Τρίγωνο Ήλιου – ανάδρομου Κρόνου, Μετρημένες αποφάσεις


Σε όλους μας αρέσουν τα όμορφα λόγια και οι μεγάλες υποσχέσεις, όμως τις περισσότερες φορές, οι υψηλές προσδοκίες οδηγούνται σε φιάσκο. Γι’ αυτό καλό θα ήταν, αυτές τις ημέρες να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα . Στις  16/06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, λίγες ώρες μετά την συνάντηση του σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο,  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο τους Ιχθύς (25ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να δούμε την ζωή μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες οι οποίοι θα μας δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις και  υπερβολικές  προσδοκίες γύρω από τις νέες προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις,  και θα απογοητευτούμε όταν θα τις δούμε να διαψεύδονται . Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης ή εξαπάτησης από ανθρώπους που εμπιστευόμασταν.

Επίσης, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας γιατί το πιθανότερο είναι να μας οδηγήσεις σε λανθασμένες αποφάσεις, όπως και τους ανθρώπους που φαίνονται χαμηλών τόνων ή πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί γιατί το πιθανότερο είναι να κρύβουν τις πραγματικές τους προθέσεις  πίσω από τα χαμόγελα και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Επίσης όσο βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης, καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να διοχετεύσουμε το άγχος και την ενέργεια μας, και όχι μέσω του αλκοόλ ή των ουσιών.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Δίδυμοι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί γιατί είναι πιθανό ορισμένοι να τους εξαπατήσουν ή να απογοητευτούν όσοι από αυτούς έχουν υπερβολικές προσδοκίες.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό είτε να σας παρασύρει σε λανθασμένες και επιπόλαιες αποφάσεις ή να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον. Επίσης, αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο και κουτσομπολιά γύρω από εσάς στο χώρο της δουλειάς σας.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, απαιτεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις οικονομικές σας συνεργασίες αλλά και με την διαχείριση του πορτοφολιού σας, και να μην αφήσετε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να ανακατευτούν σε αυτά γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας αυτές τις ημέρες.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από του Ιχθύς, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον της καριέρας σας, ενώ καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να απαντήσετε θετικά σε μια επαγγελματική πρόταση η οποία φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.  Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να μην επενδύσετε σε μια σχέση αυτή τη χρονική περίοδο, γιατί το πιθανότερο είναι το άτομο που θα σας προσεγγίσει να μην σας έχει δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χάρτης κάθε Νέας Σελήνης αποτυπώνει τα θέματα που θα μας απασχολήσουν μέσα τον μ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Τυχεροί έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γι’ αυτό που όλοι παραπονιόμαστε είναι ότι τύχη δεν χτυπά όσο συχνά θέλουμε την πό ...

Τετράγωνο Ήλιου – Δία, Επιρρεπείς στις υπερβολές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάθε νέο μας ξεκίνημα είναι σημαντικό να συνοδεύεται από αισιοδοξία και ενθουσιασ ...

Εξάγωνο Άρη – ανάδρομου Κρόνου, Επιλέγω τη σωστή στιγμή !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν από κάθε νέο μας ξεκίνημα, είναι σημαντικό να είμαστε αποφασισμένοι, αλλ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/6 – 3/7/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με χαμόγελα και καλή διάθεση θα αποχαιρετήσουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, κα ...

Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λένε ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το μυαλό, γι’ αυτό και ένας έξυπνος άνθρω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u