Ζυγός με Παρθένο


Ίσως ήταν η ακρίβεια, οι οργανωτικές ικανότητες, ο συντηρητικός τρόπος ή το αλάνθαστο προσωπικό στυλ του Παρθένου που σας τράβηξε σε εκείνον.

Δεν είναι κλασικός αστρολογικός συνδυασμός, καθώς η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, ενώ εσείς του Αέρα, έτσι δεν μπορούμε να πούμε πως αυτή σχέση ευνοείται.

Και πάλι, έχετε πολύ καλά χαρακτηριστικά να μοιραστείτε ο ένας με τον άλλον. Ο Ζυγός θα εκτιμήσει τον ρεαλισμό και τη σταθερή πρακτικότητα του Παρθένου.

Οι Ζυγοί λατρεύουν να αναλύουν πράγματα, και το ίδιο ισχύει και για τους Παρθένους.

Και οι δύο προτιμάτε να μην ντύνεστε φανταχτερά, και να δείχνετε το εκλεπτυσμένο σας στυλ.

Κανείς από εσάς δεν πρόκειται να θυμώσει για έξοδα που αφορούν ρούχα καλής ποιότητας.

Μία μεγάλη διαφορά ανάμεσά σας είναι πως ο Παρθένος είναι ευτυχισμένος μόνο όταν είναι παραγωγικός, ενώ ο Ζυγός λατρεύει τα παιχνίδια.

Ίσως μπορέσετε να αναλάβετε κάποια από τα καθήκοντα του Παρθένου, έτσι ώστε να μπορέσει να χαλαρώσει λίγο –πράγμα καθόλου εύκολο για έναν Παρθένο.

Ο Παρθένος πολλές φορές παθαίνει εμμονές τέτοιου τύπου που θα σας οδηγήσουν σε πολλούς διαπληκτισμούς.

Στο κρεβάτι, είναι αρκετά ευφράδεις αλλά σχεδόν καθόλου παιχνιδιάρηδες.

Ίσως χρειαστεί να του φτιάξετε τη διάθεση –πράγμα καθόλου δύσκολο για έναν Ζυγό.

Κανείς από τους δύο σας δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, αλλά αν δεν ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, τα πράγματα θα γίνουν βαρετά.

Θα συμφωνείτε σε πολλά πράγματα πνευματικά και θα υπάρξουν μερικές έντονες συζητήσεις ανάμεσά σας –αλλά είναι κάτι τέτοιο αρκετό;

Εντάξει οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα πνευματικοί χαρακτήρες, αλλά δεν είναι τόσο άσχημο κάτι τέτοιο.

Πάντα υπάρχουν τρόποι να βγείτε από τη στασιμότητα σε περίπτωση δηλαδή που την αντιμετωπίσετε.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να επηρεαστεί από τον Παρθένο (και εκείνος θα πρέπει να κάνει το ίδιο) πνευματικά αλλά και σωματικά.

Ο καθένας έχει αυτό που λείπει από τον άλλον.

Μην στεναχωριέστε. Αν ο Παρθένος έχει γεννηθεί με την Αφροδίτη στον Ζυγό ή αν έχει πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη που να ευνοούν μία σχέση μαζί σας, τότε τα πράγματα θα είναι υπέροχα.

Προχωρήστε αργά και προσπαθήστε να μάθετε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Δώστε σε αυτή τη σχέση μία ευκαιρία πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u