Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017
<p>Κριός

Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναλάβετε την κατάσταση μόνοι σας. Οι επανασυνδέσεις ευνοούνται.

Ταύρος

Είστε μέσα σε αυτούς που συντονίζονται με τον πιο έντονο τρόπο με το θετικό ερωτικό κλίμα της ημέρας. Αν λοιπόν θέλετε να αξιοποιήσετε την ημέρα για το παρελθόν σας, να το κάνετε.

Δίδυμοι

Είναι εύκολο να παρεξηγήσετε ορισμένα πράγματα σήμερα. Μην κάνετε λοιπόν κινήσεις οι οποίες είναι φανερό για εσάς πως αν βασίζονται σε λάθος εικόνα, θα αποτελούν μεγάλο φάουλ.

Καρκίνος

Θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από εντάσεις, για να καταφέρετε να δείτε τα πράγματα με την ματιά που απαιτείται σήμερα. Να είστε χαλαροί και αισιόδοξοι.

Λέων

Η ημέρα είναι ιδανική για εσάς. Είσαστε σοβαροί σε ό,τι κάνετε και πολύ στοχοπροσηλωμένοι. Εάν δεν αγχωθείτε σήμερα, θα καταφέρετε να επιτύχετε τον βασικό στόχο σας.

Παρθένος

Δεν χρειάζονται πολλές κινήσεις αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστεί η αντιμετώπισή σας να είναι πιο ήρεμη, διότι εύκολα πέφτετε σε παγίδες των ψευδαισθήσεων σήμερα, να είστε προσεκτικοί.

Ζυγός

Μπορείτε να κάνετε κάποια κίνηση πολύ ρομαντική που θα εντυπωσιάσει το αγαπημένο σας πρόσωπο. Να είστε συντονισμένοι με αυτό και με το γενικότερο θετικό κλίμα.

Σκορπιός

Μην πείτε πολλές κουβέντες. Αν κάποια στιγμή δείτε πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν εκεί που πρέπει, μιλήστε και με πράξεις. Δείξτε ηρεμία, προσγειώστε τα πράγματα.

Τοξότης

Έχετε μία μεγάλη δυνατότητα στο να ανοιχτείτε απέναντι σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Αν είσαστε πραγματικά στοχοθετημένοι στο παρελθόν σας, θα έχετε εξελίξεις θετικές.

Αιγόκερως

Μείνετε ακέραιοι και μην επηρεάζεστε αρνητικά από τρίτους. Θα είναι λάθος να ακούσετε από αλλού συμβουλές, εφόσον αυτή τη στιγμή στον ερωτικό τομέα έχετε εύνοια.

Υδροχόος

Να μείνετε προσηλωμένοι στον θετικό συντονισμό της ημέρας. Έχετε μεγάλες ευκαιρίες σχετικά με το να κάνετε κάποια κίνηση σχετικά με το ερωτικό σας παρελθόν.

Ιχθείς

Δεν σας είναι εύκολο σήμερα το να διατηρήσετε την ηρεμία σας και σε αυτό ευθύνονται ορισμένα λάθος συμπεράσματα που αυτή τη στιγμή βγάζετε. Να είστε προσεκτικοί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε μία ανάσα και αντιμετωπίστε τους φόβους και τις ανασφάλειες που είναι απολύτως λογικό να έχετε, σε σχέση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Συντονιστείτε με το κλίμα το οποίο σας προσφέρει μεγαλύτερη δύναμη απέναντι στην προσέγγισή σας. το ερωτικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι ώρα δράσης και αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε βαθειά, εάν θέλετε πράγματι να προχωρήσετε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Κριός Ίσως χρειαστεί να υπενθυμίσετε στο αντικείμενο τις αγάπης σας το πόσο σοβαρά θεωρείτε ορισμένα ζητήματα. Δεν πρέπει να γίνονται...