Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Κρόνου, Aκολουθώ τους κανόνες των άλλων έστω και αν δεν μου αρέσει


Με την εντολή να προσέχουμε περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις μας, αλλά και να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας, καθώς για τους περισσότερους αυτή είναι η χρονική περίοδος που φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές,  θα μας αποχαιρετήσει ο Ιούλιος.

Συγκεκριμένα στις 31/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (22ο 58’),  θα μας αναγκάσει να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τον εγωισμό μας,  και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και τους κανόνες άλλων,  οι οποίες μπορεί να μην μας αρέσουν γιατί θα περιορίζουν τις κινήσεις, αλλά και  την επιθυμία μας να  εκφραστούμε με τον τρόπο που  εμείς θέλουμε.

Αυτοί που θα βάλουν τους κανόνες , θα βρίσκονται σε θέσεις ισχύος, και αυτό θα δημιουργήσει μια ένταση μέσα μας, επίσης, θα παρατηρήσουμε μια αλλαγή στην συμπεριφορά των άλλων, ιδιαίτερα όσων τα συμφέροντα τους  έρχονται σε άμεση σύγκρουση με τα δικά μας, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδες καταστάσεις , όχι μόνο στην δουλειά μας, αλλά και στις προσωπικές μας σχέσεις.  Η επιθυμία μας να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερπροσπάθεια και άσκοπη ανάλωση χρόνου και ενέργειας.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την επικοινωνία, τις μεταφορές και τις μετακινήσεις, γι’ αυτό και όταν σχηματίσει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο, παρατηρούμε βλάβες στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, αλλά και στα μεταφορικά μέσα, γι’ αυτό το λόγο, καλό θα ήταν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ενδείξεις, που θα μας δώσει το μεταφορικό μας μέσο ώστε να προλάβουμε πιθανές μηχανικές βλάβες.

Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους ωθήσει να ξαναδούν τις νέες επαγγελματικές τους συνεργασίες, ιδιαίτερα όσες έχουν ξεκινήσει με άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, και να είναι προετοιμασμένοι, ότι μπορεί να δουν το αυστηρό πρόσωπο των φίλων τους πάνω στις δουλειά τους, ή να συγκρουστούν με όσους τα συμφέροντα τους έρθουν σε άμεση σύγκρουση με τα δικά τους. Επίσης, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι τους , παράλληλα όμως θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, γιατί μπορεί να έρθουν σε άμεση σύγκρουση με ορισμένα φιλικά τους πρόσωπα.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους πιέσει αρκετά, αφού θα αναγκαστούν να καθυστερήσουν κάποια από τα σχέδια τους ή να δουλέψουν κάτω από εντολές άλλων, οι οποίες δεν θα τους αρέσουν, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό εξαιτίας της επιμονής τους να πετύχουν ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο, να σπαταλήσουν άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια τους. Σε  προσωπικό επίπεδο, τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση τους με  τον σύντροφο και τα συγγενικά τους πρόσωπα, θα μεγεθυνθούν με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις που θα προκύψουν να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την απόσταση που υπάρχει στην σχέση τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους τους, ενώ οι αναβολές που θα προκύψουν θα μεγεθύνουν ακόμα περισσότερο το άγχος και την ανασφάλεια τους για το μέλλον της καριέρας τους.  Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά την διάρκεια των μετακινήσεων τους , και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις ενδείξεις που θα τους βγάλει ώστε να προλάβουν τυχόν μηχανικές βλάβες. Επίσης, εξαιτίας μιας μηχανικής βλάβης μπορεί να αναγκαστούν να αναβάλουν ή να καθυστερήσουν σε ένα ταξίδι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!