Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017
<p>Κριός

Είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζετε στην προσπάθειά σας να κάνετε την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση πως η διατήρηση ισορροπιών παίζει καθοριστικό ρόλο, σε ό,τι λέτε και κάνετε.

Ταύρος

Έχοντας μεγαλύτερη ευκολία στο να εκφράσετε αυτή τη στιγμή τα συναισθήματά σας, θα καταφέρετε να βρείτε την χρυσή συνταγή ισορροπίας, η οποία θα μπορέσει να κάνει την κίνησή σας ιδιαίτερη.

Δίδυμοι

Με την αυξανόμενη επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα στόχος σας πρέπει να είναι το να «διαβάσετε» το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας. Να είστε σίγουροι πως μπορείτε.

Καρκίνος

Καταφέρνετε να έρθετε σε ένα σημείο εσωτερικής ισορροπίας, χάρις το οποίο θα μπορέσετε να φέρετε εσείς οι ίδιοι την συζήτηση στο σημείο να επιλυθούν προβλήματα του παρελθόντος.

Λέων

Προσπαθήστε να μην δείξετε αδυναμία, καθώς σε αυτή τη φάση εσείς έχετε καταφέρει να αυξήσετε και την δύναμή σας, αλλά και την αίσθηση της δύναμής σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Παρθένος

Έχοντας αυτή τη στιγμή την ιδιαίτερη δυνατότητα του να αντιληφθείτε περισσότερα πράγματα σε σχέση με το πρόσωπο το οποίο σας ενδιαφέρει, μέσω της διαίσθησής σας, κάντε προσεκτικά την κίνησή σας.

Ζυγός

Χρειάζεστε τώρα κάποια αφορμή για να κάνετε την κίνησή σας. είναι μεγάλη ευκαιρία για εσάς, καθώς πράγματι μπορείτε να κάνετε υποχωρήσεις, για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα από το παρελθόν.

Σκορπιός

Αυτή τη δεδομένη στιγμή πολλά πράγματα φαίνεται σε σχέση με το τελευταίο διάστημα να έχουν κατασταλάξει αρκετά μέσα σας. Αν δεν νοιώθετε όμως έτοιμοι για αποφάσεις, να τις αποφύγετε.

Τοξότης

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Η κοινωνικότητά σας και η άνεσή σας κατά την προσέγγισή σας θα κινήσει την εντυπώσεις και θα μπορέσει να προσεγγίσει την γοητεία σας προς τα εκεί που θέλετε.

Αιγόκερως

Αυτή τη στιγμή θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε να κάνετε την κίνησή σας σε σχέση με πρόσωπο από τα παρελθόν, καθώς μπορεί να δώσετε μεγαλύτερη αξία σε αυτό το άτομο από όσο πρέπει.

Υδροχόος

Είναι πράγματι πολύ σημαντικό το να ξέρετε το τι θέλετε, αλλά σε σχέση με το ερωτικό παρελθόν πώς τελικά μπορεί να είμαστε σίγουροι για το τι ζητάμε; Όταν όμως γνωρίζουμε, τότε δεν κάνουμε λάθος.

Ιχθείς

Διαφυλάξτε τον εαυτό σας αποφεύγοντας τις μεγάλες δηλώσεις. Μην αποφύγετε όμως να κάνετε την κίνησή σας. είστε πολύ ευνοημένοι αυτή τη στιγμή ως προς το φλερτ.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-8-2017

Κριός Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεστε όσο καθαρά χρειάζεται για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα η προσπάθεια που θα κάνετε κατά την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2017

Η ενέργεια της μαινόμενης και παντοδύναμης Σελήνης στον Καρκίνο είναι τόσο ισχυρή, που δεν υπάρχει μέση λύση στον έρωτα και ειδικά στην...