Νατάσα Μποφίλιου


Μια δυναμική παρουσία με βελούδινη φωνή…

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες της νέας γενιάς, η οποία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο του Ελληνικού Τραγουδιού με την βελούδινη φωνή της και τις πολύ καλές δουλειές της.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Νατάσα είναι ένα μείγμα δυναμισμού και σταθερότητας. Ως Κριός είναι δυναμική ανεξάρτητη, και λατρεύει να κάνει καινούργια και πρωτοποριακά πράγματα, ενώ είναι ιδιαίτερα προστατευτική με τους δικούς της ανθρώπους.

Η Σελήνη της στους Διδύμους την έχει προικίσει με το χάρισμα της επικοινωνίας, ιδιαίτερα στην επαφή της με το κοινό, είναι έντονη η αγάπη της για τα ταξίδια,  ενώ την βοηθάει να είναι πολύ καλή στις δημόσιες σχέσεις χωρίς να το επιδιώκει ή να είναι ο αυτοσκοπός της. Αυτό που σίγουρα δεν της αρέσει είναι η στατικότητα.

Η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ήλιος με την Σελήνη της, μας δείχνουν ότι η Νατάσα με δύο λόγια είναι ένας θετικός άνθρωπος, που έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται εύκολα στο κοινωνικό της περιβάλλον, διάφανη, ενώ έχει την ικανότητα  να μπορεί να καταφέρνει η επαγγελματική της πορεία να μην είναι σε βάρος της προσωπικής της ζωής.

Ο Ωροσκόπος της στο ζώδιο του Ταύρου της δίνει σταθερότητα, ηρεμία, υπομονή, επιμονή, και την βοηθάει να μένει προσηλωμένη στους στόχους της.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ωροσκόπο της, μας δείχνει ότι η Νατάσα είναι μια γυναίκα η οποία ήθελε από πολύ μικρή να πάρει τα ηνία της ζωής της στα χέρια της, με αυτοπεποίθηση, με στόχους για τους οποίους δεν φοβάται να δουλέψει σκληρά.

Υπεύθυνος για την βελούδινη φωνή της είναι ο Ερμής της από το ζώδιο του Ταύρου, ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με την Δήμητρα, εκτός από την αποδοχή και την αγάπη του κοινού, την ωθεί να ασχολείται ενεργά με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και να είναι ενεργός πολίτης.

Αυτό που χαρακτηρίζει την Νατάσα είναι το πάθος, η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, ιδιαίτερα στις προσωπικές της σχέσεις και στις συνεργασίες της δίνεται ολοκληρωτικά, και αυτό είναι κάτι που το κοινό το εισπράττει γι’ αυτό και μαγεύεται από την παρουσία της.

Ένα από τα αδύναμα σημεία του χαρακτήρα της είναι, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο, είναι να αναλαμβάνει περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες από αυτές που τις αναλογούν.

Στην καλλιτεχνική της διαδρομή έχει επιλέξει συγκεκριμένους συνεργάτες με τους οποίους πορεύεται εδώ και αρκετά χρόνια. Τις σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες της, της οφείλει στην όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ωροσκόπο της.

Η Νατάσα είναι ένα πολύ αισιόδοξο πλάσμα, στο οποίο απευθύνονται όλοι οι φίλοι και οι συνεργάτες της για να πάρουν δύναμη ή για να τους βοηθήσει να λύσουν τα προσωπικά τους θέματα. Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο στις φιλικές της σχέσεις την βοηθάει να σκέφτεται συγκροτημένα και να βρίσκει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις , ιδιαίτερα σε θέματα καρδιάς για τους αγαπημένους της. Ενώ στην δουλειά της την βοηθούν να είναι οργανωτική, να δουλεύει ακούραστα, να είναι ειλικρινής, υπεύθυνη και να βλέπει όλες τις καταστάσεις με θετική ματιά.

Ο δρόμος προς την επιτυχία στην ζωή μας , δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα, ωστόσο, η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα της δίνει ισχυρή θέληση και την βοηθάει να μένει αφοσιωμένη στους στόχους της και να ξεπερνά , με υπομονή και δουλειά, όλα τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν στην διαδρομή.

Η Νατάσα είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται τις αλλαγές αλλά και το διαφορετικό , η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, την βοηθάει να μπορεί να σχετίζεται με ετερόκλητους και πολλές φορές εκκεντρικούς ανθρώπους, ενώ παράλληλα να μπορεί με ευκολία να κάνει και αλλαγές στην εμφάνιση της.

Σε ένα καλλιτέχνη σημαντικό ρόλο στο χάρτη του παίζει ο Ποσειδώνας. Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, της δίνει έντονη διαίσθηση, αλλά, και την ικανότητα να αντιλαμβάνεται την ψυχική κατάσταση και τις διαθέσεις όσων βρίσκονται γύρω της, ενώ παράλληλα την ωθεί μέσα από την Τέχνη και την δημιουργία να εκφράζεται.

Άλλωστε για την Νατάσα, όπως αποτυπώνεται στον χάρτη της , η ενασχόληση της με την Τέχνη, εξαιτίας της όψης τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, ήταν μονόδρομος.

Η Νατάσα θα συνεχίσει να μας μαγεύει με την φωνή της, και σίγουρα το επόμενο διάστημα έχουμε να δούμε πολύ σημαντικά πράγματα . Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!!

natassa bofiliou 1

Η Νατάσα έχει ρίξει πολύ δουλειά

Έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια από τότε που πρωτακούσαμε το όνομα Νατάσα Μποφίλιου. Ένα κορίτσι με πείσμα, ταλέντο και πολύ δουλειά κατάφερε και έγινε πρώτο όνομα στο Ελληνικό τραγούδι. Ένα κορίτσι όπως ακριβώς πρέπει να είναι οι καλλιτέχνες σήμερα. Μορφωμένοι, ενημερωμένοι, με στόχους και όραμα, ακομπλεξάριστοι και εργατικοί.

Την παρακολουθώ από τα πρώτα της βήματα και την αγαπώ για όλα αυτά που κάνει. Η κουβέντα μαζί της πάντα είναι απόλαυση. Την πέτυχα σε μεγάλα κέφια. Μεσ’ το χαμόγελο

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Νατάσα μου που σε πετυχαίνω;
Που να με πετυχαίνεις Νίκο μου, σπίτι… Κυκλοφορώ ελάχιστα και βλέπω μόνο ανθρώπους του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος.

Να υποθέσω ότι έχεις φτιάξει όλες σου τις ντουλάπες, όλα τα συρτάρια, όλο σου το αρχείο… και τι άλλο;
Όχι δεν έχω φτιάξει τίποτα, γιατί απλά είναι όλα φτιαγμένα. Τα έχω όλα στην εντέλεια γιατί είμαι ψυχάκιας… (γέλια)

Μέσα στην καραντίνα κυκλοφόρησες το καινούργιο σου άλμπουμ «Η εποχή του θερισμού» και θέλω να μιλήσουμε γι΄ αυτόν τον υπέροχο δίσκο.
Σ’ ευχαριστώ που τον χαρακτηρίζεις υπέροχο, εσύ που ξέρω ότι είσαι αυστηρός και δεν χαρίζεσαι. Δύο χρόνια μετά από την “Βαβέλ” λοιπόν, μαζευτήκαμε στο μπαλκόνι του Γεράσιμου για να κουβεντιάσουμε…

Folegandros Cover 1024x1024

Ποιοι μαζευτήκατε;
Εγώ και τα αγόρια μου… (γέλια) ο Θέμης και ο Γεράσιμος, που πια μετά από 17 χρόνια γνωριμίας μπορώ να τους αποκαλώ εκτός από φίλους και συνεργάτες – οικογένεια μου.

Νατάσα Θέμης Γεράσιμος

Λοιπόν…
Λοιπόν, κάναμε μια αναδρομή, μια ανασκόπηση του τι έχουμε κάνει και του τι θέλουμε να κάνουμε. Κουβεντιάσαμε ώρες ατελείωτες και στο τέλος ήταν σαν να βάλαμε μια νέα αφετηρία. Μετά από λίγο καιρό άρχισαν να μου στέλνουν τα πρώτα δείγματα των νέων τραγουδιών. Κι’ όπως άρχισε να συγκεντρώνεται το καινούργιο υλικό, ήταν σαν να είχε έρθει – μετά από το όργωμα και την σπορά – η εποχή του θερισμού… Τι έχουμε κάνει, τι πετάμε, τι κρατάμε…

Ο δίσκος κυκλοφόρησε από μια μεγάλη εταιρία, εντυπωσίασε αμέσως και κυρίως ότι τον παρουσιάσατε εξ ολοκλήρου οπτικοποιημένο. Κάθε τραγούδι είχε το δικό του βίντεο κλιπ…
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την Cobalt, μια εταιρία στην οποία εργάζεται και ο σύζυγος μου (Σημ. Ο Χρήστος Κορτσέλης) και ο οποίος είναι και ο παραγωγός του δίσκου μας.

 

Γιατί αργείτε τόσο πολύ να βγάλετε τους δίσκους σας; Δηλαδή, από την “Βαβέλ” μέχρι την “Εποχή του θερισμού”, πέρασαν 4 χρόνια.
Κοίτα να δεις, όταν βγάζουμε ένα δίσκο, την “Βαβέλ” ας πούμε, είμαστε μέσα στον κόσμο της “Βαβέλ”. Ότι κι αν κάναμε, ότι σκεφτόμασταν ήταν “Βαβέλ”. Τα επόμενα δύο χρόνια ήταν συλλογή εμπειριών, πληροφοριών, αισθητικών…Μετά αρχίζει η προετοιμασία του επόμενου με την ερώτηση: Τι θέλουμε να πούμε; Είμαστε τρεις άνθρωποι, φίλοι 17 χρόνια, όπως σου είπα, σαν αδέλφια, λίγο πριν τα 40 μας… οπότε πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε.

μποφιλιου10

Δηλαδή την “Την εποχή του θερισμού” την ετοιμάζατε δύο χρόνια;
Ακριβώς. Και είναι ένας δίσκος όπου παρουσιάζουμε και νέους ήχους. Φλερτάρουμε πιο πολύ με την Δύση, και εγώ ηχογραφώντας τον δίσκο, γνώρισα ένα κομμάτι του εαυτού μου – ερμηνευτικό – που δεν το είχα ξανακουμπήσει. Και μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη

3 3 1

Θεωρώ ότι είσαι ότι καλύτερο έχουμε αυτή την στιγμή στο τραγούδι μας. Έχεις ταλέντο, φωνάρα, αίσθημα και συναίσθημα. Επιπλέον είσαι μορφωμένη, ενημερωμένη και πολύ εργατική…
Νομίζω πως είναι υπερβολικά όλα αυτά που λες, αλλά σ’ ευχαριστώ όσο δεν φαντάζεσαι… Το ένα δέκατο να ισχύει απ’ ότι λες… καλά πρέπει να είμαι και πολύ γα@@@τη! (γέλια)

Νατάσα Μποφίλιου
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τον Γεράσιμο και τον Θέμη πως τους γνώρισες;
Από τον φίλο και συμφοιτητή μου Κώστα Τσίρκα, στις ακροάσεις της εταιρίας “Μικρή Άρκτος”… Ο Κώστας ετοίμαζε κάποια τραγούδια με τον Γεράσιμο και με πήραν να τραγουδήσω τα demo για να τα παρουσιάσουν στην εταιρία. Ε, κολλήσαμε. Με τους δυο τους έκανα το 2005 το πρώτο προσωπικό μου άλμπουμ “Εκατό μικρές ανάσες”.

Προ λίγου καιρού γιόρτασες τα 38α γενέθλια σου με μια Live Streaming συναυλία. Σ’ αρέσει που μεγαλώνεις;
Μ’ αρέσει ο τρόπος που μεγαλώνω. Ιδιαίτερα από τα 30 και μετά ζω την κάθε στιγμή…εννοώ ότι δεν αφήνω τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος… Δεν θέλω να χάνω πια ούτε στιγμές ούτε ημέρες…

BOFILIOU 11

Είναι αυτό που λέω εγώ, “ας περνάει ο χρόνος, αρκεί να μην μας προσπερνάει”
Ακριβώς. Ξέρεις, στην δεκαετία των 20 μου, όλα ήταν πιο ενστικτώδικα, πιο αυθόρμητα… Από τα 30 και μετά, όλα έγιναν πιο συνειδηποιημένα…

Από την μέχρι τώρα πορεία σου, είσαι ευχαριστημένη;
Είμαι όχι απλώς ευχαριστημένη, είμαι ευτυχισμένη. Η πορεία μας παράλληλα με τα τραγούδια μας, μας έχουν κάνει καλύτερους ανθρώπους. Αισθάνομαι πως λέγοντας αυτά τα τραγούδια – χρειάζεται ήθος και μια ξεκάθαρη στάση ζωής. Θεωρώ λοιπόν ότι καλώς τα φτιάξαμε αυτά τα τραγούδια και νοιώθω ότι και ότι τα τίμησα αλλά και ότι με κάνουν καλύτερη.

 

Πριν, τον Γεράσιμο και τον Θέμη τους αποκάλεσες “αδέλφια”, τα κανονικά σου αδέλφια τα βλέπεις;
Αστειεύεσαι! Είναι η ζωή μου όλη. Ότι κι αν συμβαίνει, ότι κι αν γίνεται προσπαθούμε να βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση…Είμαστε μια μεγάλη τρελή οικογένεια (γέλια), αλλά έχουμε ανάγκη πολύ ο ένας τον άλλο.

Κάνεις και κάποια διαδικτυακά μαθήματα σαν σεμινάρια…
Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό μου κάνουν. Αυτά τα σεμινάρια ερμηνείας που κάνω, ιδιαίτερα την εποχή του εγκλεισμού μας, δεν φαντάζεσαι πόση διέξοδο μου πρόσφεραν. Η επαφή με τα καινούργια παιδιά… που κουβεντιάζουμε διάφορα και για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε μια καλλιτεχνική προσωπικότητα, είναι σαν να έχω κάνει 40 διαφορετικές καριέρες…(γέλια)

natasa mpofiliou

Τα Live σου τα ετοιμάζεις μόνη σου.
Όχι. Πάντα με τον Γεράσιμο και τον Θέμη. Βέβαια επειδή εγώ θα βρίσκομαι πάνω στην σκηνή έχω ένα λόγο παρά πάνω (γέλια). Αλλά πάντα ο Γεράσιμος φέρνει ιδέες και μετά τον λόγο έχουμε εγώ και ο Θέμης, που μην ξεχνάς, κάνει όλες τις ενορχηστρώσεις, παίζει πιάνο και τραγουδάει σε όλες τις εμφανίσεις μου.

Μια μέρα που διάλεγα τραγούδια σου για τις εκπομπές μου στο ραδιόφωνο, ξανάκουσα και κάποια παλιότερα. Τα δικά μου τραγούδια
…το ξέρεις πως είναι το πιο αγαπημένο μου από την “Βαβέλ”; Το θεωρώ ότι είναι πραγματικά ένα δικό μου τραγούδι. Ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου, τις αντιλήψεις μου και είναι το πρώτο τραγούδι που άκουσα όταν ετοιμάζαμε την “Βαβέλ”.

Αυτό θα σου έλεγα… Άρα να με πιστεύεις σε ότι σου λέω και να μην λες ότι υπερβάλλω. Σ’ ευχαριστώ πολύ για την κουβεντούλα μας.
Εγώ σ ευχαριστώ (γέλια)

Νατάσα Μποφίλιου Νίκος Μουρατίδης

SHORT BIO

Η Νατάσσα Μποφίλιου γεννήθηκε Αθήνα, 18 Απριλίου 1983. Τέλειωσε το σχολείο στα εκπαιδευτήρια Δούκα και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ του οποίου είναι τελειόφοιτη. Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρίας από το Ελληνικό Ωδείο, επιπλέον αποφοίτησε από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Λάτρευε από μικρή την μουσική και ιδέα του να ασχοληθεί ήταν πάντα στην άκρη του μυαλού της.

Κανείς στην αρχή δεν την υποστήριξε ούτε ασχολήθηκε μαζί της. Μόνη της έκτισε μια αληθινή σχέση με το κοινό της μέσω των τραγουδιών, των live και του internet. Μόλις είδαν ότι γεμίζει ασφυκτικά την Τεχνόπολη και όλος ο κόσμος σαν χορωδία τραγουδάει τα τραγούδια της, πλάκωσαν οι εφημερίδες, τα περιοδικά, τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις. Αλλά ήταν πλέον αργά. Η Νατάσα από μόνη της είχε γίνει πρώτο όνομα. Χωρίς να την “σπρώξει” κανείς και χωρίς να την επιβάλει κανείς. Τώρα την παρακαλούσαν μέχρι και οι μεγάλες εταιρίες να υπογράψει μαζί τους.

Προσωπική Δισκογραφία / Albums

Εκατό μικρές ανάσες (2005)

Μέχρι το τέλος (2008)

Εισιτήρια διπλά (2010)

Οι μέρες του φωτός (2012)

Βαβέλ (2016)

Μπελ Ρεβ LIVE (2018)

Η εποχή του θερισμού (2020)

Λεζάντες

Η Νατάσα με την μητέρα και την αδελφή της

Με την μητέρα και την αδελφή της

Και μια φωτογραφία με τον σύζυγο της Χρήστο Κορτσέλη με τον οποίο γνωρίζονταν από παλιά, αλλά παντρεύτηκαν το 2019.

Με τον σύζυγο της Χρήστο ΚορτσέληOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!