Αντίθεση Αφροδίτης- ανάδρομου Δία, Τα ερωτικά σκάνδαλα καραδοκούν !!


Η αποδοτικότητα μας στην δουλειά μας, επηρεάζεται άμεσα από τη σχέση που έχουμε με τους συνεργάτες μας, αλλά και με τον σύντροφο μας, με αποτέλεσμα, πολλές φορές να οδηγούμαστε σε υπερβολές. Η πρώτη όψη που θα σχηματιστεί τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα την 01/10, είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το  ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού  (03ο 02’). 

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία αυτό που θα έχουμε την τάση να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στον σύντροφο και στους συνεργάτες μας με υπερβολικό τρόπο, με αποτέλεσμα να πούμε πράγματα που δεν πρέπει ή δεν τα εννοούμε στην προσπάθεια μας να τραβήξουμε την προσοχή.

Στην δουλειά μας, θα είμαστε αναβλητικοί ή θα έχουμε  την τάση να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους με αποτέλεσμα  να φανούμε ασυνεπείς και αυτό να μας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον . Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέχουμε το πορτοφόλι μας και να μην παρασυρθούμε σε παρορμητικά  έξοδα.  Σε ότι  αφορά την διατροφή είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να παρασυρθούμε σε διατροφικές κραιπάλες.

Επίσης, θα πρέπει να αποφύγουμε  στα ερωτικά μπερδέματα γιατί μπορεί  να γίνουν σκάνδαλα και να εκτεθούμε. Η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των  3 πρώτων ημερών καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον, ενώ από την άλλη πλευρά, ο εγωισμός και η υπερβολική σιγουριά τους μπορεί να ωθήσουν σε ανεύθυνες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να αποφύγουν τα ερωτικά μπερδέματα, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια ερωτική περιπέτεια, η οποία δεν τους υπόσχεται σταθερότητα.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους ωθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά και να προχωρήσουν σε οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που περιμένουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν μια ερωτική περιπέτεια με ένα συνάδελφο τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους και να μην μιλήσουν υποτιμητικά και περίεργα στους φίλους και στους συνομιλητές  τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα τους και να μην παρασυρθούν σε αγορές για τις οποίες θα μετανιώσουν. Επίσης,  θα πρέπει να προσέχουν την διατροφή τους και να μην  παρασυρθούν σε διατροφικές κραιπάλες, οι οποίες θα φανούν σύντομα στην ζυγαριά σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!