Αιγόκερως με Σκορπιό


Ένας απόλυτα αισθησιακός συνδυασμός!

Εσείς φέρνετε τη κοινή λογική και την αίσθηση της πραγματικότητας στη σχέση. Ο σύντροφός σας προσελκύεται από την σταθερότητα και τη πρακτική σας φύση.

Εσείς από την άλλη έλκεστε από τα έντονα συναισθήματα και το πάθος για τη ζωή –και για εσάς – του Σκορπιού.Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του Νερού, το οποίο ταιριάζει πολύ καλά με τη Γη και δημιουργεί ένα γόνιμο περιβάλλον για να αναπτυχθείτε και οι δύο.

Οι Σκορπιοί είναι έξυπνοι άνθρωποι, και αν συνδυαστούν με την με την οικονομική σας κατανόηση, είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα. Τα αμύθητα πλούτη είναι ένας άξιος σκοπός για εσάς, και όταν μιλάμε για κυνήγι, κανείς δεν είναι πιο σοβαρός από εσάς.

Αν ο σύντροφός σας ξόδευε χρήματα με την ίδια ταχύτητα που τα βγάζατε εσείς.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα μένατε μαζί για πολύ. Αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα με τον Σκορπιό. Όπως εσείς, εργάζεται πολύ σκληρά, αποφασιστικά και με στόχους.

Εσείς είστε ο πιο ευέλικτος σε αυτή τη σχέση και θα ανακαλύψετε πως είναι σχεδόν αδύνατο να μεταπείσετε τον Σκορπιό για κάτι. Είτε θα το θαυμάσετε αυτό είτε δεν θα μπορέσετε να το ανεχτείτε, ανάλογα πάντα με τη κατάσταση.

Είστε άνθρωποι που προτιμούν την έρευνα παντός τύπου και θα πρέπει να συνηθίσετε να εμπιστεύεστε το κοφτερό τους ένστικτο. Σύντομα όμως θα ανακαλύψετε πως ο Σκορπιός έχει συχνά δίκιο όσον αφορά τα χρήματα σχεδόν κάθε φορά που έχει κάποιο προαίσθημα.

Εσείς οι δύο είστε διακριτικοί και επιφυλακτικοί, έτσι δεν θα σας προβληματίσει αν ο σύντροφός σας δεν αποκαλύψει τίποτα το προσωπικό στον έξω κόσμο. Ο Σκορπιός δεν είναι τέτοιος τύπος. Ίσως χρειαστεί να συνηθίσετε τις περιόδους που ο Σκορπιός θέλει να μένει μόνος του για να σκεφτεί τα πράγματα που τον απασχολούν.

Δεν γνωρίζει πάντα από την αρχή πιο είναι το πρόβλημα, για αυτό μην γίνετε παρανοϊκοί. Ο Σκορπιός χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί. Προσπαθήστε ευγενικά να τον κάνετε να ανοιχτεί και να μιλήσει –θα σας βοηθήσει να χτίσετε μία πιο γερή σχέση.

Στο κρεβάτι, το φλογερό πάθος του Σκορπιού θα σας τρομάξει!

Μπορεί να σας κόψει την ανάσα και να σας κάνει να θέλετε και άλλο συνέχεια! Και ακόμα καλύτερα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας παρατήσει. Τείνει να ζευγαρώνει για μια ζωή.

Δεν είναι ποτέ βιαστικός στις κινήσεις του, ειδικά όσον αφορά το γάμο. Θυμηθείτε, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της εμμονής και εσείς το τυχερό πρόσωπο που επιθυμούν πάνω από όλα.Όποιες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσετε, το πιθανότερο είναι να πετύχετε και να ευτυχίσετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!