Ο ουρανός στον Ταύρο φέρνει μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας…


Στις 6/3/2019 ο Ουρανός ολοκληρώνει το ταξίδι του στον Κριό και  θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25/04/2026, βέβαια, μια πρώτη δοκιμαστική επίσκεψη στο ζώδιο του Ταύρου έκανε από τις 16/05/2018 έως τις 6/11/2018.

Ο Ουρανός, είναι ο  πλανήτης της αλλαγής και  της ανατροπής, έχει σχέση με την επιστήμη τις εφευρέσεις, τον ηλεκτρισμό. Αντιπροσωπεύει τους νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολύ έντονη την ανάγκη να αμφισβητήσουν οτιδήποτε παλιό και κατεστημένο, ώστε, μεγαλώνοντας αυτοί να μετατραπούν σε κατεστημένο. Έχει σχέση με την πνευματικότητα, τον αλτρουισμό, τις ψυχικές επιστήμες, ενώ, είναι ο πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με την Αστρολογία.

Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος σχετίζεται με τα οικονομικά και την έννοια της κατοχής, άλλωστε η βασική του ανάγκη είναι να νιώθει ασφάλεια, οικονομική και συναισθηματική. Επίσης έχει σχέση με τη γη, την φύση, τη βλάστηση, την τροφή, τα ακίνητα αλλά και την ύλη.

Οι αλλαγές που θα φέρει η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχουν σχέση με το χρηματοοικονομικό σύστημα , όπου είναι πιθανό να δούμε νέους τρόπους συναλλαγών ή να φέρει συγχωνεύσεις εταιριών με σκοπό την δημιουργία νέων οικονομικών ομίλων. Σε σχέση με τη γη να δούμε νέες καλλιέργειες και τρόπους για να προστατεύσουμε το περιβάλλον ή επαναφορά καλλιεργειών που μέσα στο χρόνο είχαν ξεχαστεί. Σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία, μπορεί να φέρει και νέους τρόπους εκμετάλλευσης των ακινήτων.  Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, να φέρει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο έχουμε μέσα μας την έννοια της ασφάλειας και της κατοχής (υλικής ή συναισθηματικής).

Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), τα οποία θα δουν τα επόμενα χρόνια να αλλάζει ουσιαστικά η Κοσμοθεωρία τους, μιας και θα βιώσουν αλλαγές σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής τους, όπως είναι, οι διαπροσωπικές τους σχέσεις, η οικογένεια, οι επαγγελματικοί τους στόχοι, αλλά, και οι ίδιες τους οι απόψεις για τις οποίες έπαιρναν όρκο ότι δεν θα αλλάξουν ποτέ, μα πάνω από όλα,  θα μάθουν να προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα και να αφήνονται στη ροη των γεγονότων.

Και επειδή η Αστρολογία λειτουργεί κυρίως σε άξονες, ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου τα επόμενα 7 χρόνια:

Στον άξονα ΚΡΙΟΥ – ΖΥΓΟΥ. Θα φέρει σημαντικές αλλαγές όχι μόνο στα οικονομικά τους, αλλά και σε ότι αφορά τις αξίες τους (υλικές – συναισθηματικές). Άλλωστε, έχοντας την εμπειρία της παρουσίας του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού, γι’ αυτούς είναι πολύ πιο εύκολο να επενδύσουν όχι μόνο στην οικονομική τους ανάπτυξη αλλά και στην πνευματική.

Στον άξονα ΤΑΥΡΟΥ – ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Θα φέρει αλλαγές σε ότι αφορά τον εαυτό τους αλλά και τις σχέσεις τους, έτσι τα επόμενα χρόνια, θα μπουν στην διαδικασία να αλλάξουν παγιωμένες απόψεις, να σπάσουν κοινωνικά πρέπει, και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν στις σχέσεις τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι πιθανό να φύγουν ή να διώξουν από το πλευρό τους άτομα τα οποία είναι τοξικά, και τα είχαν δίπλα τους από συνήθεια ή ανασφάλεια.

Στον άξονα ΔΙΔΥΜΩΝ – ΤΟΞΟΤΗ. Θα υπάρξουν αλλαγές στις εργασιακές τους σχέσεις, στην υγεία και την διατροφή τους (π.χ. ακολουθώ χορτοφαγική διατροφή, ή ξεκινάω να γυμνάζομαι συστηματικά), αλλά κυρίως, θα μπουν στην διαδικασία να έρθουν σε επαφή με τον εσωτερικό τους εαυτό, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα έχουν πολύ έντονα την ανάγκη να αποσυρθούν από την φασαρία της κοινωνικής ζωής.

Στον άξονα ΚΑΡΚΙΝΟΥ – ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Θα υπάρξουν αλλαγές στις φιλικές τους σχέσεις, στον τρόπο που χαίρονται και απολαμβάνουν τις προκλήσεις της ζωής, ενώ, θα έχουν και σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική τους ζωή, αλλάζοντας ριζικά τον κοινωνικό τους κύκλο.

Στον άξονα ΛΕΟΝΤΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΥ. Θα υπάρξουν αλλαγές στην δομή της οικογένειας αλλά και στις οικογενειακές τους σχέσεις, ενώ πολύ σημαντικές θα είναι και οι αλλαγές που έχουν σχέση με την καριέρα τους και την δημόσια εικόνα τους.

Στον άξονα ΠΑΡΘΕΝΟΥ – ΙΧΘΥΩΝ. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που κινούνται και επικοινωνούν στην καθημερινή τους ζωή, αλλά και σε ότι αφορά τις Σπουδές, την πνευματική τους ανάπτυξη και την επαφή με το εξωτερικό.

Αυτό που κάνει Ουρανός, είναι να μας βγάζει από τη συνήθεια μας, και μας αναγκάζει να περπατήσουμε σε νέα μονοπάτια. Μέσα από αυτή την εξερεύνηση, αλλά και την αναγκαστική, πολλές φορές, εκκαθάριση που πρέπει να κάνουμε σε  πράγματα και καταστάσεις, έχουμε την δυνατότητα να φιλτράρουμε και να κρατήσουμε τι είναι χρήσιμο από το παρελθόν μας, και τι όχι . Μα πάνω από όλα, να ακολουθήσουμε τη ροή των γεγονότων,  τα οποία θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Εκφράστε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αποφύ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στην Παρθένο από 18/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στην Παρθένο Η Σελήνη στις 18/04 στις 04.10 το μεσημέρι θα περάσει στην Παρθένο κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 18 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!