Τρίγωνο Ήλου- ανάδρομου Ποσειδώνα, Έμπνευση και δημιουργία !!


Τη ζωή για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε χρειαζόμαστε έμπνευση, όραμα  αλλά και πίστη, στις στιγμές που όλα γύρω μας θα φαίνονται πολύ δύσκολα.  Την δυνατότητα να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον,  θα μας την δώσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει στις 15/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 45’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του  Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα δούμε το μέλλον μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα χαμογελάσουμε και θα αρχίσουμε και πάλι να  κάνουμε όνειρα για την προσωπική μας ζωή και το επαγγελματικό μας μέλλον, αφήνοντας για λίγο πίσω μας τις δυσκολίες που έχουμε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουμε. Επίσης, αρκετοί από εμάς, θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο δημιουργική μας πλευρά και  θα εκφραστούμε μέσω της Τέχνης, την έμπνευση μπορεί να μας την δώσει ένα ασήμαντο περιστατικό ή ένα δικό μας πρόσωπο.

Πολύ ευχάριστη θα είναι η αλλαγή της στάσης και της συμπεριφοράς μας για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα οποία θα ανταποκριθούν με χαρά στην πιο ευαίσθητη και   ρομαντική μας πλευρά. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς μπορεί να νιώσουμε κουρασμένοι, γι’ αυτό και αντί να πιεζόμαστε καλό είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε χρόνο για να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω ή να ασχοληθούμε δραστηριότητες που μας βοηθούν να ηρεμούμε και να χαλαρώνουμε.

Επίσης, αυτές τις ημέρες, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να δούμε προφητικά όνειρα, γι’ αυτό και αντί να προσπαθούμε να δώσουμε λογικές εξηγήσεις σε αυτά που θα μας συμβούν ή για τις αποφάσεις που θα πάρουμε, ας ακούσουμε την διαίσθηση μας και είναι σίγουρο ότι δεν θα μας απογοητεύσει. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα πρέπει να ακούνε την διαίσθηση τους, ενώ είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουν χρόνο να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους ωθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα οικονομικά ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ αρκετοί είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνουν όνειρα για το επαγγελματικό τους μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα παίξει θετικό ρόλο στην ανανέωση της ερωτικής τους ζωής.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να βρουν σημαντικούς συμμάχους, μέσα από τον φιλικό τους κύκλο, για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ παράλληλα μπορεί να έχουν και μια σημαντική επαγγελματική πρόταση που αφορά νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξουν ευχάριστα το ταίρι τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να ζήσουν μια ρομαντική ιστορία με ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ παράλληλα, θα καταφέρουν να εξομαλύνουν τις διαφορές τους με ορισμένα άτομα από το χώρο της εργασίας τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν όμορφες εκπλήξεις στον σύντροφο τους, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους περισσότερους από εσάς, αφού θα σας δώσει την έμπνευση και το όραμα στο οποίο θα πρέπει να πατήσετε, για να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να εκφράσετε και τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας ταλέντα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, εξωτερικεύοντας την πιο ευαίσθητη και ρομαντική σας πλευρά. Ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα άτομο το οποίο θα τους βοηθήσει να βγάλουν στην επιφάνεια τις κρυμμένες τους ευαισθησίες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/12 – 11/12/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη εκπλήξεις, αλλά και έντονες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, ...

Τετράγωνο Ερμή -ανάδρομου Ποσειδώνα, Σκέψου πριν αποφασίσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στα αυτιά μας αυτές τις ημέρες έρχονται διάφορες ειδήσεις , οι οποίες άλλες είναι μ ...

Αντίθεση Αφροδίτης- ανάδρομου Άρη, Ερωτικές αντιπαραθέσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε να υπάρχει αρκετή ένταση στις σχέσεις, ...

Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, Προχωράω μπροστά με σταθερά βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι περισσότεροι από εμάς, αυτό που θέλουμε είναι ν ...

Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Άρη, Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ανθρώπινες σχέσεις όσο εύκολα ξεκινάνε, άλλο τόσο εύκολο είναι να διαλυθούν, η β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u