Τρίγωνο Ήλου- ανάδρομου Ποσειδώνα, Έμπνευση και δημιουργία !!


Τη ζωή για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε χρειαζόμαστε έμπνευση, όραμα  αλλά και πίστη, στις στιγμές που όλα γύρω μας θα φαίνονται πολύ δύσκολα.  Την δυνατότητα να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον,  θα μας την δώσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει στις 15/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 45’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του  Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα δούμε το μέλλον μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα χαμογελάσουμε και θα αρχίσουμε και πάλι να  κάνουμε όνειρα για την προσωπική μας ζωή και το επαγγελματικό μας μέλλον, αφήνοντας για λίγο πίσω μας τις δυσκολίες που έχουμε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουμε. Επίσης, αρκετοί από εμάς, θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο δημιουργική μας πλευρά και  θα εκφραστούμε μέσω της Τέχνης, την έμπνευση μπορεί να μας την δώσει ένα ασήμαντο περιστατικό ή ένα δικό μας πρόσωπο.

Πολύ ευχάριστη θα είναι η αλλαγή της στάσης και της συμπεριφοράς μας για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα οποία θα ανταποκριθούν με χαρά στην πιο ευαίσθητη και   ρομαντική μας πλευρά. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς μπορεί να νιώσουμε κουρασμένοι, γι’ αυτό και αντί να πιεζόμαστε καλό είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε χρόνο για να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω ή να ασχοληθούμε δραστηριότητες που μας βοηθούν να ηρεμούμε και να χαλαρώνουμε.

Επίσης, αυτές τις ημέρες, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να δούμε προφητικά όνειρα, γι’ αυτό και αντί να προσπαθούμε να δώσουμε λογικές εξηγήσεις σε αυτά που θα μας συμβούν ή για τις αποφάσεις που θα πάρουμε, ας ακούσουμε την διαίσθηση μας και είναι σίγουρο ότι δεν θα μας απογοητεύσει. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα πρέπει να ακούνε την διαίσθηση τους, ενώ είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουν χρόνο να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους ωθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα οικονομικά ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ αρκετοί είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνουν όνειρα για το επαγγελματικό τους μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα παίξει θετικό ρόλο στην ανανέωση της ερωτικής τους ζωής.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να βρουν σημαντικούς συμμάχους, μέσα από τον φιλικό τους κύκλο, για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ παράλληλα μπορεί να έχουν και μια σημαντική επαγγελματική πρόταση που αφορά νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξουν ευχάριστα το ταίρι τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να ζήσουν μια ρομαντική ιστορία με ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ παράλληλα, θα καταφέρουν να εξομαλύνουν τις διαφορές τους με ορισμένα άτομα από το χώρο της εργασίας τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν όμορφες εκπλήξεις στον σύντροφο τους, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους περισσότερους από εσάς, αφού θα σας δώσει την έμπνευση και το όραμα στο οποίο θα πρέπει να πατήσετε, για να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να εκφράσετε και τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας ταλέντα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, εξωτερικεύοντας την πιο ευαίσθητη και ρομαντική σας πλευρά. Ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα άτομο το οποίο θα τους βοηθήσει να βγάλουν στην επιφάνεια τις κρυμμένες τους ευαισθησίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!