Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, εκφράστε την ρομαντική σας πλευρά !!!

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, εκφράστε την ρομαντική σας πλευρά !!!


Στις 09/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (16ο 01’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τριγώνου Σελήνης – Ποσειδώνα μας δίνει άτομα με ιδιαίτερη ευαισθησία και διαισθητικές ικανότητες, τα οποία έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται αμέσως οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους, αυτή η ευαισθησία τους πολλές φορές τους κάνει ευάλωτους σε περίεργες ενέργειες.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Ήλιου- ανάδρομου Ποσειδώνα έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε, να εκφραστούμε μέσα από την Τέχνη, να εκφράσουμε την ρομαντική μας πλευρά, να ονειρευτούμε το μέλλον και την εξέλιξη μας, και να πάρουμε αποφάσεις έχοντας ως οδηγό την διαίσθηση μας, ενώ είναι πιθανό να δώσουμε πετυχημένες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν χωρίς να τις έχουμε μελετήσει μεθοδικά.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει, να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να έρθετε πιο κοντά τόσο με τον / την σύντροφο σας όσο και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του  Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα σας απογειώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το επίσης  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε ευφάνταστους τρόπους για να περάσετε τις σκέψεις σας στους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας και να λάβετε την επιβράβευση που σας αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον και την εξέλιξη της οικογένειας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερο τρόπο τα σχέδια σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να δείξετε τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη θέρμη τα μελλοντικά σας σχέδια.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11/2019

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/11 ο Ερμής ξεκινάει να κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού από την ...

Ο Άρης στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην παραδοσιακή Αστρολογία ο Άρης εκτός από κυβερνήτης του Κριού ήταν και ο κυβερ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, απιστίες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/11 η Αφροδίτη από το  ζώδιο του Τοξότη  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με  τον ...

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, λύσεις σε θέματα καθημερινότητας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχη ...

Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, επίτευξη στους στόχους μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτω ...

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 2η φορά όψη τ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u