Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Άρη, Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος !!


Οι ανθρώπινες σχέσεις όσο εύκολα ξεκινάνε, άλλο τόσο εύκολο είναι να διαλυθούν, η βασική αιτία τις περισσότερες φορές είναι ο εγωισμός ή η άρνηση μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθούν ορισμένες σχέσεις  στις 29/11 όταν  ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη  θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους (19ο 18’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Άρη, οι προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις θα βρεθούν σε τεντωμένο σκοινί, καθώς εξαιτίας των νεύρων μας ή του εγωισμού και της κακής μας συμπεριφοράς είναι πιθανό να καταλήξουν οι συζητήσεις μας σε καυγάδες.  Δυστυχώς, αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά δύσκολο να πρυτανεύσει η λογική, και αυτό γιατί, ο εγωισμός μπορεί να μας παρασύρει σε ξεσπάσματα θυμού αλλά και υπερβολές. Από την άλλη πλευρά, η τάση μας να ξοδεύουμε άσκοπα τον χρόνο και την ενέργεια μας θα μας εξαντλήσει.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε επίσης, και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας, καθώς ο εκνευρισμός και η βιασύνη μας μπορεί να μας οδηγήσουν σε μικροατυχήματα. Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, εάν είναι εφικτό, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις συζητήσεις που μπορεί να αγγίξουν ευαίσθητα θέματα και να βρούμε τρόπους να διοχετεύσουμε όσο γίνεται τον εκνευρισμό μας, σε δραστηριότητες που μπορούν να μας χαλαρώσουν και να μας ηρεμήσουν, όπως για παράδειγμα η γυμναστική.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Άρη  επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους θα τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης θα είναι ιδιαίτερα ευέξαπτοι και άκαμπτοι στις θέσεις τους, ενώ είναι πιθανό να γίνουν και ιδιαίτερα προσβλητικοί απέναντι σε ορισμένους συνομιλητές τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέξουν τον τρόπο που μιλάνε στους φίλους τους ώστε να μην τους φέρουν σε δύσκολη θέση, ενώ από την άλλη πλευρά, ο εκνευρισμό και η βιασύνη τους μπορεί να τους οδηγήσουν σε μικροατυχήματα,

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, κάθε άλλο παρά καλός σύμβουλος θα είναι για αυτούς, αφού  θα τους οδηγήσει  σε βιαστικές αποφάσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να τους παρασύρει και σε άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αυτό θα είναι η αφορμή για αρκετούς καυγάδες, παράλληλα όμως, μπορεί να τους οδηγήσει και σε άσκοπες σπατάλες στην προσπάθεια τους να αποδείξουν ποιος είναι ο ισχυρός.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, κάθε άλλο παρά θετική συνθήκη θα είναι για τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αφού θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα  εντάσεις και παρεξηγήσεις  κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους συζητήσεων, καθώς σε αυτές, κυρίαρχο ρόλο θα έχουν ο εγωισμός και η ξεροκεφαλιά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις και καυγάδες με τον σύντροφο τους, ενώ πάνω στον εκνευρισμό τους μπορεί να που πράγματα που δεν πρέπει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!