Ο ουρανός στον Ταύρο φέρνει μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας…


Στις 6/3/2019 ο Ουρανός ολοκληρώνει το ταξίδι του στον Κριό και  θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25/04/2026, βέβαια, μια πρώτη δοκιμαστική επίσκεψη στο ζώδιο του Ταύρου έκανε από τις 16/05/2018 έως τις 6/11/2018.

Ο Ουρανός, είναι ο  πλανήτης της αλλαγής και  της ανατροπής, έχει σχέση με την επιστήμη τις εφευρέσεις, τον ηλεκτρισμό. Αντιπροσωπεύει τους νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολύ έντονη την ανάγκη να αμφισβητήσουν οτιδήποτε παλιό και κατεστημένο, ώστε, μεγαλώνοντας αυτοί να μετατραπούν σε κατεστημένο. Έχει σχέση με την πνευματικότητα, τον αλτρουισμό, τις ψυχικές επιστήμες, ενώ, είναι ο πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με την Αστρολογία.

Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος σχετίζεται με τα οικονομικά και την έννοια της κατοχής, άλλωστε η βασική του ανάγκη είναι να νιώθει ασφάλεια, οικονομική και συναισθηματική. Επίσης έχει σχέση με τη γη, την φύση, τη βλάστηση, την τροφή, τα ακίνητα αλλά και την ύλη.

Οι αλλαγές που θα φέρει η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχουν σχέση με το χρηματοοικονομικό σύστημα , όπου είναι πιθανό να δούμε νέους τρόπους συναλλαγών ή να φέρει συγχωνεύσεις εταιριών με σκοπό την δημιουργία νέων οικονομικών ομίλων. Σε σχέση με τη γη να δούμε νέες καλλιέργειες και τρόπους για να προστατεύσουμε το περιβάλλον ή επαναφορά καλλιεργειών που μέσα στο χρόνο είχαν ξεχαστεί. Σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία, μπορεί να φέρει και νέους τρόπους εκμετάλλευσης των ακινήτων.  Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, να φέρει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο έχουμε μέσα μας την έννοια της ασφάλειας και της κατοχής (υλικής ή συναισθηματικής).

Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), τα οποία θα δουν τα επόμενα χρόνια να αλλάζει ουσιαστικά η Κοσμοθεωρία τους, μιας και θα βιώσουν αλλαγές σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής τους, όπως είναι, οι διαπροσωπικές τους σχέσεις, η οικογένεια, οι επαγγελματικοί τους στόχοι, αλλά, και οι ίδιες τους οι απόψεις για τις οποίες έπαιρναν όρκο ότι δεν θα αλλάξουν ποτέ, μα πάνω από όλα,  θα μάθουν να προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα και να αφήνονται στη ροη των γεγονότων.

Και επειδή η Αστρολογία λειτουργεί κυρίως σε άξονες, ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου τα επόμενα 7 χρόνια:

Στον άξονα ΚΡΙΟΥ – ΖΥΓΟΥ. Θα φέρει σημαντικές αλλαγές όχι μόνο στα οικονομικά τους, αλλά και σε ότι αφορά τις αξίες τους (υλικές – συναισθηματικές). Άλλωστε, έχοντας την εμπειρία της παρουσίας του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού, γι’ αυτούς είναι πολύ πιο εύκολο να επενδύσουν όχι μόνο στην οικονομική τους ανάπτυξη αλλά και στην πνευματική.

Στον άξονα ΤΑΥΡΟΥ – ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Θα φέρει αλλαγές σε ότι αφορά τον εαυτό τους αλλά και τις σχέσεις τους, έτσι τα επόμενα χρόνια, θα μπουν στην διαδικασία να αλλάξουν παγιωμένες απόψεις, να σπάσουν κοινωνικά πρέπει, και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν στις σχέσεις τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι πιθανό να φύγουν ή να διώξουν από το πλευρό τους άτομα τα οποία είναι τοξικά, και τα είχαν δίπλα τους από συνήθεια ή ανασφάλεια.

Στον άξονα ΔΙΔΥΜΩΝ – ΤΟΞΟΤΗ. Θα υπάρξουν αλλαγές στις εργασιακές τους σχέσεις, στην υγεία και την διατροφή τους (π.χ. ακολουθώ χορτοφαγική διατροφή, ή ξεκινάω να γυμνάζομαι συστηματικά), αλλά κυρίως, θα μπουν στην διαδικασία να έρθουν σε επαφή με τον εσωτερικό τους εαυτό, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα έχουν πολύ έντονα την ανάγκη να αποσυρθούν από την φασαρία της κοινωνικής ζωής.

Στον άξονα ΚΑΡΚΙΝΟΥ – ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Θα υπάρξουν αλλαγές στις φιλικές τους σχέσεις, στον τρόπο που χαίρονται και απολαμβάνουν τις προκλήσεις της ζωής, ενώ, θα έχουν και σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική τους ζωή, αλλάζοντας ριζικά τον κοινωνικό τους κύκλο.

Στον άξονα ΛΕΟΝΤΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΥ. Θα υπάρξουν αλλαγές στην δομή της οικογένειας αλλά και στις οικογενειακές τους σχέσεις, ενώ πολύ σημαντικές θα είναι και οι αλλαγές που έχουν σχέση με την καριέρα τους και την δημόσια εικόνα τους.

Στον άξονα ΠΑΡΘΕΝΟΥ – ΙΧΘΥΩΝ. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που κινούνται και επικοινωνούν στην καθημερινή τους ζωή, αλλά και σε ότι αφορά τις Σπουδές, την πνευματική τους ανάπτυξη και την επαφή με το εξωτερικό.

Αυτό που κάνει Ουρανός, είναι να μας βγάζει από τη συνήθεια μας, και μας αναγκάζει να περπατήσουμε σε νέα μονοπάτια. Μέσα από αυτή την εξερεύνηση, αλλά και την αναγκαστική, πολλές φορές, εκκαθάριση που πρέπει να κάνουμε σε  πράγματα και καταστάσεις, έχουμε την δυνατότητα να φιλτράρουμε και να κρατήσουμε τι είναι χρήσιμο από το παρελθόν μας, και τι όχι . Μα πάνω από όλα, να ακολουθήσουμε τη ροή των γεγονότων,  τα οποία θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Δία, Το άγγιγμα της τύχης !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ακόμα και στις πιο περίεργες συγκυρίες το Σύμπαν έχει την ικανότητα να αποκαθιστά ...

Σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα, Μοιραίοι έρωτες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κινητήριος δύναμη στην ζωή μας είναι ο έρωτας, ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει να α ...

Πανσέληνος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το ολόγιομο φεγγάρι αποτελεί πάντα την αφορμή να δούμε την ζωή μας και τις σχέσεις ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Νέες ισορροπίες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα βασικά συστατικά της επιτυχίας, εκτός από το σωστό σχεδιασμό, την αφοσίωση στου ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/1 – 31/1/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ιανουάριος ήταν ένας μήνας με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Αυτό το μοτίβο συν ...

Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, Αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις περισσότερες φορές μας είναι πιο εύκολο να δικαιολογούμε τον εαυτό μας, ρίχνον ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u