Το πείσμα του Ταύρου


Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της ρίζας.

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αυτό το ζώδιο έχει την ισχυρή ικανότητα να μείνει στο ίδιο μέρος και να το εκμεταλλευτεί όπως πρέπει. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης και έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη.

Ταυτόχρονα είναι από τα πιο γόνιμα ζώδια. Το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει να κάνει με την στερέωση στον έξω κόσμο και την επίδειξη αξιοπιστίας και ακλόνητης γνώμης.

Όμως, ο Ταύρος είναι τόσο βαθιά ριζωμένος που με δυσκολία καταφέρνει να κινηθεί. Είναι σαν φυτά που έχουν πετάξει ρίζες σε πολύ μεγάλο βάθος και το μόνο που χρειάζονται είναι ωμή δύναμη για να τους ξεριζώσεις, καθώς απλά αρνούνται να αφεθούν.

Αν δεν σεβαστείτε αυτό το αίσθημα του Ταύρου, τότε εκείνος θα αρχίσει να εκνευρίζεται. Όσο περισσότερο τον πιέζετε, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η αντίστασή του και τόσο πιο πεισματάρης γίνεται.

Θα πρέπει να σκάψετε πολύ βαθιά για να μετακινήσετε τον Ταύρο.

Του αρέσει να κάνει τα πράγματα με αργό ρυθμό, και οι περισσότεροι τείνουν να διαχειρίζονται καταστάσεις υπό πίεση «αργά αλλά με σιγουριά».

Το αρνητικό της ανικανότητάς τους να κουνηθούν είναι πως κατηγορούνται για προβλεπτικότητα, και υπάρχει τάση να μείνουν στάσιμοι στη ζωή, χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια για να αναπτυχθούν.

Το αντίθετο ζώδιο του Ταύρου, ο Σκορπιός, θριαμβεύει στις αλλαγές. Το ζώδιο του Σκορπιού κυβερνάται από τον Πλούτωνα, όπου τα πάντα είναι ξεκάθαρα και οτιδήποτε εμποδίζει το μονοπάτι του καταστρέφεται.

Αυτό είναι αρκετά τρομοκρατικό για τους Ταύρους καθώς τείνουν να αντιστέκονται σε οποιαδήποτε μορφή αλλαγής στο περιβάλλον.Ο Ταύρος έχει ισχυρές ρίζες στην παράδοση, και συχνά κατέχει αγάπη για τα παλιά, τις αντίκες, και οτιδήποτε είναι σταθερό και πολύτιμο.

Έχουν το αίσθημα της μονιμότητας για αυτό βασίζονται πάνω τους. Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Ταύρου είναι η ικανότητά του να διατηρεί δουλειές, σχέσεις και το αίσθημα της ασφάλειας.

Βάζει τις ρίζες του σε ένα μέρος, και κάνει αυτό το μέρος δικό του. Ακόμα και στις σχέσεις ριζώνουν και συχνά χρειάζεται κάποια εκρηκτική ενέργεια του Άρη και κάποιος υπόγειος σεισμός στη σχέση τους για να προχωρήσουν.

Ο Ταύρος ψάχνει σταθερότητα σε μία σχέση, μία που δεν αλλάζει και τον κάνει να αισθάνεται μονιμότητα.

Η κτητικότητα είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε σε αυτές τις σχέσεις, και το γεγονός πως κρατάνε γερά αυτά που έχουν. Η ζήλεια συχνά κυριαρχεί, από φόβο πως θα χάσουν κάτι πολύ αγαπημένο τους.

Νοιάζονται για τον έρωτα και την πίστη, χρειάζονται αρκετή σωματική επαφή και στοργή στις σχέσεις, καθώς και συναισθηματική σταθερότητα, οικονομική ασφάλεια και απόλαυση της οικειότητας. Όμως, ο Ταύρος, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, δεν μπορεί να ελεγχθεί και θεωρείται επικίνδυνος όταν αρχίσει να εκνευρίζεται.

Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν ένας σύντροφος θέλει να αλλάξει τα πράγματα, και ο Ταύρος παραμένει πεισματάρης. Αυτό δημιουργεί τσακωμούς, και αν έρθετε αντιμέτωποι με τον Ταύρο, ίσως οδηγηθείτε σε μεγάλα πάθη και τσακωμούς, με αποτέλεσμα να χάσει και ο άλλος την ψυχραιμία του.

Ο Ταύρος πάντα περιμένει για να δει.

Θα περιμένει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος που δεν βιάζονται να πάρουν κάποιο ρίσκο είναι επειδή δεν τους αρέσει να παίρνουν αποφάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν αργότερα.

Στον Ταύρο, υπάρχει πάντα κάποιο αίσθημα μονιμότητας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως παλεύει ενάντια στις θετικές αλλαγές.Οι Ταύροι είναι διάσημοι για την ξεροκεφαλιά τους και κάνουν τα πάντα με τον δικό τους απαράλλαχτο και αργό τρόπο.

Γίνονται μία μόνιμη και ακίνητη φιγούρα σε μία σχέση, δουλειά ή στο σπίτι. Το επίμονο ζώδιο του Ταύρου, επιμένει στο πείσμα του για πάρα πολύ καιρό και δεν θα κουνηθεί εκτός αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να το κάνει.



Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!