Υδροχόος με Ζυγό


Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι άγριος, ενθουσιώδης και σίγουρα καταλήγει σε επιτυχία καθώς είναι το ταίριασμα δύο ψυχών που μοιάζουν ιδιαίτερα.

Και οι δύο απολαμβάνετε την κοινωνική δραστηριότητα και κανείς από τους δύο δεν περιμένει τον άλλον να μένει στο σπίτι με την παραδοσιακή έννοια.

Στην πραγματικότητα, το φαγητό απ’ έξω αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα θα είναι ο μόνος τρόπος να χειριστείτε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Ένα ζευγάρι σαν το δικό σας είναι σίγουρα μοντέρνο.

Όμως ακόμα και στις καλύτερες σχέσεις πρέπει ο ένας να συμβιβάζεται με τον άλλον. Στη δική σας περίπτωση, να θυμάστε πως οι Ζυγοί νοιάζονται περισσότερο για την κοινωνική αποδοχή σε σχέση με εσάς.

Καθώς σας κυβερνά ο ιδιοσυγκρασιακός Ουρανός, η δουλειά του Υδροχόου στη ζωή είναι να προχωρά μπροστά και να κάνει νέες ανακαλύψεις. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει κατά καιρούς να αντιτάσσεστε απέναντι στο κατεστημένο.

Αυτό τρομάζει τον Ζυγό, οποίος κυβερνάται από την Αφροδίτη και η δουλειά του είναι να ενώνει αντίθετες δυνάμεις. Θέλει να είναι δημοφιλής και κάνει τα πάντα προκειμένου να φέρνει αρμονία στις σχέσεις.

Μπορείτε να δείτε τη διαφορά στους ρόλους σας με πολλούς τρόπους.

Οι φίλοι του Ζυγού το πιθανότερο είναι να ασχολούνται με τις τέχνες, ενώ οι δικοί σας με τις επιστήμες. Όπως και να έχει όμως, οι φίλοι σας ταιριάζουν αρκετά.

Και καθώς οι Ζυγοί είναι ειδήμονες όσον αφορά τη διασκέδαση, τα πάρτι σας θα συζητιούνται για καιρό!Οι Ζυγοί είναι υπέρ του γάμου, ενώ οι Υδροχόοι θέλουν χώρο και ελευθερία. Η δέσμευση δεν έρχεται ούτε γρήγορα αλλά ούτε εύκολα.

Σεξουαλικά, η επαφή σας είναι παραδεισένια, με αρκετή διασκέδαση και πειραματισμό. Θα απολαύσετε τα αρώματα του Ζυγού καθώς και το εκλεπτυσμένο στυλ του. Ο Ζυγός φροντίζει ιδιαίτερα την εμφάνισή του ακόμα και σε μεγάλη ηλικία.

Εκείνος από την άλλη θα απολαμβάνει την ιδιαίτερη προσέγγισή σας απέναντι στο σεξ.Ο Ζυγός είναι ο ρομαντικός στη σχέση αυτή, για αυτό αφήστε τον να έχει τα ηνία σε θέματα που αφορούν τον έρωτα.

Σωματικά βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είστε το ίδιο συναισθηματικοί όπως ένας Σκορπιός, ένας Ιχθύς ή ένας Καρκίνος. Όμως ο Ήλιος σας φωτίζει τον Οίκο του έρωτα ενός Ζυγού, και αυτός ο δεσμός θα παραμείνει δυνατός, ακόμα και αν εξωτερικά η σχέση σας φαίνεται ψυχρή και αποκομμένη.

Ο Ζυγός φωτίζει τον Οίκο της φιλοσοφικής σας σκέψης καθώς και των μακρινών ταξιδιών.

Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν είναι επειδή δεν ταιριάζετε. Είστε και οι δύο ζώδια του Αέρα –τα άτομα που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο ταιριάζουν ιδιαίτερα.

Στην περίπτωσή σας, ξέρετε και οι δύο πώς να επικοινωνείτε ξεκάθαρα, αντικειμενικά και μοιράζεστε την ίδια επιτακτική ανάγκη για την αλήθεια. Θα έχετε μία πλούσια, πολυάσχολη και γεμάτη δραστηριότητες ζωή. Ακούγεται διασκεδαστικό!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!