Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Άρη, Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος !!


Οι ανθρώπινες σχέσεις όσο εύκολα ξεκινάνε, άλλο τόσο εύκολο είναι να διαλυθούν, η βασική αιτία τις περισσότερες φορές είναι ο εγωισμός ή η άρνηση μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθούν ορισμένες σχέσεις  στις 29/11 όταν  ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη  θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους (19ο 18’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Άρη, οι προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις θα βρεθούν σε τεντωμένο σκοινί, καθώς εξαιτίας των νεύρων μας ή του εγωισμού και της κακής μας συμπεριφοράς είναι πιθανό να καταλήξουν οι συζητήσεις μας σε καυγάδες.  Δυστυχώς, αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά δύσκολο να πρυτανεύσει η λογική, και αυτό γιατί, ο εγωισμός μπορεί να μας παρασύρει σε ξεσπάσματα θυμού αλλά και υπερβολές. Από την άλλη πλευρά, η τάση μας να ξοδεύουμε άσκοπα τον χρόνο και την ενέργεια μας θα μας εξαντλήσει.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε επίσης, και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας, καθώς ο εκνευρισμός και η βιασύνη μας μπορεί να μας οδηγήσουν σε μικροατυχήματα. Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, εάν είναι εφικτό, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις συζητήσεις που μπορεί να αγγίξουν ευαίσθητα θέματα και να βρούμε τρόπους να διοχετεύσουμε όσο γίνεται τον εκνευρισμό μας, σε δραστηριότητες που μπορούν να μας χαλαρώσουν και να μας ηρεμήσουν, όπως για παράδειγμα η γυμναστική.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Άρη  επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους θα τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης θα είναι ιδιαίτερα ευέξαπτοι και άκαμπτοι στις θέσεις τους, ενώ είναι πιθανό να γίνουν και ιδιαίτερα προσβλητικοί απέναντι σε ορισμένους συνομιλητές τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέξουν τον τρόπο που μιλάνε στους φίλους τους ώστε να μην τους φέρουν σε δύσκολη θέση, ενώ από την άλλη πλευρά, ο εκνευρισμό και η βιασύνη τους μπορεί να τους οδηγήσουν σε μικροατυχήματα,

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, κάθε άλλο παρά καλός σύμβουλος θα είναι για αυτούς, αφού  θα τους οδηγήσει  σε βιαστικές αποφάσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να τους παρασύρει και σε άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αυτό θα είναι η αφορμή για αρκετούς καυγάδες, παράλληλα όμως, μπορεί να τους οδηγήσει και σε άσκοπες σπατάλες στην προσπάθεια τους να αποδείξουν ποιος είναι ο ισχυρός.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, κάθε άλλο παρά θετική συνθήκη θα είναι για τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αφού θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα  εντάσεις και παρεξηγήσεις  κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους συζητήσεων, καθώς σε αυτές, κυρίαρχο ρόλο θα έχουν ο εγωισμός και η ξεροκεφαλιά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις και καυγάδες με τον σύντροφο τους, ενώ πάνω στον εκνευρισμό τους μπορεί να που πράγματα που δεν πρέπει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!