Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017
<p>Είναι η πιο τέλεια ημέρα για μια επανασύνδεση και μην την χάσετε με τίποτα. Η Σελήνη σε καταπληκτική σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό αλλά και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα γεμίσουν με θετικές ενέργειες τον ορίζοντα, δείτε πώς θα στήσετε ένα πανέμορφο ραντεβού, το βραδάκι προσφέρεται για τρυφερές επανενώσεις και επιστροφές.

Κριός

Ο Ουρανός από το ζώδιό σου ε άριστη σχέση με την Σελήνη από τον Τοξότη θα σε κάνει να ταξιδέψεις, ακόμα και πολλά χιλιόμετρα, για να βρεθείς με την αγάπη σου. κάνε μια όμορφη έκπληξη στο ταίρι που σε ενδιαφέρει και δεν θα υπάρξει καμία αντίσταση.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Δίας από τον καρμικό σου Ζυγό με τρίγωνο με την Σελήνη από τον επίσης καρμικό σου Τοξότη θα σε βοηθήσει σήμερα να έχεις πειστικά επιχειρήματα για να προσεγγίσεις το ταίρι που σε νοιάζει. Είναι πολύ εύκολο να έχεις μια επανένωση, μην φοβάσαι τίποτα.

Δίδυμοι

Ο εξαιρετικός Ερμής αλλά και η Σελήνη στον Τοξότη που είναι ο χώρος των σχέσεών σου θα σου επιτρέψουν σήμερα να έχεις μια θερμή προσέγγιση με έναν άνθρωπο που για κάποιο λόγο απομακρυνθήκατε. Όλος ο ζωδιακός σου προσφέρει την δυνατότητα μιας επανασύνδεσης, φτάνει να το θέλεις.

Καρκίνος

Ο Τοξότης που φιλοξενεί την Σελήνη σου επιτρέπει σήμερα να έχεις μια θεαματική και τρυφερή επανένωση με κάποιον άνθρωπο που δεν μπορεί να βγει από το μυαλό σου. Βάλε τα καλά σου και μην φοβάσαι καθόλου, όλοι οι οιωνοί είναι με το μέρος σου και σε ευνοούν.

Λέων

Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε άριστη σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε γεμίζει νοσταλγία για μια σχέση που με κάποιον τρόπο ράγισε. Πρέπει όμως να προσέξεις γιατί ακριβώς αυτή η σύνοδος σε κάνει να χάνεις το μέτρο και ίσως και να εξωραΐζεις καταστάσεις. Να έχεις μια επανασύνδεση, αλλά με καινούριο πλαίσιο και χωρίς να γίνεις θύμα.

Παρθένος

Η υπέροχη ενέργεια του Ποσειδώνα από τους πολικούς σου Ιχθείς θα σου επιτρέψει σήμερα να έχεις μια επανένωση αν αυτό είναι που θέλεις. Να φροντίσεις να μιλήσεις ειλικρινά και θερμά στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, χωρίς πίσω σκέψεις και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.  

Ζυγός

Η δυναμική του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου σε άριστη σχέση με την Σελήνη από τον Τοξότη θα σου επιτρέψει να έχεις όλα εκείνα τα όπλα που χρειάζεσαι για ια τρυφερή επανασύνδεση. Να φροντίσεις να αφήσεις μακριά τον εγωισμό και όλα θα πάνε τέλεια.

Σκορπιός

Με τον Κρόνο να συναντάει με σύνοδο την Σελήνη στον 2ο Οίκο σου που αντιπροσωπεύει για σένα τον χώρο των μόνιμων σχέσεων  μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, αρκεί να την εννοείς και οι προθέσεις σου να είναι πολύ σοβαρές. Πρότεινε στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ένα νέο πλαίσιο δέσμευσης, πιο θερμό.

Τοξότης

Η Σελήνη από το ζώδιό σου σήμερα ευνοεί πολύ μια επανασύνδεση, ενώ το γεγονός ότι θα συναντηθεί με εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Δία, που είναι ανάδρομος στον Ζυγό, σου δίνει την τέλεια ευκαιρία για μια θερμή επανασύνδεση. Μην αφήσεις με τίποτα την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος σε σύνοδο με την Σελήνη στον 12ο Οίκο σου θα σου κάνει δώρο την επιστροφή ενός ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, αν το επιχειρήσεις κι εσύ με σοβαρότητα και χωρίς εγωισμό. Φυσικά εσύ θέλεις απόλυτη δέσμευση αυτή τη στιγμή, και μπορείς να την απαιτήσεις.

Υδροχόος

Ο Ουρανός σε πολύ καλή σχέση με την Σελήνη αυξάνει τις ευκαιρίες για μια επανασύνδεση, ειδικά αν σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος που ανήκει ακόμα στην ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Έχεις ωστόσο μεγάλη ένταση που πρέπει να την καταπνίξεις, μην φανείς να έχεις πολύ μεγάλη αδυναμία.

Ιχθείς

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου θα σε κάνει να εκπέμπεις τεράστια γοητεία και ρομαντισμό. Πρέπει όμως να προσέξεις το πλαίσιο μιας επανασύνδεσης. Δεν φτάνει να έχεις πίσω έναν άνθρωπο, πρέπει να είσαι και σε θέση μιας κάποιας ισχύος.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Κριός Κατά κάποιον τρόπο ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο ευνοεί μια επανασύνδεση, αλλά ειδικά σήμερα μια δυσαρμονική σχέση ανάμεσα στην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Κριός Είναι μια μέρα που όλα είναι πιθανά – το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό του με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Την αλήθεια τώρα; Την κάθε αλήθεια; Αν μιλάμε για την πιο ευαίσθητη ερωτική υπόθεση που είναι μια επανασύνδεση, καλό είναι σήμερα να μην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2017

Αν και η Σελήνη σε δύσκολη σχέση με τον Ποσειδώνα κείθε πέρα στον μεταβλητό σταυρό θα στερήσει από την ημέρα την απαραίτητη για μια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Και βέβαια έχει εύνοια η επανασύνδεση σήμερα! Με την γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και τρίγωνο με τον...