Ζυγός με Ιχθύ


Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δουλέψει αυτή η σχέση, ακόμα και αν σύμφωνα με τα άστρα τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

Οι Ιχθύες είναι δημιουργικά και έντονα ευαίσθητα ζώδια, πράγμα που μπορεί να ενωθεί με την εκλεπτυσμένη σας φύση.

Λατρεύετε και οι δύο την ποίηση, την μουσική και τις τέχνες.Οι Ιχθύες θα θέλουν να βγουν έξω και να βιώσουν τη ζωή μαζί σας.

Όμως θα έχουν και περιόδους κατά τις οποίες θα κλείνονται στον εαυτό τους. Οι Ιχθύες δεν θα προσπαθούν να ξεφύγουν από εσάς, αλλά από την ίδια τη ζωή.

Χρειάζονται να βγάζουν νόημα από τα πάντα καθώς η καθημερινότητα μπορεί να βλάψει τη ψυχή τους και να επηρεάσει το ντελικάτο νευρικό τους σύστημα.

Από τους δυο σας, εσείς είστε ο ρεαλιστής καθώς και αυτός που μπορεί να βρει πρακτικές λύσεις, ενώ ο σύντροφός σας θα σας δώσει την έμπνευση και το όραμα για να το κάνετε.

Ο Ιχθύς είναι βαθιά συναισθηματικός και ρομαντικός.

Θέλει να συζητά το νόημα της ζωής, τα συναισθήματά του για τη θρησκεία, τα βάσανα των άλλων και το πως μπορεί να βοηθήσει.

Εσείς, σαν ζώδιο του Αέρα, θα βρείτε αυτές τις συζητήσεις ενδιαφέρουσες, αλλά ο Ιχθύς δεν ενδιαφέρεται για το τι πιστεύετε αλλά για το τι νιώθετε.

Αν γίνετε υπερβολικά αναλυτικοί θα τον χάσετε. Χρειάζεται να είστε αυθεντικοί με τα συναισθήματά σας απέναντι στον Ιχθύ.

Αυτό μπορεί να είναι εξαντλητικό για εσάς, που σας αρέσει να παίρνετε αυτό που βλέπετε στην επιφάνεια και να μην βουτάτε μέσα στον ωκεανό για να βρείτε τον σύντροφό σας.

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο των ονείρων και του υποσυνειδήτου, και θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τομείς που δεν είχατε ποτέ σκεφτεί πως έχετε.

Αυτή η διαδικασία θα έχει θετικό αντίκτυπο πάνω σας, αν την επιτρέψετε. Είστε θεμελιώδες ζώδιο, έτσι είστε επιρρεπείς σε νέες εμπειρίες.

Οι Ιχθύες είναι αρκετά ευέλικτοι, έτσι δεν θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Θα σας ακολουθήσει με ευχαρίστηση, αρκεί να υπάρχει αρκετός χρόνος για να αφιερώσει στον εαυτό του.

Αυτός ο εραστής ποτέ δεν θα εκτιμήσει τον υλικό κόσμο με το δικό σας τρόπο.

Οι Ιχθύες δίνουν σημασία στο πνεύμα και τη ψυχή.

Προτιμούν να παίρνουν δάνεια, για να προωθήσουν τη δημιουργικότητά τους και για να χαρίζουν τα υπόλοιπα χρήματα σε φιλανθρωπίες ή σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Έτσι ο οικονομικός τομέας θα είναι γεμάτος διαπληκτισμούς, αλλά καθώς ο Ήλιος σας βρίσκεται στον 8ο Οίκο του Ιχθύ, από όλα τα ζώδια, ίσως εσείς να μπορείτε να τον βοηθήσετε με τα οικονομικά παρά εκείνος να σας καταστρέψει.

Σεξουαλικά, θα σας συγκινήσει το βάθος των συναισθημάτων που θα βιώσετε μαζί του, η φροντίδα του Ιχθύ θα σας δώσει ικανοποίηση και μία απίστευτη αύρα θα σας περιβάλλει.Αξίζει να δοκιμάσετε αυτή τη σχέση ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι πως θα πετύχει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!