Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, τα λόγια έχουν δύναμη !!

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, τα λόγια έχουν δύναμη !!


Στις 18/05 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (23ο 01’). Την δύναμη που μπορεί να έχει η σκέψη μας έρχεται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο η συνάντηση του Ερμή με τον Πλούτωνα, και αυτό γιατί η δύναμη του Πλούτωνα , έρχεται να απογειώσει την ικανότητα αντίληψης και ανάλυσης των ερεθισμάτων που παίρνουμε από το περιβάλλον. Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα , μας βοηθάει να αντιλαμβανόμαστε την ψυχοσύνθεση αλλά και τις διαθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω μας, να τους πείσουμε με την δύναμη του λόγου και της φωνής μας και να ενισχύσει τις διαισθητικές μας ικανότητες.  Ενώ κάτω από την επιρροή της όψης, έχουμε την ικανότητα να ξεδιαλύνουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, να ενισχυθεί η παρατηρητικότητα μας, οι δικοί μας άνθρωποι να μας ανοίξουν την καρδιά τους και να μας εξομολογηθούν τα βαθύτερα συναισθήματα τους, και να λάβουμε  πληροφορίες που μπορεί να μας φανούν χρήσιμες. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα απογειώσει την καριέρα σας. Το κρυφό σας χαρτί θα είναι οι πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια σας και τις οποίες θα αξιοποιήσετε σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες των σχεδίων σας, ενώ, η ικανότητα σας να μπαίνετε μέσα στην ψυχή των άλλων θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με οδηγό την διαίσθηση σας προχωράτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ είναι πιθανό, να ανακαλύψετε και τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα βλέμματα τραβάτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την έμφυτη ικανότητα σας να πιάνετε τον σφυγμό των καταστάσεων στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με αποτέλεσμα να συμπεριφερθείτε ανάλογα .

ΛΕΩΝ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και την δημόσια εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα σας στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να κάνετε πιο λειτουργική την καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε σε βάθος μια πληροφορία που αφορά μια συνεργασία σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο/η σύντροφος σας δεν θα διστάσει να σας εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματα του.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να  βάλετε σε τάξη τόσο τις δικές σας οικονομικές υποθέσεις όσο και της οικογένειας σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε την απόφαση και να αναλάβετε τα ηνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η θετική όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την πολυτέλεια να περάσετε τις θέσεις στους φίλους και στους συνεργάτες σας με τέτοιον τρόπο ώστε το μόνο που θα μπορέσουν να κάνουν είναι να συμφωνήσουν μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες υποχρεώσεις έχετε αναλάβει αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας με την διερευνητική σας σκέψη και την ικανότητα σας να εντοπίζετε λάθη που έχουν ξεφύγει από άλλους συναδέλφους σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα άλλο ταλέντο σας θα αναδείξετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με μοναδικό τρόπο τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να εξομολογηθείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ στην ερωτικό/η σας σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις οικογενειακές σας υποθέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο, έστω και αν χρειασθεί να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις, για να βοηθήσετε ένα οικείο σας πρόσωπο ή για να τακτοποιήσετε τα θέματα ενός ακινήτου.

ΙΧΘΥΣ

Έμφαση στην επικοινωνία δίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις σας στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ, θα τραβήξετε με ιδιαίτερη ευκολία την προσοχή ισχυρών προσώπων.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u