνεργάτες και τους δικούς μας ανθρώπους, καθώς θα δουν μια άλλη πλευρά του εαυτού μας που πιθανόν να μην γνώριζαν.

Και καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, θα έχουμε ξαφνικές συναντήσεις ή επικοινωνία με φίλους που έχουμε να δούμε καιρό. Σε ότι αφορά θέματα καριέρας, είναι πιθανό να έχουμε ευχάριστες ανατροπές στην δουλειά μας, ή μια νέα επαγγελματική πρόταση, η οποία θα είναι η αφορμή για  να κάνουμε μια νέα αρχή ή για να κάνουμε στροφή στην καριέρα μας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ευνοούνται οι ξαφνικές γνωριμίες.

Επίσης, αυτές τις ημέρες μπορούμε να βρούμε ευκαιρίες για να προχωρήσουμε σε αγορές τηλεπικοινωνιακού υλικού, όπως ενός κινητού ή ενός tablet τελευταίας τεχνολογίας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες στην δουλειά τους και να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν την τελευταία στιγμή, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ευφυΐα και η γρήγορη αντίδραση τους θα τους βοηθήσουν για άλλη μια φορά να ξεχωρίσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να βρουν τρόπους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν στην σχέση τους με τον σύντροφο τους , ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουν σε αγορές οι οποίες σκοπό έχουν να τους φέρουν πιο κοντά με ταίρι τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να γίνουν πιο τολμηροί και να συνειδητοποιήσουν, ότι τώρα ήρθε η στιγμή να κινητοποιηθούν και να κάνουν πράξη  τις πιο  ανατρεπτικές τους ιδέες, καθώς αυτές θα είναι ο δρόμος μέσα από την οποίο η καριέρα τους θα ακολουθήσει ανοδική πορεία. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές και να γνωρίσουν νέα πρόσωπα τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και την οπτική τους απέναντι στην ζωή.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν ανορθόδοξες λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να έχουν μια πρωτότυπη ιδέα την οποία θα πρέπει να σχεδιάσουν προσεχτικά. Επίσης, αυτές τις ημέρες ευνοείται το παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρουν λύσεις στα θέματα του σπιτιού ή της ακίνητης τους περιουσίας, ενώ κάποιοι είναι πιθανό να έχουν επιστροφές από το ερωτικό τους παρελθόν, οι οποίες μπορεί να τους βάλουν σε πειρασμό.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου , θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να επικοινωνήσουν τα σχέδια τους ή για να προβάλλουν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής ή κοινωνικής συζήτησης. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσουν όμορφες στιγμές με φίλους που θα συναντήσουν ξαφνικά και έχουν να δουν καιρό, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να έχουν μια απρόσμενη γνωριμία.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!