Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Δία, Οι υπερβολές μπορεί να μας εκθέσουν !!


Στη δίνη των υπερβολών είναι πιθανό να παρασυρθούμε αυτές τις ημέρες,  και αυτό είναι κάτι που,  αν δεν το προσέξουμε,  μπορεί να μας κάνει να φανούμε αναξιόπιστοι. Στις 03/09 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού (06ο 40’). Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του Ερμή με τον ανάδρομο Δία,  οι υπερβολές, τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις χωρίς ουσία, θα κυριαρχούν στην ζωή μας.

Αυτό που θα παρατηρήσουμε είναι συνεργάτες ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα, επειδή θέλουν να μας δείξουν το καλό τους πρόσωπο ή γιατί θέλουν πραγματικά να μας βοηθήσουν, να μας υποσχεθούν πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιήσουν. Από την άλλη πλευρά, ο ενθουσιασμό μας μπορεί να μας παρασύρει σε υποσχέσεις στις οποίες θα φανούμε ασυνεπείς, ενώ από την άλλη πλευρά, εξαιτίας τους εκνευρισμού ή της παρόρμησης της στιγμής, είναι πιθανόν να πούμε πράγματα τα οποία θα μας φέρουν  σε δύσκολη θέση.

Αν κάτι είναι σημαντικό να αποφύγουμε, είναι τους αρνητικούς σχολιασμούς ή να πάρουμε θέση στα κουτσομπολιά ή στα σχόλια τρίτων, γιατί το πιθανότερο είναι να χαλάσουμε την εικόνα μας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 16 ημέρες -/+ καθώς θα επαναληφθεί στις 19/09 και στις 12/10.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες, με αποτέλεσμα πάνω στον ενθουσιασμό τους, να παρασυρθούν  σε λεκτικές υπερβολές, να προθυμοποιηθούν να αναλάβουν ευθύνες ή να δώσουν υποσχέσεις στην δουλειά τους,  στις οποίες θα φανούν ασυνεπείς, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εκτεθούν. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή,  ορισμένοι είναι πιθανό δώσουν υποσχέσεις στον σύντροφο τους που δεν θα τηρήσουν, ενώ άλλοι, πάνω στον εκνευρισμό τους είναι πιθανόν να μιλήσουν με προσβλητικό τρόπο στον σύντροφο ή στα συγγενικά τους πρόσωπα.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο παρορμητική πλευρά του εαυτού τους, και θα τους παρασύρει σε έντονες συζητήσεις με τους συναδέλφους τους, κακόβουλους σχολιασμούς πίσω από την πλάτη τους, ενώ μπορεί να συμπεριφερθούν με υπεροψία στους συνεργάτες τους, γεγονός που θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό την κακή τους διάθεση και τα νεύρα τους, να τα ξεσπάσουν στους κοντινούς τους ανθρώπους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να τους φέρει μια επαγγελματική πρόταση από ένα άτομο το οποίο κινείτε στο φιλικό τους περιβάλλον, και θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες, για το μέλλον, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις οικονομικές τους απολαβές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθούν σε λεκτικές υπερβολές και καυστικά σχόλια, τα οποία δεν θα είναι ιδιαίτερα τιμητικά, για τον σύντροφο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!