Παιχνιδια με φιλια

Παιχνιδια με φιλια
<p>Το παιχνίδι του φιλιού είναι επιστήμη και τέχνη μαζί. Καλά, είναι και απόλαυση, αλλά για να φτάσει να είναι και επιπέδου, θέλει εξάσκηση.

Στην αγαπημένη μας λάγνα ανατολή, που δεν είναι να απορείς που κάνουν πολλά παιδιά, αφού όλο στο σεξ το έχουν το μυαλό τους, έχουν φτάσει σε πολύ ψηλά στάνταρτς το θέμα «φιλί». Υπάρχουν μάλιστα ειδικές σχολές, όπου τα κορίτσια μαθαίνουν την τεχνική του μαγικού φιλιού, αυτού που ανασταίνει νεκρούς και εξοντωμένους από το γραφείο συντρόφους.

Στις πρακτικές του φιλιού η ανθρώπινη επινοητικότητα υπήρξε τεράστια. Αυτό το περιβόητο γαλλικό φιλί με τη γλωσσίτσα, που δήθεν έκανε τη διαφορά, είναι απλή ρουτίνα μπροστά στις πρακτικές χωρών με μεγάλη ερωτική σοφία.

Το φιλί παίζει στο σεξ τον ρόλο του password, ουσιαστικά. Είναι η αναγνώριση της σωματικής χημείας που θα επιτρέψει ή θα απαγορεύσει να πάμε και σε πιο σοβαρές και προσωπικές ανταλλαγές ζωτικών χυμών. Αν το φιλί δεν λέει, δεν πάμε παρακάτω.

Αυτή είναι η μία του αποστολή. Η άλλη είναι να στέλνει στην κορυφή τους δείκτες ερωτικής επιθυμίας. Είναι η ασυναγώνιστη έκτη παραίσθηση, αποτελεί από μόνο του – ένα φιλάκι – έναν ολόκληρο κόσμο ηδονής.

Για να επανέλθουμε στους «μέντορες» ανατολίτες, που είναι και κομμάτι σχολαστικοί, το φιλί χωρίστηκε σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες, ανάλογα με τη χρήση του. Υπάρχουν τα εντελώς προκαταρκτικά φιλιά, που έχουν στόχο να διερευνηθεί το ενεργειακό πεδίο του άλλου, τα φιλιά άμεσης ερωτικής διέγερσης, τα φιλιά επιμήκυνσης της σεξουαλικής ηδονής και πολλά, πολλά ακόμα.

Υπάρχουν επίσης κατηγορίες φιλιών που κάνουν χρήση παράδοξων δυνάμεων, όπως είναι το «φιλί του αέρα», μια πρακτική πολύ διαδεδομένη στην Ιαπωνία. Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό παιχνίδι των αισθήσεων, γεμάτο υποσχέσεις. Το φιλί του αέρα έχει σκοπό να προκαλέσει ρίγη ερωτικού πάθους με τα πιο λεπτά μέσα, τον ανεπαίσθητο αέρα που δημιουργείται από την κίνηση του στόματος κοντά, αλλά όχι επάνω στο στόμα του συντρόφου. Είναι άλλο πράγμα, βρείτε κάποιον πρόθυμο και ξεκινήστε εξάσκηση. Πείτε ότι μαθαίνετε ιαπωνικά (κόλπα).

Η τεχνική για ένα απολαυστικό και διεγερτικό φιλί ασκήθηκε και στην Ευρώπη, βέβαια. Και μιλάμε αποκλειστικά για το φιλί στόμα με στόμα, γιατί αν το ανοίξουμε το θέμα είναι τεράστιο. Υπήρξαν σχολές κυριών, που μάθαιναν στις νεοφώτιστες να ξεσηκώνουν θύελλες με ένα και μόνον φιλί. Πολλές ερωμένες βασιλέων πέρασαν από αυτές τις σχολές και για να πούμε την αλήθεια, δεν πήγαν και χαμένα τα λεφτά τους, έκαναν καριέρα. Γιατί πρέπει να πούμε ότι οι σχολές αυτές ήταν ακριβές, αφού η τέχνη του φιλιού άνοιγε προοπτικές ανέλιξης στο κοινωνικό πεδίο.

Μια έξοχη λεπτομέρεια του όλου θέματος είναι πως τα αυστηρά ήθη των ευρωπαϊκών χωρών δεν επέτρεπαν – βεβαίως – να γίνει η εξάσκηση και η μαθητεία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα. Ήταν μεν γυναικεία τέχνη το φιλί, που έπρεπε να τη μάθει η δεσποσύνη, αλλά όχι και να την αγγίξει άντρας,  ή να την φιλήσει, όλα κι όλα. Οπότε η εξάσκηση γινόταν μεταξύ των κοριτσιών και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της καθηγήτριας. Η εικόνα και μόνον μιας τάξης ανυπότακτων δεσποινίδων που ασκούνται με πάς αυστηρότητα, αξίζει σελίδες ολόκληρες ερωτικής υμνολογίας. Θα χρειαστούν πολλά χρόνια σεξουαλικής ελευθερίας για να αποκτήσει η γυναικεία σεξουαλικότητα τέτοια προνόμια και ελευθερία. Και όλα αυτά, κάτω από το μανδύα της συστολής και της ντροπής, να μην ξεχνιόμαστε.

Η παγωμένη Ρωσία, δεν ξέρω αν το ξέρετε, έχει μια εντελώς δικιά της, ξεχωριστή και φλογερή ερωτική ιστορία. Για κάποιον λόγο – που μάλλον έχει να κάνει με το κρύο, δεν εξηγείται αλλιώς – οι Ρώσοι δένουν τα πάντα με το σεξ, ό,τι και να τους πεις, αυτοί εκεί το μυαλό τους. Το ίδιο έπαθαν και με τη θρησκεία. Η δικιά τους παραδοσιακή παγανιστική θρησκεία είναι γεμάτη από σεξουαλικές πρακτικές.

Αλλά και μέσα στην ορθοδοξία τη ρωσική άνθισαν περίεργα και εξωτικά φρούτα. Ένα από αυτά ήταν η αίρεση των Χλίστι, ένα εξόχως ερωτικό τάγμα. Σε αυτό οι ξετρελαμένες από ευσέβεια και θρησκευτικό ζήλο ρωσίδες του καλού κόσμου, μάθαιναν τις πιο προχωρημένες σεξουαλικές πρακτικές, από τον αφοσιωμένο και θυσιαζόμενο δάσκαλό τους. Που δεν ήταν άλλος από τον διαβολικό Ρασπούτιν. Ο διαβόητος αυτός ψευτοκαλόγερος ήταν ένας πολύ επινοητικός εραστής, καθώς φαίνεται. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το τσούρμο των λιπόθυμων γυναικών που σερνόταν πίσω από τη γοητεία του. Ανάμεσα στις αρετές του συγκαταλεγόταν και μια τεχνική φιλιού που λέγεται πως έφερνε αυτόματο οργασμό στις ακολούθους του, χωρίς κάποιο άλλο άγγιγμα. Αν δεν πρόκειται για γνωστές τερατολογίες περί θαυμάτων, είναι πραγματικά κρίμα που δεν παρέδωσε ο Ρασπούτιν την κληρονομιά και τη γνώση του σε κάποιον επίγονο. Δυστυχώς ήταν μοναχοφαγάς και είχε μόνον μαθήτριες και κανένα μαθητή. Πήρε οπότε το μυστικό του, που θα το θέλαμε να το έχουμε και να το μελετήσουμε, καθαρά επιστημονικά, μαζί του στον τάφο. Αδικία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Το ζώδιο στην ακμή του 8ου οίκου

Το ζώδιο στην ακμή του 8ου οίκου

Το ζώδιο στην ακμή του 8ου οίκου

Κριός Παθιασμένες και ενθουσιώδεις σεξουαλικές συνευρέσεις και δεν φοβάστε να ζητήσετε ότι θέλετε. Θα έχετε μια εξαιρετικά ενεργή...

Ξετρέλανέ τον! Μπορείς!

Ξετρέλανέ τον! Μπορείς!

Ξετρέλανέ τον! Μπορείς!

Άντρας: ένα τόσο εύκολο στην κατάκτησή του πλάσμα! Στην πραγματικότητα μια γυναίκα με λίγη γνώση ψυχολογίας, όσο πατάει η γάτα, μπορεί να...

Από την φιλία στα…φιλιά!

Από την φιλία στα…φιλιά!

Από την φιλία στα…φιλιά!

Είναι αλήθεια ότι ο άντρας και η γυναίκα δεν μπορούν ποτέ να είναι αληθινά φίλοι, γιατί ελλοχεύει πάντα το ερωτικό στοιχείο; Είναι...

Η πιο Ερωτική Πανσέληνος!

Η πιο Ερωτική Πανσέληνος!

Η πιο Ερωτική Πανσέληνος!

Τι σε περιμένει με αυτήν την απόλυτα ερωτική Πανσέληνο; Το ζώδιο του ταύρου, στο οποίο θα συμβεί η εκπληκτική Πανσέληνος, απαιτεί...

Φθινόπωρο: Ποια ζώδια ζευγαρώνουν!

Φθινόπωρο: Ποια ζώδια ζευγαρώνουν!

Φθινόπωρο: Ποια ζώδια ζευγαρώνουν!

Έχεις κάποιον στο μάτι; Χτυπάει η καρδιά σου, γιατί δεν ξέρεις αν θα γίνεται ζευγάρι; Αυτό το φθινόπωρο θα γεννηθούν μεγάλοι έρωτες! Είναι...

Παίζει παιχνίδι; Μάθε τώρα!

Παίζει παιχνίδι; Μάθε τώρα!

Παίζει παιχνίδι; Μάθε τώρα!

Θες να ξέρεις αν σε αγαπάει πραγματικά; Φοβάσαι μήπως η σχέση σας είναι απλά ένα παιχνίδι; Κάθε σχέση και κάθε άντρας έχει τα παιχνίδια...