Ζυγός με Κριό


Τα αντίθετα ζώδια συνήθως έλκονται και το ίδιο συμβαίνει και σε αυτή τη περίπτωση.

Το ζώδιό σας έχει να κάνει με τις σχέσεις, και ο Κριός με τις πρωτοβουλίες. Μαζί προορίζεστε να ζήσετε ζωντανές και ενεργητικές στιγμές.

Αυτός ο συνδυασμός δημιουργήθηκε πιθανότατα επειδή απολαμβάνατε ο ένας την υπερβολή του άλλου από την αρχή. Διασκεδάζατε τόσο πολύ που είναι φυσικό να ερωτευτήκατε.

Σας προσελκύει το θάρρος του Κριού, η συμπεριφορά πως μπορεί να κάνει τα πάντα, και η θέλησή του να ρισκάρει. Ο Κριός είναι δυνατός, γεμάτος απόψεις και ενθουσιασμό, αλλά πολλές φορές δεν κοιτάει προσεκτικά προτού κάνει το άλμα του.

Οι Ζυγοί είναι ιδιαίτερα πνευματικοί και αναλυτικοί, και η παρουσία σας θα είναι καλή επιρροή αν ο σύντροφός σας, σας ακούσει.

Σας αρέσει η ισορροπία και τα πάντα με μέτρο, αλλά ο Κριός δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη ιδιοσυγκρασία!

Αυτό το χαρακτηριστικό σας προσελκύει, καθώς συνεχώς προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που θα επηρεάσει το σύντροφό σας.

Η ζωή με έναν Κριό δεν είναι ποτέ βαρετή, και ο κοινωνικός σας κύκλος μπορεί να βοηθήσει τον Κριό να προχωρήσει μπροστά.

Ο Ζυγός είναι εκλεπτυσμένο ζώδιο τον περισσότερο καιρό! Ο Κριός όμως έχει μέσα του έναν επαναστατικό φαρσέρ, για αυτό προσοχή.

Το χιούμορ σας μπορεί να βοηθήσει. Αυτό που φοβάστε περισσότερο στον τρόπο ζωής του Κριού –το ρίσκο –σας αρέσει κιόλας. Σας αρέσει το θάρρος του.

Στο κρεβάτι έχετε έναν θερμό σύντροφο.

Θα σας ανάψει με την ένταση και την όρεξή του. Οι Κριοί είναι παθιασμένοι, προσηλωμένοι και ρωμαλέοι, και εσείς θα ενδώσετε στην καλή σας τύχη. Πολλές φορές το μάτι τους παίζει, αλλά μόνο αν βαρεθούν.

Κρατήστε τα πράγματα ζωντανά παραμένοντας απρόβλεπτοι. Οι Κριοί και των δύο φύλων απολαμβάνουν το κυνήγι. Οι Ζυγοί θέλουν να παντρευτούν, αλλά ο Κριός δεν είναι σίγουρος αν θέλει να μείνει με ένα άτομο όλη του τη ζωή.

Θα πρέπει να τον κάνετε να πιστέψει πως ήταν δική του ιδέα να δεσμευτείτε, καθώς το πεισματάρικο κεφάλι του Κριού, δεν θέλει να του λένε τι να κάνει .Είναι ένας αρκετά καλός συνδυασμός, και θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο για χρόνια.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!