Αντίθεση Ηλίου – ανάδρομου Ουρανού, Προσοχή στις επιλογές σας …


Η επιθυμία πολλών ανθρώπων να είναι  αρεστοί στους άλλους ή να αποτελούν μέλος μια ομάδας, τους ωθεί άλλες φορές να παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα από αυτό που πραγματικά είναι ή να αποδέχονται πράγματα και καταστάσεις τις οποίες κατά βάθος μέσα τους ξέρουν ότι δεν είναι πραγματικές . Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως μας παρουσιάζονται.

Συγκεκριμένα ,  στις 17/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον  Ποσειδώνα  οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων (24ο 02’). Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι σημαντικό να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, και να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί τόσο στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας επιλογές και αποφάσεις,  εάν δεν θέλουμε να βρεθούμε στην θέση του θύματος, συναισθηματικής  ή  οικονομικής εξαπάτησης.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε γιατί εμείς δεν θα εκτιμήσουμε σωστά μια κατάσταση, και θα πιστέψουμε σε υποσχέσεις φίλων ή συνεργατών που  ξέρουν ότι δεν θα  τις υλοποιήσουν, ή γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω μας.. Από την άλλη πλευρά, και εμείς οι ίδιοι μπορεί να έχουμε την ανάγκη να δώσουμε  μεγαλύτερη αξία σε ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας, χωρίς πραγματικά να το αξίζουν, ή να προσπαθήσουμε  να παρουσιάσουμε στους άλλους μια άλλη εικόνα για την προσωπική μας ζωή και την σχέση μας με τον σύντροφο μας.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, θα πρέπει να είναι όσοι Παρθένοι έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, γιατί το πιθανότερο είναι σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους να γίνουν θύματα εξαπάτησης από επιτήδειους που θα τους οδηγήσουν σε  λανθασμένες αποφάσεις ή να γίνουν εύκολα θύματα εξαπάτησης  από ανθρώπους που εμπιστεύονται. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα τους  ωθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά ή να χρησιμοποιήσουν πλάγιους τρόπους στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους φιλόδοξους στόχους τους, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχει και έντονο παρασκήνιο γύρω από αυτούς στο χώρο της δουλειάς τους.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να προστατεύσετε τα μυστικά σας γιατί είναι πιθανό, ορισμένα άτομα να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς απαιτεί από εσάς να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, και να μην επιτρέψετε σε άτομα από το φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον να μπλεχτούν στις οικονομικές σας υποθέσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Σε προσωπικό επίπεδο, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αφήσετε τους άλλους να σας παρασύρουν σε συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σας ωθήσει να δείξετε μια άλλη εικόνα και να μεγεθύνετε τις ικανότητες σας στην προσπάθεια σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας ή μια επαγγελματική πρόταση να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να παρουσιάσετε μια άλλη εικόνα για την σχέση σας και τον σύντροφο σας ή να δώσετε υποσχέσεις στον σύντροφο σας στις οποίες θα είστε ασυνεπείς.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή- Ανάδρομου Πλούτωνα, Τίποτα δεν ξεφεύγει από το ερευνητικό μάτι …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για 2η φορά μέσα σε ένα σχεδόν μήνα, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε αποτελεσματ ...

Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Δία, Η υπερβολική αισιοδοξία δεν μας βοηθά ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ενθουσιασμό και να θέλουμε να δούμε τα πράγματα με ...

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια δυναμική Νέα Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβρη στην οποία, βασική μας ...

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Παθιασμένοι έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι σχέσεις για να διατηρηθούν στον χρόνο, εκτός από καλή επικοινωνία, σεβασμό και κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/9 – 2/10/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δυναμικά ξεκινήματα μας υπόσχεται η τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μια εβδομάδα ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να προχωρήσει κάποιος στη ζωή του και να εξελιχθεί, χρειάζεται δίπλα του ανθρώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u