Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, εκφράστε την ρομαντική σας πλευρά !!!


Στις 09/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (16ο 01’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τριγώνου Σελήνης – Ποσειδώνα μας δίνει άτομα με ιδιαίτερη ευαισθησία και διαισθητικές ικανότητες, τα οποία έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται αμέσως οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους, αυτή η ευαισθησία τους πολλές φορές τους κάνει ευάλωτους σε περίεργες ενέργειες.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Ήλιου- ανάδρομου Ποσειδώνα έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε, να εκφραστούμε μέσα από την Τέχνη, να εκφράσουμε την ρομαντική μας πλευρά, να ονειρευτούμε το μέλλον και την εξέλιξη μας, και να πάρουμε αποφάσεις έχοντας ως οδηγό την διαίσθηση μας, ενώ είναι πιθανό να δώσουμε πετυχημένες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν χωρίς να τις έχουμε μελετήσει μεθοδικά.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει, να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να έρθετε πιο κοντά τόσο με τον / την σύντροφο σας όσο και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του  Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα σας απογειώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το επίσης  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε ευφάνταστους τρόπους για να περάσετε τις σκέψεις σας στους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας και να λάβετε την επιβράβευση που σας αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον και την εξέλιξη της οικογένειας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερο τρόπο τα σχέδια σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να δείξετε τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη θέρμη τα μελλοντικά σας σχέδια.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u