Δίδυμος: Διασκεδαστικός και Άστατος


Δίδυμος, το αιώνιο παιδί του ζωδιακού.

Η νεανική, ενεργητική και ανοιχτόμυαλη προσέγγισή σας στον έρωτα είναι ένα φρέσκο αεράκι, και για ένα τόσο συμπαθές ζώδιο, η συμβατότητα είναι δεδομένη.

Είστε ιδιαίτερα έξυπνοι και κοινωνικοί, έτσι οι πιο υποσχόμενες σχέσεις δημιουργούνται φυσικά από τους μεγάλους κύκλους γνωριμιών σας, φίλους ή συνεργάτες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό για εσάς να είστε πολύ καλοί φίλοι με κάποιον και ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε πως υπάρχει κάτι πιο βαθύ ανάμεσά σας.

Σαν ζώδιο του Αέρα, είστε εξαιρετικά λογικοί –που όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις, έχει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του.

Τα θετικά είναι πως δεν πέφτετε εύκολα σε συναισθηματικά βάθη απόγνωσης, και είστε αρκετά ανθεκτικοί στον έρωτα.

Τα αρνητικά είναι πως είστε κάπως συναισθηματικά αποκομμένοι. Μην με παρεξηγήσετε, μιλάτε για τα συναισθήματά σας. Όπως ακριβώς μιλάτε και για όλα τα υπόλοιπα. Χωρίς σταματημό με άλλα λόγια.

Όμως, παλεύετε για να είστε ειλικρινείς για αυτά που νιώθετε με τον εαυτό σας, έτσι είναι δύσκολο να συμβαδίσει κανείς μαζί σας και να σας καταλάβει όταν δεν μπορείτε εσείς οι ίδιοι να καταλάβετε τον εαυτό σας.

Για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας μπορείτε να ζητήσετε από έναν ειδικό να σας φτιάξει τον αστρολογικό σας χάρτη. Με την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησης θα μπορέσετε να καλύψετε τα κενά. Μπορεί να είστε Δίδυμοι, αλλά δεν είστε μόνο αυτό, με αποτέλεσμα οι σχέσεις σας να βελτιώνονται όσο περισσότερα μαθαίνετε εσείς για τον εαυτό σας.

Η αστρολογική συμβατότητα ακριβώς επιστήμη, αλλά οι έμπειροι αστρολόγοι βρίσκουν πως η συμβατότητα με τους Διδύμους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο συναισθηματικά ώριμοι είναι δύο άνθρωποι.

Η συναισθηματική επιφυλακτικότητα των Διδύμων υποδεικνύει πως δεν θέλετε να δεσμευτείτε με βιασύνη –είναι σαν να προσπαθείτε να κρατήσετε όλες τις επιλογές σας ανοιχτές μήπως και εμφανιστεί κάποια καλύτερη!

Οι Δίδυμοι σπάνια τακτοποιούνται σε μια σχέση ζωής τουλάχιστον μέχρι τα 30, και όσο διανύετε αυτές τις ηλικίες, κερδίζετε επάξια τη φήμη σας στο ερωτικό παιχνίδι.

Οποιοσδήποτε ελπίζει να ταιριάξει με έναν Δίδυμο θα πρέπει να μπορεί να χειριστεί μέχρι ένα βαθμό την αβεβαιότητα της σχέσης.

Η νεανική σας αστάθεια είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για μια μακροχρόνια σχέση. Δεν έχετε την πρόθεση να πληγώσετε τον σύντροφό σας –όπως επίσης δεν έχετε την πρόθεση να τον απατήσετε, απλά συμβαίνει.

Η συμβατότητα των Διδύμων με τα άλλα ζώδια εξαρτάται από το αν ο σύντροφος του Διδύμου ανήκει σε ένα ζώδιο το οποίο μπορεί να δει πέρα από την τάση του για φλερτ και να καταλάβει πως του βγαίνει φυσικά.

Ο τέλειος σύντροφός σας χρειάζεται την υπομονή ενός αγίου, αλλά μιας και είναι τόσο διασκεδαστικό να βρίσκεται κάποιος γύρω σας, θα βρείτε πολλούς πρόθυμους να το κάνουν.

Μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις σας σε μια σχέση είναι η ικανότητά σας να επικοινωνείτε.

Προτιμάτε να μιλάτε παρά να σιγοβράζετε, και θα κάνετε ό, τι περνά από το χέρι σας για να μένουν ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας ακόμα και αν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση. Για τους Διδύμους, συμβατότητα σημαίνει να μοιράζεσαι, είτε αυτό είναι εμπειρίες, διασκέδαση, δάκρυα ή το ίδιο κρεβάτι.

Σεξουαλικά σας αρέσει να πειραματίζεστε.

Δεν υπάρχουν πολλά που δεν θα δοκιμάζατε στη κρεβατοκάμαρα, αλλά ο σύντροφός σας ίσως παραπονεθεί πως έχετε περισσότερα πνευματικά ενδιαφέροντα κατά τη διάρκεια του σεξ παρά παθιασμένα! Η ερωτική σας ζωή δεν είναι πυρηνική φυσική!

Συγκρατήστε λίγο το φλερτ και μιλήστε πιο ανοιχτά για τα συναισθήματά σας, και θα βρείτε πολλές επιλογές συντρόφων μπροστά σας ελπίζοντας να κρατήσουν έναν Δίδυμο για πάντα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!