Αιγόκερως με Ταύρο


Τσιμπηθήκατε με έναν Ταύρο; Βρήκατε την αδερφή ψυχή σας.

Ταιριάζετε σε όλα τα επίπεδα, και θα βρείτε ικανοποίηση, πολυτέλεια, ευχαρίστηση και περιεχόμενο σε αυτή τη σχέση. Ο Ήλιος του Ταύρου πέφτει στον Οίκο σας της αληθινής αγάπης και ευχαρίστησης, για αυτό μην αναρωτιέστε γιατί ερωτευτήκατε!

Ο Ταύρος είναι συνετός, πιστός, σταθερός και πρακτικός –όλα τα χαρακτηριστικά που έχετε και που ψάχνετε σε ένα σύντροφο. Ο Αιγόκερως βλέπει ρεαλιστικά το γάμο, και ξέρετε πως πρέπει να βασίζεστε στο σύντροφό σας. Το σπίτι και η οικογένεια είναι σημαντικά και για τους δύο.

Ο Ταύρος σπάνια παρεκτρέπεται –σέβεται την πίστη στον εαυτό του και στους άλλους. Όμως, δεν θα είναι μια βαρετή ζωή. Ο Ταύρος έχει ανάγκη από ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον και μεγάλες ανέσεις.
Σεξουαλικά, έχετε τις ίδιες ανάγκες και την ίδια χρονική στιγμή.

Είστε προσεκτικοί και αργοί, πράγμα όμορφο όταν κάνετε έρωτα. Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, έτσι παραμένει σωματικά ελκυστικός και σε μεγάλες ηλικίες.Στον Αιγόκερω αρέσει να αγοράζει κοσμήματα, κάτι που ο Ταύρος και των δύο φύλων δέχεται με χαρά.

Και οι δύο λατρεύουν τα υλικά αγαθά, ειδικά τα όμορφα.

Οι Αιγόκεροι ενδιαφέρονται επίσης από την ιστορία, έτσι αν σας αρέσουν οι αντίκες, ο Ταύρος θα απολαύσει όλες τις γνώσεις που έχετε να του προσφέρετε. Ο Ταύρος χρειάζεται λουλούδια και πράσινο γύρω του.

Και στους δύο αρέσουν τα δείπνα σε εστιατόρια, και ο Ταύρος θα έχει σίγουρα μία λίστα με τα καλύτερα στη πόλη.Με τον Ταύρο μπορείτε να δημιουργήσετε μία όμορφη ζωή. Ελεύθεροι από κρίσεις και ανασφάλεια, θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στο χτίσιμο σταθερών θεμελίων. Είναι ιδιαίτερα συμβατοί και ο συνδυασμός ταιριάζει απόλυτα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u