Αντίθεση Ήλιου – ανάδρομου Ουρανού, Η ζωή κρύβει εκπλήξεις …


Η ζωή πάντα έχει τον τρόπο να μας εκπλήσσει και να μας οδηγεί σε αλλαγές, είναι όμως πάντα έτσι ή είμαστε εμείς που αφήνουμε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες μέχρι που έρχεται η στιγμή να αλλάξουμε αναγκαστικά . Στις  09/11, ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (16ο 54’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό το μόνο σίγουρο είναι τίποτα δεν θα μείνει ίδιο. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, θα βρεθούμε κάτω από μια σειρά  απρόσμενων γεγονότων τα οποία  θα μας αναγκάσουν να προχωρήσουμε σε αλλαγές τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας. Μια ξαφνική αλλαγή σε πρόσωπα στην δουλειά μας ή μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση θα μας ωθήσει να αφήσουμε πίσω μας το παλιό και τις συνήθειες μας και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.

Παρόμοιες εξελίξεις μπορεί να έχουμε και στην  προσωπική μας ζωή, για παράδειγμα ένας ξαφνικός χωρισμός από μια σχέση η οποία ουσιαστικά είχε βαλτώσει και πλέον δεν μας δίνει την χαρά και την ευχαρίστηση που μας έδινε στο παρελθόν, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να έρθει και να αλλάξει  ριζικά την ζωή μας. Αυτή η όψη, βάζει ένα ακόμα λιθαράκι στην σειρά των ριζικών αλλαγών που πρέπει να κάνει η ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και ξεκίνησε με τις Εκλείψεις.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο  Ουρανό  θα επηρεάσεις του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η φετινή γενέθλια χρονιά τους θα είναι γεμάτη αλλαγές, σε όλους τους τομείς της ζωής τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τα επόμενα τους γενέθλια τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην ζωή τους.  Η επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους φέρει σημαντικές αλλαγές στην οικονομική τους κατάσταση, μια συνεργασία η οποία μπορεί να τελειώσει ξαφνικά, αλλά και  μια νέα οικονομική πρόταση είναι πιθανό να προκύψει το επόμενο χρονικό διάστημα. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική τους ζωή θα ανανεωθεί.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους αναγκάσει να αφήσουν στην άκρη την φαινομενική τους ασφάλεια, και να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους. Μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση ή λήξη μιας συνεργασίας θα είναι η αφορμή για να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσουν τέλος σε μια τοξική σχέση και να δώσουν χώρο σε ένα νέο έρωτα.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα τους,  και θα τους γεμίσει με άγχος, αφορμή μπορεί να είναι  μια αλλαγή στον χώρο της δουλειάς τους  ή μια αλλαγή θέσης η οποία θα τους φέρει και νέες ευθύνες. Ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να αναγκαστούν να αλλάξουν τον τρόπο που επικοινωνούν τις σκέψεις τους. Από την άλλη πλευρά, για κάποιους είναι πιθανό μια συναδελφική σχέση να γίνει ξαφνικά πιο προσωπική.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!