Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-4-2017
<p>Κριός – Οι Ερωτευμένοι

Εξαιρετική κάρτα που δηλώνει ότι αν είσαι σε σχέση αυτή θα περάσει από μια νέα περίοδο πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος/η έρχεται ένα πολύ δυναμικό φλερτ να σε ξεσηκώσει. Όμως, είναι και μια κάρτα που δείχνει ένα υπόστρωμα εξαπάτησης  - δες μήπως έχεις εσύ ή το ταίρι σου τάσεις απιστίας.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης

Δεύτερη ημέρα στην σειρά σε συντροφεύει ο Τροχός της Τύχης και μάλιστα σε ευθύ ρίξιμο. Είσαι επάνω σε σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Μπορείς να χαρείς αυτές τις αλλαγές. Μην φοβάσαι, μπορεί τίποτα να μην φαίνεται σίγουρο αυτή την στιγμή αλλά ο έρωτας θα έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα.

Δίδυμοι – Το Αστέρι

Ο Κόσμος! Εχθές σου είχε ανοίξει το Αστέρι, σήμερα ο Κόσμος, δύο από τις πιο θετικές κάρτες των Ταρώ στην σειρά. Είσαι σε μια σημαντική φάση της ερωτικής σου ζωής. Αν είσαι σε σχέση αυτή αποκτάει νόημα, βάθος και σκοπό. Αν φλερτάρεις θα έχεις πολύ σημαντικές εξελίξεις και μεγάλη εύνοια.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Και σήμερα σου εμφανίζεται η Σελήνη, όπως εχθές, μόνον που εχθές είχε εμφανιστεί αντίστροφη. Έχεις μια πολύ έντονη διαίσθηση, καλό αυτό, αλλά έχεις και έντονες ανασφάλειες, που δεν είναι και τόσο καλό. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς το σήμερα του έρωτα, χωρίς να φορτώνεσαι με πολλά σχέδια και απαιτήσεις.

Λέων – Ο Ερημίτης (Ανάποδα)

Παρά το γεγονός ότι ξέρεις πως πρέπει να προσηλωθείς και στις υπάρχουσες σχέσεις σου και στα προβλήματα της καθημερινότητας, σε τραβάνε οι πειρασμοί. Στο βάθος της ψυχής σου νιώθεις ότι έχει έρθει καιρός αλλαγών και σοβαρότητας στον έρωτα, απλά δεν μπορείς να πειθαρχήσεις ακόμα.

Παρθένος – Ο Ήλιος (Ανάποδα)

Από τα συνεχή ριξίματα των Ταρώ φαίνεται ότι είσαι σε μια περίοδο έντονης εσωτερικής αναζήτησης. Ο Ήλιος είναι θετική επίδραση, όμως δεν την αφήνεις να σε κατακλύσει. Ίσως να έχεις πληγωθεί στον έρωτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσεις πάλι να αφεθείς σε μια σχέση.

Ζυγός – Ο Κρεμασμένος

Εχθές είχες πάλι τον Κρεμασμένο, σε αντίστροφη φορά. Τώρα σε ορθή έρχεται να δυναμώσει την ψυχή σου να πάρεις αποφάσεις για το ερωτικό σου μέλλον χωρίς να σε νοιάζει το τι θα πει ο κόσμος ή αν ο σύντροφος που σε ενδιαφέρει είναι ακριβώς ο κατάλληλος για σένα. Σε παρασύρει ο έρωτας με όλη του την δύναμη.

Σκορπιός – Η Αυτοκράτειρα

Πάρα πολύ καλή Κάρτα. Αφθονία και γονιμότητα συναισθημάτων, ανάγκη για ουσιαστική και μεστή επικοινωνία με το ταίρι σου, ανθισμένη και επιβλητική λίμπιντο που συναρπάζει τον ερωτικό σου σύντροφο, είναι τα δώρα της Αυτοκράτειρας.

Τοξότης – Ο Μάγος

Παντοδύναμη κάρτα που σου χαρίζει άφθονη γοητεία. Είναι πολύ καλό χαρτί αν φλερτάρεις, καθώς ο Μάγος σημαίνει αυξημένη μαγνητική ροή που υποτάσσει την θέληση αυτού που δέχεται το φλερτ σου. εξαιρετική επιρροή και για υπάρχουσες σχέσεις, μπορείς να έχεις ακριβώς αυτό ου ζητάς.

Αιγόκερως – Η Αρχιέρεια

Σήμερα αναζητάς στις σχέσεις σου σοβαρότητα, ψυχική επικοινωνία, εξέλιξη μέσω του έρωτα. Η Αρχιέρεια σου χαρίζει έντονη και ζωηρή διαίσθηση. Ξέρεις ακριβώς με ποιον τρόπο να επιδιώξεις την αγάπη, ξέρεις τα συναισθήματα όσων είναι κοντά σου.

Υδροχόος – Ο Αυτοκράτορας

Πολύ θετική κάρτα που σηματοδοτεί μια ανάγκη για σχέση κύρους αλλά και την δυνατότητα να κατακτήσεις με την δύναμη της ψυχής σου όποιον είναι κοντά σου. σε μόνιμες σχέσεις ο Αυτοκράτορας φέρνει δύναμη, πάθος και καλές εξελίξεις σε κάθε επίπεδο. Στο φλερτ δίνει υπόσχεση μονιμότητας.

Ιχθείς – Η Δύναμη

Πολύ καλή κάρτα η οποία εξισορροπεί την χθεσινή δύσκολη ψυχική σου διάθεση (εχθές είχες την Δικαιοσύνη σε αντίστροφη φορά). Παύεις πια να είσαι έρμαιο των φόβων σου, παίρνεις την ερωτική σου ζωή στα χέρια σου, θέτεις απαιτήσεις και περιμένεις από τους αγαπημένους σου να τις σεβαστούν. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Κριός – Η Κρίση Αυτή η κάρτα συνοδεύει μια περίοδο αναζωογόνησης. Το ενδιαφέρον σας για το ρομαντισμό αναβιώνει από μια περίοδο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Είναι στιγμή για κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ουσία, αν και δεν αναφέρονται στο σύνολο της...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Σε πλήρη αρμονία με τα αστρολογικά δεδομένα, η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ σου λέει να ανοιχτείς με εμπιστοσύνη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Έρχονται σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου. ακόμα κι αν έχεις σχέση ήδη, αυτή είτε παίρνει μια άλλη στροφή...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-3-2017

Κριός Ο Κόσμος (Αντεστραμμένο) Ο Κόσμος είναι θετική κάρτα, αλλά εσύ έχεις εγκλωβιστεί ανάμεσα σε ένα μοντέλο ζωής που σου απαγορεύει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Είναι πανέμορφη σήμερα η ημέρα. Ανεξάρτητα από το αν θέλει κάποιος να γιορτάσει έναν Άγιο που τον κατηγορούν για ξενόφερτο ή για πλασιέ...